Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Mendimi juaj mbi Top..... ne plazh (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5602)
Mendimi juaj mbi Top..... ne plazh
Mendimi juaj mbi Topless ne plazh..
Diku pata lexu se afer shkembit te kavajes disa vajza (nuk e di nese shqipare apo te huaja) ishin ne topless dhe me vone policia ato i shoqeroi ne polici me pretekstin se eshte e ndaluar ne Shqiperi....si vazhdon me pas historia e ketyre vajzave se mbaj mend....
Atehere ju pyes se cfare mendoni mbi topless ne plazh.....jeni pro apo kunder.....do e praktikonit....??!!
Ju mund te thoni si i hipi treshit per pytje te tille.... :p
epo gjera qe ndollin
ciao 3SH
Tresho e keni kapur keq me vajzat ju. Pastaj kur do e fusni ne mendje se jemi te lira ashtu sic keni edhe ju te drejte te beni cfare te doni
.
Cfare mendoj nese asaj i pelqen menyra e veshjes edhe une sigurisht qe do e pranoj. Une se kuptoj perse kaq shume pyetje per vajzat? Kur keni pothuajse me vite te tera qe jeni larguar nga shqiperia. Nuk po flas konkretish per ty Tresh. Ambjentohuni pak me jetesen dhe me njerezit.
"Topi eshte i imi penalltine do ta gjuaj vete."
E pra me tupin e tij secili te bej sic ia do e bardha zemer.
Pastaj ore rrobat kushtojne te zite e ullirit.
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Tresho e keni kapur keq me vajzat ju. Pastaj kur do e fusni ne mendje se jemi te lira ashtu sic keni edhe ju te drejte te beni cfare te doni
.
Cfare mendoj nese asaj i pelqen menyra e veshjes edhe une sigurisht qe do e pranoj. Une se kuptoj perse kaq shume pyetje per vajzat? Kur keni pothuajse me vite te tera qe jeni larguar nga shqiperia. Nuk po flas konkretish per ty Tresh. Ambjentohuni pak me jetesen dhe me njerezit.
hahahha o zot ca temash hap ti tresh
mendimi im? bo un vet s'kam ndermend ta praktikoj ndonjehere po ketu ku jam e kane pjese te kultures se tyre natyrore. si rrjedhoje nuk me ben shume pershtypje. nese ndodh ne shqiperi me gjithe ate uri seksuale mashkullore do u keshilloja femrave mos e praktikonin :p
Citim:
Po citoj ato që tha trojani
Pastaj ore rrobat kushtojne te zite e ullirit.
Per mendimin tim sejcili ben ne koke te vete, por cuditem, pse kto njerezi nuk i heqin fare edhe me mire te dalin pa gje fare sesa vetem topless apo vetem me thongs...?????Me te vertete nuk e kuptoj...pffffff..hey Zot...Apo meqe kemi lindur pa rrobe edhe o burra te dalim xhiro pazarit ashtu...Kjo eshte Matane normales...mgjtht nuk i paragjykoj ato qe e bejne kete gje..sejcili ben si do vete...Mua nuk me duket normale per veten time...Pershendetje !
Puc-puc Ela
TooOOpPPLeEsS
Tope tope papagallo......he more tresh, mos e ler gjyshen te vdes injorante , mund te na e thuash se cfare eshte kjo tip-tap-top-less
Kjo ishte per ato qe flasin vetem nje gjuhe (shqip)
a ka ardhur demokracia apo jo??
cdo njeri le te beje sipas interesit te vet. kur vajzat duan nxirje integrale, pse mos te dalin topless?? gjynaf se pastaj i ngelin shenjat e rrobabanjove, dhe pastaj behen pulla pulla
po veshe nje fustan te hapur, ngjan keq...............???
le te bejne cfare te duan, pastaj kush etha qe topless eshte e ndaluar?
ka dal ndonje ligj i ri ???
hajde kush ofrohet vullnetare te hapi moden ne dr??
une per vete rrobet e banjos i kam trup
Po pse jo. Nqs ndihen mire dhe u pelqen ajo menyre atehere hiqin fare...lol. Mgjs do ishte me mire qe te ishin topless nga ndonje plazh andej tutja nga vlora ku s'ka sh. xhiro . (se dmth jo te tere ndihen comfortable te shofin gjera te tilla...)
Personalisht...s'besoj se do kisha guxhimin te beja dicka te tille. Well, vetem po te isha me sh. pak njerez..te zgjedhur..j/k
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.