| Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- pushime në Shqiperi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7549)
pushime në Shqiperi
Përshendetje.
Këtë verë do te shkoj në Greqi per të takohem me një mike e cila jeton në Korfu. Dua të marr traget dhe të shkoj edhe në jug e Shqiperise. Shkova në Shiperi 2 vite më parë nga kureshtje por nuk shkova kurrë në jug. Çfarë mendoni per ide ime? Çfarë qytet, çfarë vend mund të më këshilloni? Cili është qytet/vend i bukur në jug, sidomos afër detit? Më falni se nuk skruaj mirë shqipen, shpresoj se më kuptoni. Faleminderit.
Scarabokkio, ate miken tende coje ne Sarande, Vlore, Himare qe te kenaqet me bukurite e Shqiperise. Me pas coje ne qytete te ndryshme te Shqiperise dhe jepi edhe nje kafe ne Tirane qe te shohi qe Shqiperia nuk eshte ajo e cila paraqesin greket ne televizionet e tyre por eshte nje vend ne zhvilim qe eshte duke bere permisime te dukshme.
Faleminderit për këshillimet. Pashë me virtualtourist.com se ka shumë vende të bukura midis Vlorë dhe Saranda. Nuk di asgjë për Greqi ose për greket (jam në Kanada) - nuk kam shkuar akoma në Greqi, por kam shikuar Shqiperi dhe kalova udhëtim mirë. Mendoj se do të shkoj në Dhermi ose në Himarë, por ndoshta ka edhe vende të tjera të bukura.
Citim:
Po citoj ato që tha Eneid
Scarabokkio, ate miken tende coje ne Sarande, Vlore, Himare qe te kenaqet me bukurite e Shqiperise. Me pas coje ne qytete te ndryshme te Shqiperise dhe jepi edhe nje kafe ne Tirane qe te shohi qe Shqiperia nuk eshte ajo e cila paraqesin greket ne televizionet e tyre por eshte nje vend ne zhvilim qe eshte duke bere permisime te dukshme.
Ne Sarande, Vlore, Shengjin, Durres!
Ban kokrren e qefit!

Re: Ne Sarande, Vlore, Shengjin, Durres!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
Ban kokrren e qefit!
![]()
sikur...pse sikur?!
"Kur te qethen vicat ka mundesi te vij te kaloj pushimet ne Shqiperi!"
E pse jo?!!!!
hahahaahahahahaha, zemer vetem te vij?!Apo ke qef me me grabit naj mafjoz shqipniet pa zbrit ala ne aeroport?!
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Ja mbeshtes mendimin Eneid....
Re: sikur...pse sikur?!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
"Kur te qethen vicat ka mundesi te vij te kaloj pushimet ne Shqiperi!"
E pse jo?!!!!
hahahaahahahahaha, zemer vetem te vij?!Apo ke qef me me grabit naj mafjoz shqipniet pa zbrit ala ne aeroport?!
Re: Re: sikur...pse sikur?!
Citim:
Po citoj ato që tha belgium
hahhahah sykaltra aman me aman thu se ke noi gjo me te grabit ti hahahhahhaah o none sa kam qesh po vin yje bote ne shqiperi e spo i grabit njeri thu kan ngel ke ti mafjozat e ?? hahahahah :-)
| Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 49 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.