Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 157 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- cfare beni ne nje dite me shi?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6277)
cfare beni ne nje dite me shi??
Ne radhe te pare nje pershendetje per te gjithe anttaret e forumite nga girla!!
Ehhh Qe thate ju qe sthate gje fare girla eshet kurioze cfare beni ju ne nje dite me shi ?shifni tv, dilni, flini, hani groshe apo shani fare pune per ju ajo:p:p pra a ju pelqen shiu dhe pse etj .....
Une per vete e love shiune sidomos ate shiun ne vjeshte apo te beharit dhe kure bje shi me pelqen te dale ne shi pa cader te njomem fare dhe floket te me lagen dhe te me vine nga fytyra me pelqen shiu kure rreshket mbi faqe dhe me pelqen te vishem holl ne shi qe rrobate te me ngjiten nga trupi po te kete nje muzike do jet akoma me mire qe une te kerceja ne shi sdo ishte keq (si ajo kenga e ricky martin)ajo thote hiqi rrobate fare po une do permbahem dhe sdo e beje ate :p:p nejse qe mos ta zgjase une si gjithmon he pra cfare u pelqen te beni ne nje dite me shi me respekte girla ciaooooooooooooo))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))
tung Girla
ce thua ti ne nje dite me shi eshte perfekte to fly in my dreams,
po ti nese do edhe permbaju kenges se ricky martin se nuk behet nami, nejse dikush do mendoj se je cmendur por edhe po nuk u zhveshe prap do mendojne se je cmendur qe ec neper shi, keshtu qe mos ua var veshin te tjerve, bej si do vet.
tani per mom. une po veshtroj shiun qe nga kati i katert dhe vetem forumi po me kthen ne kohen qe jam se per ndryshe I'm flying away me kenget e Celine Dionit ce me kujtojne disa pjese te kaluares ................................
Asgje mundet t'ia fus gjumit, duke degjuar rrapellimat e shiut qe bien qetesisht, ose ose kendoj nen telat e kitares... (behem personazh i kitaristeve)
perhsnedetje
Shiu me kap ne pune ose ne shtepi. Keshtu qe eshte dita me e keqe per mua.
Cfare beni ne nje dite me shi??
Pershendetje girl_for_life !
ahhhh kurr bie shi me vjen shume inat sepse qendroi ne shtepi dhe shikoi Tv...i hate rain................................................................. a lotttttttt
Hap Cadren.
Citim:
Po citoj ato që tha white_genius
Hap Cadren.
Re: Cfare beni ne nje dite me shi??
Citim:
Po citoj ato që tha sonila_21
Pershendetje girl_for_life !
ahhhh kurr bie shi me vjen shume inat sepse qendroi ne shtepi dhe shikoi Tv...i hate rain................................................................. a lotttttttt
Re: Re: Cfare beni ne nje dite me shi??
Citim:
Po citoj ato që tha girl_for_life
pershendetje sista paskemi te kunderten se une per vete e love shiune me pelqen kure lagem te pershendes shume une ty ciao
Girla!
Me pelqeu ky tregimi yt Erotik per shiunPo ki kujdes ,mos rri ne mes te rruges se bllokon trafikun
Edhe mua me pelqen shiu,por jo ky shiu amerikan,ai FRANCEZ
pershendetje patriote!
Gjithsej 16 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 157 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.