Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- intriga dashurie midis forumistave? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6269)

Postuar nga durrsake_topolake datë 11 Tetor 2004 - 16:30:

intriga dashurie midis forumistave?

te dashur shoke e shoqe :p e dime se bashkebisedimet,dialogu, interesat, bejne qe ne kte forum te lindin antipati por dhe shume simpati,shoqeri, ose ndonje sentiment akoma me i forte.

tani, na tregoni pak, ju ka ndodhur qe te bini ne dashuri me ndonje forumist/e ose me mire te ndjeni nje simpati te forte ?
une zemren e kam pak te zene, po sinqerisht kam rene pak ne dashuri me "mistrecllekun" ironine dhe dinamizmin e roke-s dhe nainables.hahahha e thashe se vdiqa:p:p:p jane me te vertete fantastik.

he mo na tregoni njecik se jam kurioze, ka lindur ndonje gje mes forumistave, moderatoreve .........ose nese doni ti shprehni simpatite apo dikujt oburrrrrrrrrrrrra perfitoni nga rasti.
ju pershendes te gjitheve topolakja

Postuar nga Klodel datë 11 Tetor 2004 - 19:13:

durrsakja po mire nje gje nuk kuptova une ke titulli c'dmth fjala intrige ne kete mes

Postuar nga durrsake_topolake datë 11 Tetor 2004 - 19:23:

[QUOTE]Po citoj ato që tha analistja
durrsakja po mire nje gje nuk kuptova une ke titulli c'dmth fjala intrige ne kete mes [/QUOTE
hahahaha jo mi ana jo, ajo puna e intriges ishte kot sa per me terheq klientelen :p tallem
po nejse se e kam idene qe do kete shume intriga :p:p:pneper forum dhe thashe se mos i lind ne zemer ndonjenjerit te na tregoje ndonje gje

Postuar nga Klodel datë 11 Tetor 2004 - 19:37:

INTRIGAT DHE DASHURIA ncncncnc sikur nuk shkojne

Postuar nga kontinenti datë 12 Tetor 2004 - 00:51:

Analiste

Analiste.... intriga me dashurine shkon lali.

Postuar nga Klodel datë 12 Tetor 2004 - 20:34:

eh mi durrsake. te ishin cunat ne realitet sa gjysma e atyre qe shkruajne ketu kisha martu ne vend gjysmen e forumit

meqe jane te gjiteh larg e nuk e zbulojm dot te verteten mbetem tek simpatite per persona te vecante, ne baze te mendimeve qe shprehin.

Postuar nga Indrit datë 12 Tetor 2004 - 22:05:

hahhahahaha

Cte te them, une punoj paksa me norme ketu, pra shkurt punetor norme dhe sa here futem nuk kam kohe ne dispozicjon dhe per cudi gjithmone vonohem.
Nuk mendoj se mund te dashurohem neper forume por mund te krijoj simpati per anetare.
Megjithate tja leme kohes se fjalet para kojhe nuk bejne.

Postuar nga qorri datë 12 Tetor 2004 - 22:11:

Njera nga anetaret e forumit me terheq shume.Edhe pse personalisht nuk besoj ne dashurira ne net, do te me pelqente ta takoja nje dite. Emri i saj eshte...................

Nqs e kuptove me dergo nje mesazh privat.

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 13 Tetor 2004 - 01:11:

Citim:
Po citoj ato që tha qorri
Njera nga anetaret e forumit me terheq shume.Edhe pse personalisht nuk besoj ne dashurira ne net, do te me pelqente ta takoja nje dite. Emri i saj eshte...................

Nqs e kuptove me dergo nje mesazh privat.

Hahahahah sa i poshter ky , shife kur te gjitha gocat qe njeh ti cojne mp...:p...ose vetem se po qe se ia ka cuar ndo1 vetem 1 here dmth edhe tia coje prap:p:p...

pufff---pafffffff Edhaaaaa sista :lopa :up me shkriveeeeeee

Postuar nga X-File datë 13 Tetor 2004 - 18:26:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Analiste.... intriga me dashurine shkon lali.

ore se per te shkuar Intriga dhe dashuria ato shkojn por duhet te jete edhe nje person i tret se paku , por ketu ne forum sikur nuk ma kap truri se ku eshte lidhja ne mes tyre, me gjith ate durrsakja sikur pa ndonje kuptim e ka thene.

Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.