Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 41 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- pse djemt jane shume kokeforte???? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9489)

Postuar nga Amstel datë 20 Shtator 2005 - 00:31:

pse djemt jane shume kokeforte????

pse ne djemt jemi shume kokforte ndaj femrave nese kerkojme dick duam qe ajo gje te behet,eshte s'eshte e mire ajo?
kete e kam vene re te shume meshkuj dhe tek vetja ime.
pres pergjigjet tuaja?
ju pershendes

Postuar nga agata datë 20 Shtator 2005 - 00:44:

Kokfortesija eshte nje ves qe karakterizon djemt shqiptar ose balkanas.. Nuk besoj qe meshkujt jane ne te gjithe boten kokeforte..

Postuar nga erzeni_be datë 20 Shtator 2005 - 01:10:

kurse une kam nje mendim tjeter:

Meshkujt jane kokeforte sepse vajzat jane kokebute (mendjelehta)...

Seriozisht, une vertete mendoj krejt ndryshe, qe don te thote nuk mendoj se meshkujt jane kokeforte.
Per mua kokefortesia s'eshte momopol i njeres apo tjetres gjini por une ne shume raste do t'ja atribuoja femrave sepse kur femrat vendosin per diçka, s'ka derman .... do t'ia arrijne.

Njoh une nje mik ketu, e kishte shtepine grenze (ne kuptimin te lyer e te rregulluar per qejf) pasi qe vendosi te bashkejetonte me nje femer, jo vetem qe iu desh te ri-lyente te tere shtepine dhe te porosiste (fabrikonte me porosi) nje tjeter dhome gjumi por tani i ka dale pune e madhe se dhoma e gjumit e fabrikuar me porosi nuk po i pelqen me se shoqes...

Postuar nga Niqua datë 02 Tetor 2005 - 23:43:

When someone is e thick headed person and acts up among a girl his really trying to proof a point to himself.

Postuar nga oliinter datë 02 Tetor 2005 - 23:47:

ME duket se kjo nuk i shkon shume per shtat djemve shqiptare...

Jemi kokeforte???

Kush e thote kete?

Femrat?

Atehere edhe ne justifikohemi se jane me shume femrat kokeforta!!!!

Postuar nga iliriusa datë 03 Tetor 2005 - 01:53:

Per mendimin tim meshkujt shqiptare jane kokeforte per shkak te mentalitetit shqiptar. Qe ne femijeri djemve ju lejohet te bejne, dhe jusitfikohen per gjithecka thjesht per faktin se jane djeme.
Lere se eshte djale!- degjon nenat shqiptare te thone gjithemon kur ankohesh per dicka ben nje vellai apo kushuriri yt.
Edhe meqe qysh te vegjel mesohen me iden se cdo gje qe ata duan mund ta bejne, se cdo gabim i tyre justifikohet, mesohen ne nje menyre te tille qe mendojne se cdo kaprico e tyre duhet te plotesohet.
Te pakten ky eshte opinioni im.
Pershendetje!

Postuar nga Amstel datë 04 Tetor 2005 - 23:56:

[QUOTE]Po citoj ato që tha oliinter
[B]ME duket se kjo nuk i shkon shume per shtat djemve shqiptare...

Jemi kokeforte???

Kush e thote kete?

Femrat?

Atehere edhe ne justifikohemi se jane me shume femrat kokeforta!!!!

oliinter kete teme e kam hapur une dhe jam mashkull qe e hapa..dhe ishte mendimi ime lal jo i femres...

nji pytje ku e sheh ti qe femrat jane kokeforte?
per mendimin tim ne djemte jemi shume me teper se femrat duam ajo qe themi ne te behet
apo e kam gabim?

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 05 Tetor 2005 - 00:00:

Thumbs up

Hey Nik!Pershendetje!

Personalisht kam nje te mete jo te vogel:"Jam shume kokeforte zakonisht!"
Sikur te kisha qene djale,-do kisha qeverisur nje Shtet te tere!

Ciao bello!

Postuar nga Syri_Magjik datë 16 Tetor 2005 - 08:08:

Nik-Urime-per-temen!

Ku e di une!?!?!

Me von mbase me kujtohet

Postuar nga freespirit datë 19 Tetor 2005 - 14:14:

Sepse nuk mbushin .
bye

Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 41 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.