Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 17 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Kur Keni Bere Nje Sy Qorr E Nje Vesh Shurdh? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5446)

Postuar nga durrsake_topolake datë 23 Qershor 2004 - 14:17:

Question Kur Keni Bere Nje Sy Qorr E Nje Vesh Shurdh?

Mendoj se te gjitheve na ka ndodhur te gjindemi ne situata jo shume te kendshme, te besdisshme te sikletshme e gjithsesi shpeshhere nuk reagojme;sepse ne disa raste nuk mundemi e ne disa te tjera nuk duam, pra bejme nje sy qorr e nje vesh shurdh!
do me pelqente nese ju do na tregonit situata te tilla.....
ja po ia filloj une para

rasti nr.1 ne nje bar

duke punuar ne nje bar si kamariere, 2 cuna shqiptar ja krisin nje muhabet
(mes çunash) muhabet shume i ngjyrosur, pa e ditur qe une isha shqiptare. fusin ne mes te muhabetit ca komplimente te avancuara( per mua) dhe ne ato momente mendova ti flas apo mos t'i flas shqip

si perfundim s'i thashe qe jam shqiptare, per te mos i vene ne siklet se me ato flale s'kishin si te ndjeheshin ndryshe. (sa zemermire e)

rasti nr.2 ne nje dyqan

duke punuar si shitese(kam ndrru ca pune) me ka ndodhur shpesh te kap vajza te reja duke vjedhur( ragazzine)
nje dite hyne 2 studente shqiptare, qe per me shume i njhja si fytyre; dhe bisedonin me njera tjetren se si te villnin nje bluze.
u vura ne siklet sdija ca te beja? pas nja cerek ore shoh qe njera fut ne cante bluzen. desha s'desha, bera sikur s'pashe gje.
me e forta se pas 2 ditesh u takuam ne universitet te gjthe grumbulli i shqiparve, dhe kto me thonin:si fytyre e pame ti ......... :-)

tani po ja u lej rradhen juve

Postuar nga sado datë 23 Qershor 2004 - 15:29:

me eshte zgjat shkolla se merrem edhe me pune edhe me shkolle. prinderit kuptohet qe ndihen keq te thone se me eshte zgjat shkolla nga qe kam ngelur dhe fillojne e me japin shembuj per tipa te tjere qe studjojne me mua. ja bja e filankes me thane nje dite mbaroi shkollen dhe po ben master. ia futa te qeshurit sepse e njoh mire ate vajze dhe e di qe ska mbaruar akoma shkollen, jo me te bej master. mgjth ate vajze e shoh shume shpesh prandaj u mjaftova vetem duke thene: i lumte, eshte e zonja, une sjam, ca te bej...te vras veten? e mbyllen muhabetin pastaj...

Postuar nga roke datë 24 Qershor 2004 - 23:39:

O durrsake!!per gjera ordinere e ke mbyllur nje sy ti???sa mire i dashuri yt??kur ta kapesh me ndonje nje nuk do ti thuash se do te vije rend.Ah sikur te ishin te gjitha si ty:p:p

Postuar nga durrsake_topolake datë 25 Qershor 2004 - 02:34:

jo mo roke jo, jane te tjera gjerat qe me djegin dhe me bejne qe te reagoj sesa 1 muhabet ordiner qe behen mes 2 cunash, deh mos me thuaj qe ti nuk do beje kesoj muhabetesh me shokun tat!!! e mos mu hiq si cun i mire..... mendova se do ishin sjellur ne nje menyre tjeter po ta dinin qe isha shqiptare.

nejse sna tregove asnje rast ti per kte teme, me sa duket je nga ato tipat reagojne per gjene me te vogel........

Postuar nga roke datë 25 Qershor 2004 - 23:30:

Pse mos te hiqem si cun i mire kur jam i tille???(te kuptohemi,i mire ndryshon nga i bukur:p:p )
Ti do nje shembull nga une??Ok!
Kur isha student.Nje shoku i dhomes(lushnjar) ngrihet naten dhe fut doren tek xhepi i pantalllonave dhe hap portofolin tim.Une per fat ndjej dhe e shoh,por nuk i thashe gje se kishte pak qe i kish ndodhur nje fatkeqesi familjare dhe ja fala,thashe hajd mo se leku vjen prape.Por kur beri te njejten gje me nje shokun tjeter te dhomes dhe ai bisedoi me mua se i mungonin ca leke,atehere e kapem dhe e nxorem prej leckash perjashta.Dhe qe atehere sa na shihte ndrronte rruge.Ja nje shembull.Pastaj kam edhe shembuj te tjere,por jane me pulle te kuqe ciao!!

Postuar nga durrsake_topolake datë 26 Qershor 2004 - 18:17:

hahahahahaha
O roke po qesh se po imagjinoja momentin, kur ti ke bere sikur ska ndodhur gje, ne rastet me pulle te kuqe.

shpresoj qe te kene qene per te miren tate

Postuar nga roke datë 07 Korrik 2004 - 10:09:

Po ne te miren time ka qene sado qe sishte gje e mire.Po i ke mbushur 20 vjece ti se keto muhabete nuk behen me adoleshente:p:p Ciao!

Postuar nga durrsake_topolake datë 07 Korrik 2004 - 14:03:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
.Po i ke mbushur 20 vjece ti se keto muhabete nuk behen me adoleshente:p:p Ciao!

oj te mbushur, dhe i kam kaluar pale!!!

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 09 Korrik 2004 - 09:28:

hahahahaha

O zot ti ROKE mos vdeksh kure
se me shkule se qeshuri sonte
vec per moshen i pyske femrat ti lal
hahahahahahahahahhahahahaha

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 31 Maj 2005 - 11:27:

Arrow

Patjeter!

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 17 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.