Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Per vajzat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6912)
Per vajzat
Pershendetje vajza!
Tasjme eshte bere nje zakon dhe nje provoje e ditur nga te gjithe qe mjaft burra qe ikin emigrante martohen jashte shtetit madje edhe ato qe kane pasur femijet per te martuar.
Pyetja eshte kjo: Nese do te ishe e martuar fejuar apo edhe e dashuruar a do ti kishe dhene leje burrit te fejuarit ose te dashurit tend qe te martohej per hir te dokumentave?
une jo.
o Indriti, akoma si ke bere dokumentat ti...?
Beja pyetjen vetes..Ti do e leje gruan tende...
pergjigjja jote eshte edhe pergjigjja ime..
bye
Re: Per vajzat
Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
Pyetja eshte kjo: Nese do te ishe e martuar fejuar apo edhe e dashuruar a do ti kishe dhene leje burrit te fejuarit ose te dashurit tend qe te martohej per hir te dokumentave?
Citim:
Po citoj ato që tha sabina
o Indriti, akoma si ke bere dokumentat ti...?
Beja pyetjen vetes..Ti do e leje gruan tende...
pergjigjja jote eshte edhe pergjigjja ime..
bye
Jo, eshte sikur muslymani qe martohet me tre apo shtat gra. Une e dua per vete e jo ta ndaj te dashurin tim, burrin, te fejuarin me te tjeret.
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Jo, eshte sikur muslymani qe martohet me tre apo shtat gra. Une e dua per vete e jo ta ndaj te dashurin tim, burrin, te fejuarin me te tjeret.
mmmm filloi censurimi.......kaq shpejt ???!!!
mire a keq une e dhashe nje pergjigje per problemin shtrume, tjeter gja nqs nuk ju pelqen per gjigja ime e nuk eshte si e deshet ju.....
nqs nuk ju pelqen mendimi im shprehni ju tuajin po jo te me mbyllni gojen mua.....
fshijeni edhe kete.....no problem.....pse s'dua ti hy polemikave me moderatoret e FH-se
flm 3SH
ps.shpresoj qe moderatori qe vuri dore ne postimet e mia te jete kujtuar ti vere ato ne arkivat e perkohshem si eshte procedura...dhe jo ti kete zhduke ato.....keshtu qe gjithe staffi i FH mund te shprehe mendim
pupupupu
Une edhe kur takon robt, shoqe te miat apo te vetat, kur kthehemi ne shpi e fus me dhune ne dush, se nuk duroj dot qe t'i kete puthur , edhe pse miqesisht dhe te jene perzi parfumet, e jo me ta lej te fleje ne dyshek me tjetren.Ca dokumentesh mer, ketu rri, te me plasi koka, edhe per copa letrash, nuk e kembej, asnje moment, jo me per martesa, pavaresisht fallcitetit te tyre.
Indrit
Ku i gjen kto tema mor aman. Po kesaj pune qe thua ti i thone qe te bosh tregti. Per dokumenta !!!. E Pamundur, te pakten nese trashegojme sadopak ato tradita qe na jane mesuar. Une se imagjinoj dot. Ne jete ka gjera te tjera qe kan me shume vlere se sa dokumentat apo nje jete me e mire diku ne Perendim. Nese midis nje cifti arrin puna deri aty po te kujtoj shprehejen e Ndrek Luces ne filmin operacioni i zjarrit "KTU KA TRADHTI BURRA" hihihihihihihi.
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 15 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.