Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 18 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Dua pergjigje urgjente (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9864)

Postuar nga baobabi datë 29 Tetor 2005 - 00:02:

Dua pergjigje urgjente

E dashura ime ka disa dite jashte shtetit, me grupin e shkolles. Kam shume vjet me te dhe kalojme mjalte. Ndihem i pushtuar nga ideja se do kete kaluar nje flirt. A kam te drejte, a mund te ndodhe nje gje e tille? Shqetesimin e kam serioz, ndaj mundohuni te mos ironizoni me mua! Ciao!

Postuar nga Lela_Dr datë 31 Tetor 2005 - 04:04:

Pse duhet te mendosh gjera te tilla kur e dashura jote eshte larg????

Nqs ajo eshte larg, dhe nqs te dashuron s'ka perse te tradhetoje.
Dhe pastaj mund te te bej nje gje te tille edhe mbrapa shpine.
S'ka nevoje te shkoje jashte shtetin.
Keshtu qe s'ke perse trazohesh.

Pershendetje

Postuar nga Amici di Nessuno datë 31 Tetor 2005 - 07:26:

O lal per sa kohe nuk di gje pse e vret mendjen?
Kjo vlen ene per te dashuren tende. Keshtu qe shko e futi nje te zbrazur ene mos e vrit mendjen.

Postuar nga wydra datë 31 Tetor 2005 - 14:33:

ke ngaterruar pak kuptimet; flirti s'eshte tradhti, mesa di une... ne fakt mire e ka juve, perderisa s'di gje, je ne rregull kshu qe mos e vrit mendjen. Por nuk do te te keshilloja qe ti ta tradhtoje me idene qe s'ka per ta marre vesh

Postuar nga Eria datë 31 Tetor 2005 - 19:45:

Wink

Nuk arrij ta kuptoj se pse duhet ta mendosh nje gje te tille,nese keni kaq vite bashke,nese keni shkuar mjalte,pse duhet qe te ndryshoj pikerisht tani.
Pastaj ´Larg syve,larg zemres´spara funksinon kur largohesh vetem per pak kohe.
Per mendimin tim femrat e dashuruara e kane te veshtire te tradhetojne princin e tyre qofte&me mendim.
Keshtu qe mblidhe mendjen&prit me padurim diten kur ajo do kthehet&shijo dhuraten qe do te te sjelle.
Qofsh mire!!!

Postuar nga botablu datë 31 Tetor 2005 - 19:56:

Re: Dua pergjigje urgjente

Citim:
Po citoj ato që tha baobabi
E dashura ime ka disa dite jashte shtetit, me grupin e shkolles. Kam shume vjet me te dhe kalojme mjalte. Ndihem i pushtuar nga ideja se do kete kaluar nje flirt. A kam te drejte, a mund te ndodhe nje gje e tille? Shqetesimin e kam serioz, ndaj mundohuni te mos ironizoni me mua! Ciao!

nese ke venos me marr pergjigje te sakte,bani i telefon te dashures tane
e flej i qet,se doli jashte shtetit me shoqnin-s`u ba nami.Dashnin e komandon truni dhe zemra.Leni iluzionet,se vec shkatrron vedin.
Duhet me pas ma shum besim grup,po sikur te kishte fluturu per ne hane
ca kishe ba ti?-ahahahahahahhahaahah si tallen rinia!

Postuar nga caio datë 31 Tetor 2005 - 20:40:

Plako tek e fundit: syri nuk sheh, zemra nuk vuan!

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 01 Nëntor 2005 - 16:59:

hi

Po sikur te kishte dhe ajo te njejtin mendim per ty,
sepse dhe ti je larg saj jo vetem ajo apo jo???

Lal nese keni vite bashke nuk mund
te ndodh nje gje e till,dhe nese e do
shume duhet te kesh besem tek ajo...

rrespekte engjelli

Postuar nga Cindi datë 01 Nëntor 2005 - 20:17:

Re: Dua pergjigje urgjente

Citim:
Po citoj ato që tha baobabi

I dashur Baobabi?

Perse kjo ide e cuditshme te lindi vetem tani qe ajo iku jashte shtetit. Flerti mund te ndodhi kudo, jo vetem jashte shtetit per sa kohe ajo eshte larg teje. Kjo tregon se eshte hera e pare per ju te jeni te ndare dhe meqenese ti e dashuron kaq shume, lind ajo qe ne e quajme xhelozi e aresyeshme. Asgje nuk ka per te ndodhur, fli i qete. Eshte e natyrshme te mendosh ne kete menyre, mbasi e keni per here te pare. Heren tjeter do ta kalosh me lehte kur te shohesh qe ajo do te kthehet gjithe mall per ty.

Postuar nga katia datë 02 Nëntor 2005 - 04:19:

Flirtet jane te mundura kudo. edhe disa hapa larg personit. Mgjithate ka shume vete qe thone se kur nje individ ndodhet diku ku nuk ka njerez qe ti shohin (te njohur) mundesite rrriten nese jane te prirur per te bere flirt. gjithsesi Nuk eshte ethene qe meqe eshte jasht te beje flirt. Pastaj dhe ne befte vetem flirt eshte. te tjera gjera jane me me rreziki.

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 18 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.