Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- kush ju ka rahur me shume ne jet nga prinderit,,,?????ose vellai/motra (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7022)
kush ju ka rahur me shume ne jet nga prinderit,,,?????ose vellai/motra
me jepni nje mendimin tuaj kaq!!!!!!!!!!!!!
mua pershembull me ka pallu ne hu vellai
ngaqe jam shume i mire
hahaha sa interesante djali!!
Mua s'ma kane rrahur qe ta mbaj mend per tere jeten, uh po une vella s'kam, dhe motra nuk me prek me dore, dhe se jemi shoke te mire...
mamaja, me duket
plooshani lal
te them te drejten una kam tre vellezer dhe une jam me i vogli edhe e kupton ti se ca do te thote i vogel me mire m.... se sa i vogel lol
E forte kjo tema.
hahaha
atehere,mami sme ka rrahur sepse ja hidhte gjithmone fajin motres si me e madhe, babi sme ka prekur asnjehere me dore se ska qene e novojshme pasi (flas per moshen e vogel) sa me therriste per te me bertitur i shkoja duke qare haha keshtu qe s'ishte e nevojshme, motra jo qe jo, tani une mundohem te rrah njecik vllain po cfare ti bej qe eshte bere me i gjate se une (te mar karrige qe ti gjuaj shuplake )
si perfundim:as jam rrahur e as kam rrahur, te shofim ne te ardhmen :p
Jam bere kaq dhe s'me kane dhene asnjeri nga prinderit as dhe nje te terhequr veshi,por ama denime,aha
Ishim me nje kusheri timin,ai nja 4 vjet me i madh se une dhe shkonim kudo bashke.Grindeshim shpesh dhe mbaj mend babin qe na vinte njerin ne njerin kend te dhomes,tjetrin ne kendin tjeter.Me fytyre nga muri ndersa ai lexonte ose bente ndonje pune.Dhe kjo per nja 30 min.Sillja koken nga ba'ja une dhe i qeshja,ai fare.Dhe une pastaj"O ba,s'me ke xhan?" :p
Besoj qe ka patur raste qe me teper me kane "vrare" shikimet e disaprovimit se cdo shpulle qe do kishin mundur te me jepnin(por qe se kane bere)
hehe nje dite, kur isha ne klase te pare, mbas mesimit ne vend qe te kthehesha te gjyshja dhe te prisja babin, ja krisa te parku i lodrave me nje shok dhe me nje shoqe te klases, dhe domosdo ndenja atje deri sa u kenaqa
Keta te shpise desh kishin shkalluar nga meraku, me kishin kerkuar gjithandej, madje dhe ne polici (babi i shkrete kishte qene dhe semure). Kur kthehem une si i bukri shejtan... ta mbaj mend ca druri kam ngrene
Kur i pyeta me vone kur u rrita, me shpjeguan qe aq shume ishin tmerruar se mos me shtypte ndonje makine etj (se shkollen i kisha larg, duhet te kaloja shume rruge makinash), keshtu qe me rrahen qe mos me shkonte ne mend ta perserisja
te forta fare hihihihihihiihihihihi
a ju keqen juve sa te mire qe jeni po ku ka shqiptar qe ska hengur dajak mer jahu hihihihihihihihihihihihihihihihihi
ju du fort te gjithve jeni shume te mire dhe ty amor te du fort me kan ik nervat lal muaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq edhe te me falesh
Hahahaha Cx55 edhe une lal si puna jote kam qene, po vallahi te me prekte ndonje nga vellezerit me dore ja fusja nje ulerime qe tmerronte lagjen dhe pastaj vinte "kaska blu" (babi dmth) qe si cuni i vogel qe ishe me kishte fiksim dhe kerciste dajaku te te tjeret pastaj
Megjithate dru kam ngrene me shume nga vete "kaska blu" dhe vellai i dyte qe kur e acaroja nuk ma pertonte shume.
Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Hahahaha Cx55 edhe une lal si puna jote kam qene, po vallahi te me prekte ndonje nga vellezerit me dore ja fusja nje ulerime qe tmerronte lagjen dhe pastaj vinte "kaska blu" (babi dmth) qe si cuni i vogel qe ishe me kishte fiksim dhe kerciste dajaku te te tjeret pastaj
Megjithate dru kam ngrene me shume nga vete "kaska blu"dhe vellai i dyte qe kur e acaroja nuk ma pertonte shume.
![]()
![]()
Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 » Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.