Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 19 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Prostituta. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7988)
Prostituta.
Pjese nga paradokse aktuale
Pandershmëria,
Prostituta moderne,
Në
Qoshe,
Nderi te dera…
Dridhet,
kërcet dhëmbët nga era…
semaforistja.
Trotuari im ty te njoh cdo pllake
di numrin e tyre dhe se sa je i gjate,
eci siper teje dhe pres pa pushim:
Kush do ndaloje sot per nje "bisedim"?
Takat po me lodhin, peisazhi s'ndryshon:
e kuqe, portokalli, jeshile ,
makinat vijne e shkojn'.
Nuk shtyhet keshtu, jeta s'ka kuptim!
Do futem ne forum mos gjej ndonje trim !!!"
cfare fantazie qe ke more djale..............fantazia jote bredh ne skajet më ekstreme.....ketij i thone talent...
Hahahahha
Ndoshta fantazi kam se fundja kam studjuar tre vjet marketing, por nuk jam i sigurte qe kam edhe talent, megjithata te falenderoj.
ps. shyqyr qe nuk ke lexuar ca te tjera ...
prsh Indrito
shume te gjate e ke bere...
Pune kurvash hesapi..
Tung!
hem nese kjo ti diverte me vjen keq per tyPP
Re: semaforistja.
Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
Trotuari im ty te njoh cdo pllake
di numrin e tyre dhe se sa je i gjate,
eci siper teje dhe pres pa pushim:
Kush do ndaloje sot per nje "bisedim"?
Takat po me lodhin, peisazhi s'ndryshon:
e kuqe, portokalli, jeshile ,
makinat vijne e shkojn'.
Nuk shtyhet keshtu, jeta s'ka kuptim!
Do futem ne forum mos gjej ndonje trim !!!"
Re: prsh Indrito
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
shume te gjate e ke bere...
Pune kurvash hesapi..
Tung!
Re: Re: semaforistja.
Citim:
Po citoj ato që tha Djali Urte
Pershendetje Indriti2004
Se pari te keshilloj ta ndryshosh targen sepse jemi ne 2005...
Citim:
Se dyti Doja te dija ne mos ja ke atribuar dikujt kete poezi!!!?
Citim:
Ajo qe eshte me e rendesishmja eshte se verte ka talent te admirueshem ne poezite tujaja.
Citim:
Sa per ate qe ajo futet ne forum pe te gjetur ndonje trim... mendoj se s'duhet te behesh aq shume merak , sepse ajo ( jeten e se ciles aq bukur e ke pershkruar) ka trima me bollek, jashte dhe brenda forumit.
Une mendoj se ajo vjen ketu per te shfaqur "vlerat" dhe "kulturen" e saj te larte , per te
te treguar ty dhe te tjereve si puna jote menyren me te mire te te kulturuarit dhe te te qenurit e lire...
Ndryshe tregome mua, pse eshte cilesuar me vullnetin e saj te lire... Dreqja_vete.
Figuren e personazhit te cilin ke trajtuar ne kete poezi e quajta Dreqja_vete, per menyren se si ti e ke paraqitur ate...
per faktin e thjeshte sepse jeta e saj ka marre kahjen e dreqit_vete ... dhe kjo pikerisht shpjegon "arsyen" e vargut mbylles te poezise tende.
Si konkluzion, ajo "dreqja_vete" ka pershtypjen se jeta shtyhet me mire, gjithesesi ia uroj nje gje te tille.
Suksese plako
Re: Re: Re: semaforistja.
Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
Si dihet plako se numri i ketyre bukurosheve eshte bere i madh sot dhe nuk para gjehen trimat lehte si mendon ti, duhet te kerkosh dhe meqenese une kete vjershe e shkrova per forumin mendova se duhet te kete edhe ne forum te tilla qe ti na i quan "Dreqe". Ndoshta edhe ke te drejte se profesjon dreqi eshte te "dirigjosh" neper semafore.
Nejse nuk e dija qe letersia"erotike" do te ngjallte kaq interes tek ju porm me befasuat me te vertete
Shqiptari paska pas vuajtur per eros
Tung.
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 19 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.