Forumi Horizont
Trego 7 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Gjeologji & Gjeografi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=151)
-- Per Kenin (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7631)

Postuar nga Jashtoksori datë 08 Mars 2005 - 09:11:

Per Kenin

Ken shoku, une jame i kenaqur per punen tende ne kete forum te falenderoj per te gjitha ,mirpo desha te me tregosh pake per biografin tende ne menyre qe neser te kemi nje komunikim sa me te mire,une per vete e dua gjeografine dhe e njoh disi,kjo shihet edhe nga ana jote apo e ke studiuar....Me trego qe neser te hapim teme te reja per anetaret e tjere,e te qajme halle,te cilat pake jene.........tye pershendet Arsimi nga Kosova......

Postuar nga agata datë 12 Mars 2005 - 19:03:

Pershendetje Jashtoksori.

Per Kenin kemi te gjithe nje respekt te jasht zakonshem..

por mendoj qe eshte me mire t'ja thuash te gjitha keto, ne mesazh privat..
nuk eshte e nevojshme te hapesh nje teme te tille..
Imagjino pak sikur te gjithe te benin te njejten gje..per anetare te ndryshem..
Opsioni i mesazhit privat eshte lene ne dipozicjonin tuaj per arsyje te tilla..

Faleminderit per mirekuptimin.
Sabina

Postuar nga Keni datë 12 Mars 2005 - 23:10:

Jashtoiksori

Te uroj gjith te mirat nga ana ime.
Te them te drejten nuk e kuptoj shume qarte ate qe ke shkruar. Nuk di se ca do konkretisht te dish nga une. Megjithate do te jap nje pergjigje te shkurter.
Gjeografia eshte nje nga lendet qe me ka pelqyer me shume dhe kam lexuar plot materjale mbi gjeografine. Nuk kam mbaruar per gjeografi, por thjesht i kam qef ti lexoj te dhenat gjeografike.
Se shpejti do te sjell dhe materjale te tjera mbi gjeografine e botes, por nuk kam koh te mjaftueshme qe ti shkruaj.
Nese ti deshiron te sjellesh materjale je i mirepritur dhe ato mund ti postosh ne temat e mia nese i pershtaten temave dhe nese jane materjale qe nuk i pershtaten temave qe une kam hapur, mund te hapesh teme tema te reja. Do te jem shume mirnjohes per cdo materjal qe do te sjellesh dhe cdo teme qe do te hapesh.
Sa per bjografin time ose per njohjen time, nese je i interesuar mund te me drejtohesh ne privat. Besoj se kjo do te jete me e sakte.
Me respekt keni.

Postuar nga Gela datë 16 Gusht 2005 - 12:54:

Kurse une jam shume e mahnitur nga postimet dhe ngjohuria e fajtorit mbi fushen e gjeologjise. Eshte hera e pare qe po lexoj kaq shume informacione mbi kete fush.
Fajtori ke bere nje pune te mrekullushme.
Mos ke mbaruar gje gjeologji? Do me interesonte me shume te shkruaj edhe une dicka por nuk me lejohet te shkruaj ke temat qe ke hapur ti.
Ku i ke marre gjithe keto informacione? Di si eshte situata momentalisht ne shqiperi?

Keni , sorry qe po e hedh kete postim ke tema jote . Por mendova do ishte me mire mos te hapja nje teme te re per nje postim.

Postuar nga Keni datë 17 Gusht 2005 - 02:44:

Nuk ka problem Gela mund te shkruash mbasi dhe shkrimi qe ti ke postuar i perket ketij sektori.
Nese ti ke ndonje materjal ose dije, mbi gjeologjine, e ke deshtre ti hedhesh ne forum, mund te hapesh nje tem me vete dhe ta zhvillosh ashtu si e mendon ti.
Nese ke deshire ti hedhesh keto te dhena apo diskutimie ne temat qe fajtori ka hapur, ti mund ti pergjigjesh temes se tij duke klikuar te butoni me ngjyre te kuqe ku thot pergjigju dhe mund ti pergjigjesh te gjitha temave te fajtorit.
Gjithsesi je e mirpritur te sjellesh cdo lloj materjali ne kete sektor .

Postuar nga roke datë 13 Shtator 2005 - 12:43:

Do ndonjera te mesoje nga fusha e sexit?:p:p:p:p:p
Sorry keni qe u futa keshtu

Postuar nga Fajtori datë 13 Shtator 2005 - 22:33:

Gela, nuk mesoj gjeologji. Madje marr vesh fare pak. Jane materiale qe kane gjetur miqte e mi dhe te hedhura ketu. Ne fakt me pelqen te rritet kultura shqiptare ne keto drejtime, ne vend qe te shpalosim fantazmat sociale shqiptare ne diskutime me skadence te shkurter.

Trego 7 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.