Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »
Trego 55 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- A keni provuar ndonje here DROGE? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9737)

Postuar nga komando datë 16 Tetor 2005 - 22:52:

A keni provuar ndonje here DROGE?

Pershendetje !..

Thoni te verteten! Keni provuar ndonjehere te ndizni nje cigare marijuane,apo ndonje lloje droge tjeter qe mund te keni pire!?

nje sondazh si mund te reagoni, nese nje persom munete ju ofroj nje lloje droge per te pire ??..

Postuar nga halfgang datë 16 Tetor 2005 - 23:14:

per te verteten.......... NO COMMENT

po ty djali meqe te paska vajtur mendja per fillo nga e lehta fare kanabis sativa, pastaj e di vete perfundimin....

Postuar nga komando datë 16 Tetor 2005 - 23:18:

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
per te verteten.......... NO COMMENT

po ty djali meqe te paska vajtur mendja per fillo nga e lehta fare kanabis sativa, pastaj e di vete perfundimin....

pershendetje, ne te vertete as e kam provuar ndonje here por theshte hodha nje sondazh per te marrre mendimet e opinjonit ne lidhje me kete teme,theshte vetem kaq ??..

gjithte mirat armando mosul irak!..

Postuar nga halfgang datë 16 Tetor 2005 - 23:24:

Citim:
Po citoj ato që tha komando

pershendetje, ne te vertete as e kam provuar ndonje here por theshte hodha nje sondazh per te marrre mendimet e opinjonit ne lidhje me kete teme,theshte vetem kaq ??..

gjithte mirat armando mosul irak!..

gezohem qe nuk i je futur asaj rruge te gjate, dhe mos e merr mundimin se nuk i dihet fundi asaj rruge...
p.s beje sondazh se e ke teme te thjesht tani

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 17 Tetor 2005 - 00:34:

Nga Hashashi deri ne Kokaine. Dhe tashme i pastruar nga gjithcka. Nuk po te bej moral se pertoj.

Respekte.

Postuar nga darma datë 17 Tetor 2005 - 06:13:

Morali sigurisht do te ishte i tepert per drogen...pasi te gjithe i dime pasojat e saj ....thjesht do te thoja se do te genjeja po te thoja qe nuk kam provuar...tani te them kot kokaine e krak dhe gjera te tilla as nuk me ka shkuar ne mendje ti provoj por nje cigare mariuana e kam provuar...dhe te them te drejten nuk mu duk ashtu sic ma kishin pershkruar ...nuk e shijoja shume ate gjendje thjesht nuk me pelqeu sidomos ne shije dhe arome e shpifur (ndoshta ngaqe une as cigaren nuk e pi )
Dicka qe nuk do ta beja perseri.....

Postuar nga agata datë 17 Tetor 2005 - 21:55:

Nuk ma don mendja qe kam nevoje..sepse edhe pa droge jam si e droguar

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 17 Tetor 2005 - 22:00:

Pervec cigares qe e pi vazhdimisht tashme-nikotines,
s`kam provuar as me eshte ofruar ndonjehere droge!
Familja,si dhe rrethi im i ngushte shoqeror eshte shume i paster
dhe shume i kujdeseshem nga ky lloj infektimi aktual!

Mire u lexofshim!

Postuar nga Lela_Dr datë 17 Tetor 2005 - 22:21:

Personalisht nuk di te pi as cigaren jo me te provoj gjera tjera.
Dhe as me shkon nder mend.

Kete javen e fundit po degjoj lajme vetem per overdoze, nga V.I.P-at e deri ke njerezit qe jetojne ne qytetin ku jetoj une aktualisht (riccione IT) qe eshte nje nga qendrat e xhirimit te droges neper diskoteka dhe neper banket e shkollave.

Postuar nga 100%PogradeCare datë 18 Tetor 2005 - 00:35:

jo skam provuar...edhe sjam e interesuar ta provoj!

Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »
Trego 55 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.