Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Perpunime fotosh - Kontinenti Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 52 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Jo jo s'eshte mendja ime...i ka bere Kontinenti, dhe i kishte nisur ne email sepse ai ka harruar pass

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2009 03:35
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erta31
Arkitekte

Regjistruar: 02/01/2007
Vendbanimi: cesena
Mesazhe: 244

shume bukur perpunimi i fotos so dreqes. bravo konti...

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2009 16:40
erta31 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erta31 Kliko këtu për të kontaktuar me erta31 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erta31 Shto erta31 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erta31 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

konte ku je plako se ke humbur fare??

edhe une kam qene i zene me pune keto kohe dhe nuk kam hyre ne forum por tani kam pak kohe qe te rikthehem ne forum.

Mesazh i vjetër 15 Mars 2009 02:53
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sexy_guy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/06/2011
Vendbanimi: Ku tmund
Mesazhe: 259

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 1275221_575905349122397_2012800256_o.jpg
Ky file është shkarkuar 19 herë.

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2013 05:31
sexy_guy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sexy_guy Kliko këtu për të kontaktuar me sexy_guy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sexy_guy Shto sexy_guy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sexy_guy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 52 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Perpunime fotosh - Kontinenti

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar