| Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9654)
Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ?
Hecni pra vajza dhe djem jepni mendimet tuaja, se çfarë ju tërheq apo ju bën për vete më shume tek një mashkull apo femër, qoftë shoqe, shok, e dashura apo i dashuri juaj.
Mund të flisini edhe për persona me të cilët takoheni për herë të parë ose kur shifni një femër ose një mashkull në rrugë, ç`ju tërheq më tepër ose në përgjithësi.
Mirë pres komentet tuaja.........
Mua psh më pëlqen që nje femër të jetë në në rradh të parë dhe mbi të gjitha e qeshur edhe e dashur ashtu dhe si jam vetë, pasi e kam pak humorin të vështirë për disa njerëz të tjerë, por ama nga ana tjetër dua vetëm të qesh gjith ditën......Nuk do më interesonte dhe aq shumë pamja e jashtme pasi nuk paraqet gjithçka se sa do më interesonte dhe personaliteti i saj.......
Ecja,shikimi...
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
... por ama nga ana tjetër dua vetëm të qesh gjith ditën......Nuk do më interesonte dhe aq shumë pamja e jashtme pasi nuk paraqet gjithçka se sa do më interesonte dhe personaliteti i saj.......

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Mua psh më pëlqen që nje femër të jetë në në rradh të parë dhe mbi të gjitha e qeshur edhe e dashur ashtu dhe si jam vetë,

Personalisht ke nje mashkull me terheqin syte, buzet, dhembet dhe trupi nga ana fizike, kurse nga ana shpirterore me terheq shume inteligjenca, humori dhe sinqeriteti.
Po jap dhe une nje mendim,
Cfare me terqeq tek nje djale....
Hmmm kerkasat jante te shumta por mendoj qe pamja e jashtme ka shume pak te beje para personalitetit dhe inteligjences. S'diskutohet qe pamja ka rendesi kur nuk e njef njeriun mire.
Syte dhe buzeqeshja do ishin ato qe do me benin per vete.
Veshja do luante nje faktor ne pershtypjen time per kete njeri megjithse thone sipas shprehes mos i shiko gunen po shikohi punen nga veshja do arije te kuptoja shum pak nga personaliteti i ketij njeriu. 
Por mbi te gjiha qe dikush do me bente per vete eshte nje idealist, nje inteligjent, nje qe do dinte te balanconte shakane me seriozitetin dhe nje kualitet sic eshte besnikeria.
BUZET,MOLLEZAT E FAQEVE,KEMBET DHE FUNDSHPINA.
lenti
tek nje femer e bukur un mendoj se ma se shumti me terhek ne radh te par sinqeriteti dhe lidhja shpirtrore normal edhe bukurija lun rol te rensishem tung nga lenti
Citim:
Po citoj ato që tha anitamece
Amoxil,
Ky eshte mendimi yt dhe patjeter qe do ta respektojme, por per mendimin tim c'te duhet nje person qe mban gjithe diten e dites dhembet jashte kur s'din te lidhe dy fjale e te beje nje muhabet te hajrit.
Pastaj nga ana tjeter eshte edhe ana fizike, ka lezet te jesh i rrethuar me njerez te pashem![]()

| Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.