Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Jeni xhelozè ne dashuri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=894)

Postuar nga Vajz-e-mir datë 10 Maj 2003 - 16:56:

Xhelozia dhe Dashuria Jeni xheloze xhelos apo jo:)

Xhelozia dhe dashuria bejne nje kontrast te forte por njekohsisht nderthuren bukur me njera-tjetren.
Kur xhelozia eshte e tepert athere dashuria merr ngjyre te keqe, kjo xhelozi con ne shkaterrimin e dashurise. Ka burra qe dhunojne grate e tyre vetem pse nje kalimtar i tha dicka apo e shikoi. Kjo ndodh kur burrat jane shume paranoid, dhe s'dine te kontrollojne vetveten. Ama ka femra shume xheloze gjithashtu qe behen si te cmenura per rastet me te kota.
Por ama kur xhelozia eshte e bute athere dashuria merr ngjyra te bukura. Kur nje person shpreh kete xhelozi personi tjeter e ndien dashurine me shume, i tregon se ky person "cares about him/her".
Ka njerez qe tere jeten e tyre kane menduar se nuk jane xheloze aspak derisa ata me te vertete e kane nuhatur aromen e dashurise se vertete.
Une per vete jam xheloze por ama besimi dhe dashuria sundon ne lidhjen tone.
Cfare mendimi keni ju persa i perket dashurise dhe xhelozise, a jeni xheloze apo jo ?

Postuar nga amor alucius datë 10 Maj 2003 - 23:46:

Thumbs up

ne nje raport te shendeteshem xhelozia duhet te eksistoje.Perndryshe nuk e do ate person.Por nuk duhet ti kaloje kufinjte sepse atehere do kthehej ne mungese besimi dhe asgje tjeter.

Me respekt,
amor alucius

Postuar nga polici_rrugac datë 11 Maj 2003 - 02:38:

per sa i perket mendimit tim eshte e drejt qe te jesh xheloz se neqoftese nuk je xhloz nuk ke ndjenja.
por varet se ne crrethana shkaktohet kjo lloj xhelozie.

Postuar nga Zeshkania datë 14 Maj 2003 - 00:45:

kurse une mendoj qe atje ku eshte xhelozia e duhur eshte edhe dashuria e mjaftushme, sepse pa xhelozi s'ka dashuri.

Postuar nga Askush datë 14 Maj 2003 - 18:45:

Edhe une jam xheloze por ne kufinj ama.
i trust my partner and im jealous in a good way.

too much obsession and jealousy ruins the relationship.

Postuar nga PINK_GIRL datë 26 Qershor 2003 - 22:58:

aty ku ka dashuri ka dhe xhelozi ....

dhe ai qe thote sjam xheloz per dike qe dashuron .... sado te kete besim tek ai apo ajo ... xhelozia eshte nje ndjenje qe nuk e kontrollon dot ... por dhe dashuria eshte me e bukur kur ka ne mes pak xhelozi ... por jo shume se e shkaterron ate ..

personalisht jam xheloze ... por kur ja vlen te behem lol ... jo ashtu kot e me kot ... se pastaj nga xhelozi kalon ne sherr ..

PINK

Postuar nga Zeshkania datë 26 Qershor 2003 - 23:34:

Edhe une mendoj se jam xheloze ... me kufi thone te gjithe qe jane, po ne ato momente kur njerexit jane xheloze ashtu mendojne se eshte e drejte qe te behen xheloze. Pra me kufi apo pa kufi askish nuk e gejn dot sepse te gjithe mendojne se e bejne me kufi.

Postuar nga lilou-dragon datë 27 Qershor 2003 - 00:08:

Wink

jam e te njejtit mendim me te gjithe ata qe kane shkruar edhe me lart ..aty ky eshte dashuria eshte edhe xhelozia por sigurisht me kufinj pasi pastaj kalon ne nje mosbesim ...gje qe nuk existon ne dashuri

Postuar nga ^AngeL^ datë 13 Korrik 2003 - 20:29:

thone pa xhelozi ska dashuri
por xhelozia e tepert eshte shkaterres grindje mes dy te dashuruarve
un per vete sjam xheloze dmth behem xheloze vetem po e pash me syt e mi ndoj gje qe nuk shkon. ateher kam te drejte te behem
se ka njerz qe behen dhe me imagjinata po sikur po ashu jo keshtu jo doli iku erdhi
ato jane koti.

Postuar nga cupka datë 04 Gusht 2003 - 20:39:

epo vetem qeni dashuron pa xhelozi....ka thene populli
e s'besoj qe te kete njerez qe nuk jane xheloze ca me kufi e ca ekstremiste por ama te tere jane.

Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.