Forumi Horizont | Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- besoni ne shoqerine midis nje cuni dhe nje goce? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8496)
besoni ne shoqerine midis nje cuni dhe nje goce?
Do desha te dija mendimet tuaja nese besoni vertet se mund te ekzistoje miqesi e vertet midis nje cuni dhe nje goce apo do kthehet ne dashuri.Edi pse me erdhi ne mendje nje teme e tille se kur po diskutoja me disa shoqet e mia sa do te me pelqente te kisha nje mik ato me thane sekziztojne as neper filma.Po ju si mendoni?
Pershendetje!
Shoqeria mes dy gjinive te kunderta eshte me e paster sesa mes dy gjinive te njejta!Arsyeja e vetme qe mund te permend eshte se "femra per femren eshte paksa xheloze nga natyra",-sapo ze nje te dashur-largohet nga shoqja e saj dhe sigurisht shoqeria distancohet-pasi ka frike se i rremben te dashurin(kur je me simpatike ose pak me e prere ne mendime sesa ajo!)
Ndersa shoku i vertete,te respekton edhe ne prani te te dashures se tij!
Personalisht, me jep nje lloj kenaqesie te vecante, miqesia me djem!
Flas me hapur per problemet e mia dhe sigurisht nuk gjykojne apo shtremberojne fjalet -sic mund t`i beje nje shoqe "pak llafazane!"
Ku ka shoqeri te paster dhe te sinqerte,-s`e besoj se do linde nje dashuri!
Duhet mbajtur etika e moralit,per hir te miqesise!
Personalisht nuk kam pasur kurre ndjenja dashurie per shoket e mi!
Keshtu e mendoj une!Me teper le te shfaqin mendimet e tyre te tjeret!
Mire u shkruafshim!
Re: besoni ne shoqerine midis nje cuni dhe nje goce?
Citim:
Po citoj ato që tha capkenia durrsake
Do desha te dija mendimet tuaja nese besoni vertet se mund te ekzistoje miqesi e vertet midis nje cuni dhe nje goce apo do kthehet ne dashuri.Edi pse me erdhi ne mendje nje teme e tille se kur po diskutoja me disa shoqet e mia sa do te me pelqente te kisha nje mik ato me thane sekziztojne as neper filma.Po ju si mendoni?
paskemi nje mendim sykalter. Edhe mua me pelqen me shume shoqeria me nje cun sesa me nje goce.
po ca behet kshu!
asnje nuk beson ne shoqerin midis nje cuni dhe nje goce? Hajde ca behet hajde. Dhe un qe mendova se ju besonit dhe shume madje.Nejse nejse secili e di me mir vet. Apo sju terheq fare tema????
Po egziston shoqeria mes nje vajze dhe nje djali dhe me thene te drejten eshte nje shoqeri me e hapur dhe pa komplikacione. Nese te dy e quajne vertet vetem shoqeri dhe kjo bazohet mbi sinqeritet atehere zgjat ne pafundesi. E kam provuar sepse kam nje shoqe prej vitesh dhe jam shume i kenaqur dhe krenare per kete shoqeri. Mendoj se nga nje shoqe mund te mbeshtetesh me mire se tek nje shok.
e dini qe kam filluar te ndryshoj mendim?
kam filluar te jem ca dyshuese midis shoqerise se nje cuni dhe nje goce,
jo per gje po me duket se po me ndodh dhe mua vet
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Pershendetje!
Shoqeria mes dy gjinive te kunderta eshte me e paster sesa mes dy gjinive te njejta!Arsyeja e vetme qe mund te permend eshte se "femra per femren eshte paksa xheloze nga natyra",-sapo ze nje te dashur-largohet nga shoqja e saj dhe sigurisht shoqeria distancohet-pasi ka frike se i rremben te dashurin(kur je me simpatike ose pak me e prere ne mendime sesa ajo!)
Ndersa shoku i vertete,te respekton edhe ne prani te te dashures se tij!
Personalisht, me jep nje lloj kenaqesie te vecante, miqesia me djem!
Flas me hapur per problemet e mia dhe sigurisht nuk gjykojne apo shtremberojne fjalet -sic mund t`i beje nje shoqe "pak llafazane!"
Ku ka shoqeri te paster dhe te sinqerte,-s`e besoj se do linde nje dashuri!
Duhet mbajtur etika e moralit,per hir te miqesise!
Personalisht nuk kam pasur kurre ndjenja dashurie per shoket e mi!
Keshtu e mendoj une!Me teper le te shfaqin mendimet e tyre te tjeret!
Mire u shkruafshim!
Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.