| Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 » Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- perse femrat shqiptare!!!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9477)
perse femrat shqiptare!!!!!!
perse femrat shqiptare ndryshojne shume ne emigracion????
shumicat e tyre fillojne tu duket vetja mbreteresha, dhe duan te duken me shume se vendeset??? kush ka te beje me ndryshimin e tyre????
Pershendetje Halfgang!
Sa kam qeshur me vargjet e shkruara me lart!
Nje shpjegim te vogel po te jap une:
1--"Jane kushtet jetesore ato
qe sjellin ndryshim te jashtem tek nje njeri,
por s`besoj kurre tek deformimi i karakterit bazuar ne kushte!
2-Cfare kane me shume Femrat e huaja nga ne???!!-Vertet biem ne sy,
por ama vetem per ju djemte Shqiptare,
se te huajt as qe duan t`ia dine se cfare prejardhjeje kemi ne femrat Shqiptare!
3-Jemi vertet per tu admiruar vella!Ndihemi Princesha, sepse jeta te ben te ndihesh e tille!
Te jetosh e lire(me cdo lloj sigurie jetese), -ka shume kuptim per nje Femer!
thjeshte mendimi im!Pashim!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Pershendetje Halfgang!
Sa kam qeshur me vargjet e shkruara me lart!
Nje shpjegim te vogel po te jap une:
1--"Jane kushtet jetesore ato
qe sjellin ndryshim te jashtem tek nje njeri,
por s`besoj kurre tek deformimi i karakterit bazuar ne kushte!
2-Cfare kane me shume Femrat e huaja nga ne???!!-Vertet biem ne sy,
por ama vetem per ju djemte Shqiptare,
se te huajt as qe duan t`ia dine se cfare prejardhjeje kemi ne femrat Shqiptare!
3-Jemi vertet per tu admiruar vella!Ndihemi Princesha, sepse jeta te ben te ndihesh e tille!
Te jetosh e lire(me cdo lloj sigurie jetese), -ka shume kuptim per nje Femer!
thjeshte mendimi im!Pashim!
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
per karakterin e kisha me shume fjalen.... se te tjerat e dime qe jeni diva...
Re: perse femrat shqiptare!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
perse femrat shqiptare ndryshojne shume ne emigracion????
shumicat e tyre fillojne tu duket vetja mbreteresha, dhe duan te duken me shume se vendeset??? kush ka te beje me ndryshimin e tyre????
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Per cfare femrash e keni fjalen se ka disa llojesh.Ka nga ato qe kane dale ne rruge si prostituta,ka nga ato qe i lene burrat sa vine ne emigracion se i duket se skane nevoje me per burrin(burra te tjere u pergjigjen),ka nga ato qe sduan me te flasin shqip dhe te kene shoqni shqiptare(humbin vetveten),ka nga ata qe nuk shohin drite dielli me sy vetem pune e gjume edhe kaq e pati jeta tyre,ka nga ata qe e shajne Shqiperine pa pike turpi ne sy te huajve edhe behen servila te nje kulture te huaj,ka nga ato qe bejne nje femije pa babe edhe rrine ashtu tere jeten se u pelqen karriera, edhe ka edhe nga ato femra qe studiojne e duan familjen edhe duan te ndertojne nje familje me baza te forta shqiptare duke shpresuar se edhe pse jane jashte Shqiperise jeta do tu premtonte shume gjera te bukura endrrat e tyre vajzerore.
Mendoj pra se smund t'i fusim te gjitha ne nje thes,por duhet te kemi kujdes se per ke lloj natyre vajzerore behet fjale.
Citim:
Po citoj ato që tha Animal
ka dhe nga ato femra qe nuk duan ti shohin me sy meshkujt shqiptare, e jo pastaj te lidhen me to.
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Animal,
S'ma pret mendja qe ka vajza te tilla Shqiptare.Jo per gje po djemte shqiptare jane si shpirt nga te gjitha anet, dhe fjala "te dua" tingellon me bukur ne gjuhen shqipe se cdo gjuhe tjeter te botes!!!
Por duhet ta kuptosh qe nese mashkulli eshte nje cope mishi me dy sy, s'ka rendesi shtetesia!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Animal
me ka ndodhur vete kur jetoja ne itali, dolem disa here dhe kur i thashe se isha shqiptar nuk me takoj me.....

Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Hahahaha me bere per te qeshur. Ajo doli me ty pa e kuptuar qe je shqiptar!!! S'i paska pasur trute me vete ajo vajze, sepse djemte shqiptare njihen nje km larg kujt i thone![]()
| Gjithsej 9 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 » Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.