Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Bota e librit > harry potter
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Animal
Writer i 1 story pa fund

Regjistruar: 03/09/2005
Vendbanimi: ne shkelqimin e syve te saj...
Mesazhe: 428

harry potter

a di ndonjeri ndonje sit ku te download harry potter e il pricipe mezzosangue .ne italisht

flm

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 01:00
Animal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Animal Kliko këtu për të kontaktuar me Animal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Animal Shto Animal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Animal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Erised
Anetar i ri

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: italia
Mesazhe: 10

Nese do une mund te te jap nje sit ku mund ta shkarkosh ne anglisht por te keshilloj qe me mire te presesh sa te dale n shqip.une vete e kam lex te shkarkuar ne anglisht por nuk eshte e njejta gje si ta lexosh ne liber.them se ja vlen te presesh edhe ca sepse eshte liber cool por qe nuk mund te thuet se eshte ne te njejten lartesi me te paret,si psh il calice d fuoco.nese e do kete adrese me thuaj.ciao

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 20:39
Erised nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Erised Kliko këtu për të kontaktuar me Erised (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Erised Shto Erised në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Erised në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Animal
Writer i 1 story pa fund

Citim:
Po citoj ato që tha Erised
Nese do une mund te te jap nje sit ku mund ta shkarkosh ne anglisht por te keshilloj qe me mire te presesh sa te dale n shqip.une vete e kam lex te shkarkuar ne anglisht por nuk eshte e njejta gje si ta lexosh ne liber.them se ja vlen te presesh edhe ca sepse eshte liber cool por qe nuk mund te thuet se eshte ne te njejten lartesi me te paret,si psh il calice d fuoco.nese e do kete adrese me thuaj.ciao

flm por ne anglisht e kam librin dhe dua ta lexoj ne italisht sepse e kuptoj me mire dhe me pelqen me shume........................

Mesazh i vjetër 27 Janar 2006 11:42
Animal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Animal Kliko këtu për të kontaktuar me Animal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Animal Shto Animal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Animal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Imortale Jecur
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/12/2005
Vendbanimi: Durres
Mesazhe: 67

sa mire

hej erisid mund te ma japesh mua ate adresen ne internet sepse me pelqen jashtzakonisht shume Herry poter dhe do doja ta kisha edhe ne Anglisht.
madje mund te them se ai liber eshe me teper per te medhenjte se sa per te vegjlit.
tung

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2006 23:32
Imortale Jecur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Imortale Jecur Kliko këtu për të kontaktuar me Imortale Jecur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Imortale Jecur Shto Imortale Jecur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Imortale Jecur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Animal
Writer i 1 story pa fund

Re: sa mire

Citim:
Po citoj ato që tha Imortale Jecur
hej erisid mund te ma japesh mua ate adresen ne internet sepse me pelqen jashtzakonisht shume Herry poter dhe do doja ta kisha edhe ne Anglisht.
madje mund te them se ai liber eshe me teper per te medhenjte se sa per te vegjlit.
tung

o plako a bo vaki ta kesh linkun per italisht per ta shkarkuar?

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 22:05
Erised
Anetar i ri

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: italia
Mesazhe: 10

Talking

vertete???

sigurisht.po te duash ta jap edhe liber meqe po te pelqen kaq shume.se kam problem se i kam lex ne te dyja gjuhet dhe tani edhe mund te jap si adresen si librin vendos ti dhe me kthe pergjigje o ketu o ne email.hajt tung.dhe te lumte...ishte e drejte ajo qe the,,,,harry nuk eshte aspak per te vegjelit.ciao.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 22:36
Erised nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Erised Kliko këtu për të kontaktuar me Erised (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Erised Shto Erised në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Erised në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Animal
Writer i 1 story pa fund

Re: vertete???

Citim:
Po citoj ato që tha Erised
sigurisht.po te duash ta jap edhe liber meqe po te pelqen kaq shume.se kam problem se i kam lex ne te dyja gjuhet dhe tani edhe mund te jap si adresen si librin vendos ti dhe me kthe pergjigje o ketu o ne email.hajt tung.dhe te lumte...ishte e drejte ajo qe the,,,,harry nuk eshte aspak per te vegjelit.ciao.

ate linkun per italisht po pate mundesi plako.....flm

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2006 03:45
Ora tani: 09:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Bota e librit > harry potter

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar