Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Bomba homoseksuale e SHBA-se..??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7259)

Postuar nga Isra datë 18 Janar 2005 - 16:52:

Bomba homoseksuale e SHBA-se..???

Duke marre shkas nga lajmi i fundit qe degjova ne Tv, rreth bombes qe do te leshoj SHBA me pasoje kthyerjen ne homoseksual vendet armike, si mendoi ju FH-sta, per cilet popuj e ka fjalen ajo...dhe pse do ta beje nje gje te tille. Une nje mendim e kam, por dua te di opinionin tuaj per kuriozitet..
ju puç..

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 30 Mars 2007 - 15:55:

Kines se ka shkuar shume Rusise komunistave,Korese Veriut iRANIT

Postuar nga Balerina datë 30 Mars 2007 - 23:51:

Me falni per injorancen por nuk e kuptoj kete lajm.
1-) Si mund te leshohet nje bombe qe te kete fuqine te ndryshoje orientimin seksual te personave te nje vendi? Mesa di une, nuk te detyron dicka ose dikush qe te ndryshosh orientim, por ndjenja vjen nga brenda-jashte, dhe jo nga jashte-brenda.

2-) Ku e keni lexuar/ndjekur/degjuar...dmth cili eshte burimi i ketij informacioni?

ps. mos talleni dhe e mora une me te vertete? :p

Postuar nga Piktor datë 31 Mars 2007 - 00:04:

S'ma ha menja se ban efekt n'shqiperi. Se kan met ma s'shumti pleq.

Postuar nga agata datë 31 Mars 2007 - 00:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Me falni per injorancen por nuk e kuptoj kete lajm.
1-) Si mund te leshohet nje bombe qe te kete fuqine te ndryshoje orientimin seksual te personave te nje vendi? Mesa di une, nuk te detyron dicka ose dikush qe te ndryshosh orientim, por ndjenja vjen nga brenda-jashte, dhe jo nga jashte-brenda.

2-) Ku e keni lexuar/ndjekur/degjuar...dmth cili eshte burimi i ketij informacioni?

ps. mos talleni dhe e mora une me te vertete? :p

Kam te njetat pyetja sikurse Balerina.

!!!

Postuar nga Tulipani datë 31 Mars 2007 - 00:10:

Se kisha degjuar kete lajmin...po ata qe jane gay vete çfare do ti ndodhe?? Nejse budallalleqe te tilla kisha kohe qe s'degjoja :o  

Postuar nga tresh datë 31 Mars 2007 - 00:56:

aman do na nxjerrin nga rruga e zotit popujt e ndershem

Postuar nga el-Nino datë 31 Mars 2007 - 11:16:

..edhe une e kam degjuar si lajm por eshte ca i vjeter...besoj, nuk eshte per tu cuditur qe dicka e tille mund te ndodhi..por si ndodh nuk di ta shpjegoj..

Postuar nga oliinter datë 31 Mars 2007 - 18:33:

EDHE KJO JU DUHEJ KOMUNISTEVE HAHAHAHAHAHHAHAHA

Postuar nga Isra datë 02 Prill 2007 - 13:02:

Mos u cuditni fare, kete lajm e kam degjuar vete, por ka nja dy vjet me duket, qekur e kam shkruar si teme..
Me duket se tek Top channel e kam degjuar, se ky TV jep lajme "sensacionale dhe me se te verteta"..

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.