Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- si do ta denonit vrasesen e Sueles?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7256)
si do ta denonit vrasesen e Sueles??
Me shume keqardhje kam lexuar n=mbi ngjarjen e rende te ndodhur ne konviktin e universitetit te Korces.Sigurisht te gjithe jeni informuar mbi kete ngjarje.Vertete eshte per te ardhur keq aq me teper kur meson se vrasesja ishte personi me " i besuar " i saj.Pikerisht shoqja e ngushte.Ne te tilla ngjarje te vjen te ,mendosh thelle per rrethin e ngushte shoqeror e veshtire tu besosh shokeve apo shoqeve.Por me lind nje pyyetje.Ne shqiperi rralle here drejtesia vepron ashtu sic duhet...
Nese do te ishit ju gjykatesi i kesaj ceshtje
CFARE DENIMI DO TI JEPNIT SHOQES VRASESE?
Pres pergjigjet tuaja.
XXX Visi London
flm per informacioni...nuk dija gje,
(me vjen keq per kete vajzen)
well, denimi, nuk e njoh situaten fare dhe mbi te gjitha motivet, prandaj nuk mund te shprehem
Re: si do ta denonit vrasesen e Sueles??
Citim:
Po citoj ato që tha visi
Me shume keqardhje kam lexuar n=mbi ngjarjen e rende te ndodhur ne konviktin e universitetit te Korces.Sigurisht te gjithe jeni informuar mbi kete ngjarje.Vertete eshte per te ardhur keq aq me teper kur meson se vrasesja ishte personi me " i besuar " i saj.Pikerisht shoqja e ngushte.Ne te tilla ngjarje te vjen te ,mendosh thelle per rrethin e ngushte shoqeror e veshtire tu besosh shokeve apo shoqeve.Por me lind nje pyyetje.Ne shqiperi rralle here drejtesia vepron ashtu sic duhet...
Nese do te ishit ju gjykatesi i kesaj ceshtje
CFARE DENIMI DO TI JEPNIT SHOQES VRASESE?
Pres pergjigjet tuaja.
XXX Visi London
kjo vjen si pasoje e jetes qe behet ne Shqiperi
kam nje thirrje per te gjitha vajzat e reja : mos shikoni shume telenovela!
asaj shoqes qe e ka vrare e di ci bej un ta kem ne dore apo jo..ja lidh koken me kavon e makines pas nje peme edhe ta terheq me makine ta caj ne mes...i show no love to those bitches
Re
Me duket se ishin lesbike.
Dhe ta kete vrare per pune xhelozie.
Me vjen keq rreth kesaj ngjarje , ne fakt eshte e verete sot nuk i besohet me shoqnis mos ne nji menyre mundohen ne nje menyre ta fusin te kapin o burrin ose te dashurin si e si te bejne keq ,
megjithate ajo duhet denuar vrasesja pra , sepse sado qe te vrasin njeriu shpirtnisht ska te drejten askush tja marre frymen tjetrit pervec atij qe na e fali ai na e merr prep , por taman ajo ska me pas me jete te lumtur e ndergjegjja e saj nuk do e lejne rehat,
Sido qe te kishin qene rrethanat ajo eshte njeri pa shpirt .
Cili ka qen motivi qe ajo vrau shoqen e saj?
Cfare do te ket qen, une do i jepja burg te perjetshem. Shoqeria duhet te jet e paster por ne diten e sotme nuk eshte per te besuar shume tek shoqeria. Te gjithe te duan per interes, te duhet nje kohe e ter per te kuptuar nese vertet ja vlen ti thuash mikut, shok.
Dihet me ndonje ndeshkim qe e meriton... Dihet me ndonje ndeshkim qe e meriton... Cdo vrasje duhet te jete ne pajtim me normat e ligjit, sepse cdo gje qe shkon kunder ligjit te parapare, duke bere kundervajtje, denohet me denimin e merituar...
Po jo cdohere njerezit mund te kuptohen hirushe, pastaj njeriun qe eshte i drejte rende e ke per ta kapur, ngase duhet nje kohe e gjate, dhe shume fleksibile per ta njohur frymen e drejtesise.. Pastaj interesi eshte vetem nje humbje e shoqerise, e jo me shume se nje karakter i mire...
respekte
Megjithese nuk e morem vesh motivin e vrasjes,se fare mire mund te kete qene vetembrojtje por une po citoj ato qe me degjuan veshet Nje i moshuar me tha nje dite,ishte i ulur ne nje bar dhe po pinte nje birre,ne tv po flitej rreth nje vrasjeje dhe me tha: "DEGJO DJALOSH: FAJIN E KA AI QE VRITET POR GJITHMONE I NGELET ATIJ QE E VRET" psene se kam gjetur, dhe nje keshille kisha:
SOT PO BESOVE JA FUTE VETES
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.