Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 28 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ekziston miqesia e vertete? C'eshte miku per ju?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9897)

Postuar nga katia datë 01 Nëntor 2005 - 03:44:

A ekziston miqesia e vertete? C'eshte miku per ju??

Ndonjehere e mendoj si te pakuptimte jeten pa miq. Shepsh perjetoj(me) ndjesi dekompesimesh dhe frusracionesh qe vene ne dyshim mbase dhe ekzistensen e qenesise "miqesi e vertete"
A eshte miqesia e vertete nje realitet apo thjesht nje deshire dhe realit i pjesshem qe shpesh shfaqet si UTOPI?
Faleminderit

Postuar nga Cindi datë 01 Nëntor 2005 - 05:15:

Une mendoj se miqesia e vertete ekziston. Por sa me larg te jemi me miqte e vertete aq me e paster eshte kjo miqesi. Sa me shume te respektosh privatesine dhe rregullat e tij ne familje aq me shume respekt dhe miqesi do te marresh mbrapa.

Postuar nga wisary datë 01 Nëntor 2005 - 17:03:

Thumbs up

hmmmm po miqesia e vertet egziston mirpo si thot ajo fjala e urt besnik banu bes mos i zin kerkujt

Postuar nga Eria datë 01 Nëntor 2005 - 19:19:

poooooooooo

Eshte me e bukura qe mund te gjesh,e kam fjalen per shoqerine e bukur te gjimnazit.Aty gjen miq te vertete qe te duan&i do vertete.
Kam sh miq te mire,&ketu ne forum meqe mu dh rati pershendes Eric darven,te cilit ia ka bere shkolla 8me2 & nuk ka kohe ta hapi me faqen e forumit.
Respekte

Postuar nga Isra datë 07 Nëntor 2005 - 19:43:

miqesia e vertet eshte shume e veshtire te gjendet, sepse heret a vone do thyhet dicka patjeter dhe po u thye dicka, nuk ngjitet më,
ne kohet e sotme eshte e veshtire te besosh te dikush......megjithate asgje nuk eshte e pamundur...........

Postuar nga ~Enigme~ datë 19 Nëntor 2005 - 20:07:

A ekziston miqesia e vertete?

Nje pyetje qe do pak analize per mendimin tim. Te gjesh nje miqesi te vertete eshte shume e veshtire. Nuk po flas per nje shoqeri kalimtare por per nje shoqeri qe ka themele te thella dhe nuk rezohet lehte. Kjo lloj miqesie eshte e ralle. Te gjithe jemi te rethuar me njerez, shoke dhe shoqe qe i kemi prane por nje miqesi e vertete eshte ajo qe nuk te qendron afer vetem ne hidherime apo vuajtje por pikerisht ne te kunderten kur arin suksesin pasi kjo e fundit sjell asmeri, xhelozi dhe cdo gje negative qe mund te ekzistoje.

Per mendimin tim nje shoqeri e vertete qe ti kesh besim te plote, qe te ndash cdo lloj sekreti, qe ti inkurajosh, qe ti falesh nga gabimet eshte e ralle por eshte e aritshme. Nuk besoj qe mund te arrihet me te gjithe. Nga ekseprienca ime mgjs jam e rethuar me nje shoqeri te cilen e respektoj nuk mund te them se te gjitha keto kualitete qe permenda me siper jane te plotesuara por nqs mendoj 2 individuale ne kete shoqeri atehere mendoj qe kam aritut me keta persona nje shoqeri te vertete.

Postuar nga Vdekja_22 datë 26 Janar 2006 - 02:24:

Miqesia e ver8

Mendoj se shoket miqte e vjeter jane tamam si puna e kepuceve te vjetra. Nuk ta vrasin kurre kemben!
Nuk eshte e drejte te mendojme se nuk egzistojne miq te mire madje edhe te rinj. Problemi i vetem qendron se jeta nuk i perball kurre me njeri-tjetrin

Postuar nga Ornela datë 04 Shkurt 2008 - 13:43:

Postuar nga Vitriola datë 04 Dhjetor 2010 - 03:25:

Pasurija me e madhe per njeriun eshte miku i mire!Miku i mir eshte vetvetja jote,por sote eshte ne renj miqesija e mirfillet,sot interesi luan rolin kryesore ne shoqeri .Po spat interes nga ti nuk ke mik per dit te veshtira ...

Postuar nga shelgu datë 04 Dhjetor 2010 - 07:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Vitriola
Pasurija me e madhe per njeriun eshte miku i mire!Miku i mir eshte vetvetja jote,por sote eshte ne renj miqesija e mirfillet,sot interesi luan rolin kryesore ne shoqeri .Po spat interes nga ti nuk ke mik per dit te veshtira ...

Per kete thenje je e gabuar. Perhere do te kete miqesi te sinqerte, megjithse shpesh brenda saj ka gjithmone simpati dhe pse jo dicka me shume(nuk po them  sex apo dashuri).

Miqesia eshte, por duhet ta gjesh dhe te dish ta mbash.

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 28 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.