Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 13 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ekonomia dhe Biznesi (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=8)
-- Franchising ne Shqiperi?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7876)
Franchising ne Shqiperi??
Desha te di nese ka ligj per zhvillimin e Franchising ne Shqiperi dmth baza legale etj etjA ekziston dicka e tille a keni njohuri nese lejohet dicka e tille ne Shqiperi??Nqs keni informacione per dicka te tille ne Shqiperi ju lutem postoni dicka....
flm 3SH
Ngaqe franchising eshte nje koncept i ri for the business community in Albania sma merr mendja qe systemi legal i shqiperis e mbeshtet dot franchising.
MIRDITA
UNE THEMSE KA TE DREJTE DREQJA SHKODRANE
JO SE JAM DHE UNE SHKODRAN
POR SE NE DUHET TE FLASIM SHQIP DHE JO ANLISHT
PRANDAJ KAM ATE MENDIM
SE KSHU DO TE MENDOJNE EDHE TE TJERET SIKUR NE
Jam mese e sigurt qa egzistojne ligje legale per franchising ne shqiperi pasi sot egzistojne disa biznese te huaj si mcdonald or pizza hot ose te tjere qe s'me kujtohen tani. S'ka gje qe s'egziston sot ne Shqiperi.
Pershendtje
Citim:
Po citoj ato që tha freespirit
Jam mese e sigurt qa egzistojne ligje legale per franchising ne shqiperi pasi sot egzistojne disa biznese te huaj si mcdonald or pizza hot ose te tjere qe s'me kujtohen tani. S'ka gje qe s'egziston sot ne Shqiperi.
Pershendtje
flm....
nderkohe jam interesu edhe une e ka veshtiresi dicka e tille sidomos per Shqiperine.
Puna eshte se ste vjen kush, s'investon kush pa pase 2-3 ligje baze qe rregullojne franchising po edhe une s'do i hidhja paret ashtu kot,
Franchising brenda nje shteti dhe ka probleme, jo me mes shteteve te ndryshem e sidomos BE e jashte BE qe eshte shume me e veshtire...
do hap franchising me fare luledielli cimcakeza tulla e rroba Gabe ketejna u pa puna....:p
Metaxa eshte gje me mend ajo pa shaka....
E mo ju ironika qe ste lini te marresh fryme. Une sa jam kthyer nga Skipelia ndenja 3 muaj ne Tirane u kenaqa keni inat dhe u befasova se pashe qe me te vertet kishte filluar te hyj ne atmosferen e biznesit. Pashe me syte e mi shume kompani te huja qe kishin hapur biznese p.sh coka cola apo birrat, pije te ndryshme prodhoheshin ne vend. Gjithashtu vura re disa franchise nuk e di se tani ndoshta si filim me to mund te merren vetem qeveritaret, sidoqoft eshte nje fillim. Dhe po, kishte Mc donald dhe pizza hut dhe hard rock cafe.
pershendetje
Citim:
Po citoj ato që tha freespirit
E mo ju ironika qe ste lini te marresh fryme. Une sa jam kthyer nga Skipelia ndenja 3 muaj ne Tirane u kenaqa keni inat dhe u befasova se pashe qe me te vertet kishte filluar te hyj ne atmosferen e biznesit. Pashe me syte e mi shume kompani te huja qe kishin hapur biznese p.sh coka cola apo birrat, pije te ndryshme prodhoheshin ne vend. Gjithashtu vura re disa franchise nuk e di se tani ndoshta si filim me to mund te merren vetem qeveritaret, sidoqoft eshte nje fillim. Dhe po, kishte Mc donald dhe pizza hut dhe hard rock cafe.
pershendetje
Jo, jo se nuk revoltohem aq kollaj une. Po ke te drejte Mc. donalds megjithate ka rendesi se egzistojne franchise.
pershendetje
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
P.S. McDonald ne Shqiperi nuk ka.Sa per info kishte nje tentative nga 'dikush' per ta sjelle ne Shqiperi dhe me sakte do behej ne vendin qe ndodhet Tajvani ne Tirane por ja qe per shume e shume arsye nuk u be. Jemi ne pritje
.
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 13 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.