Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > Cila eshte kenga qe ju neverit me shume??? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
skunkanansie
?!

Regjistruar: 22/01/2006
Vendbanimi: ?!
Mesazhe: 651

Cila eshte kenga qe ju neverit me shume???

Sikurse qe na pelqen ndonje keng ka ndonje keng qe edhe na ngrit nerva p.sh mua me neverit nje refren i till i nje kenge:

VAJZE MOS TE MARRSHA TY
ISHALLA ME SHKEL TRAKTORI
MOS TE PAFSHA TY
ME SHKELT AUTOBUSI.

Me neverit edhe ky refren i nje kenge:

PERSHESH HONGRA PERSHESH HONGRA
O ME SPECA DJEGS
MORRA BIRRA MORRA BIRRA
UNE PO I COJ EX.

Mund te shkruani ndonje refren ose ndonje tekst te nje kenge qe ju neverit por njekohesisht qe ka ndonje tekst te pakuptimt sikur keto me siper.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2006 02:15
skunkanansie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skunkanansie Kliko këtu për të kontaktuar me skunkanansie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skunkanansie Shto skunkanansie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skunkanansie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
caio
jurist

Regjistruar: 28/02/2005
Vendbanimi: Firenze
Mesazhe: 81

jenny from the block
e j.lo.

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2006 03:12
caio nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të caio Kliko këtu për të kontaktuar me caio (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: caio Shto caio në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto caio në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

99% e kengeve qe jep BBF ma shpifin

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2006 19:45
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
phenix8
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 18/09/2005
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 29

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
99% e kengeve qe jep BBF ma shpifin

Respekte!

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2006 13:57
phenix8 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të phenix8 Kliko këtu për të kontaktuar me phenix8 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: phenix8 Shto phenix8 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto phenix8 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ujëdhesa
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 01/11/2005
Vendbanimi: Ujëdhesa "Monte Kristo"
Mesazhe: 96

Kenget tiranase qe kendohen neper dasma (O Mari, Maria faqet kurabia, O Marian, Mariana faqet me nishana-etj te ketij tipi) qe i kane tekstet pa lidhje fare dhe pa kuptim.
Kenga e Bananes dhe te gjitha kenget e Dashnor Dikos. Obobo cfare turpi!
Ajo tjetra qe thote "Tate du fuston/ ta ble tata per bajrom".
Si perfundim te gjitha kenget vulgare dhe ato qe deshmojne injorancen e atyre qe i kompozojne, i kendojne dhe te atyre qe i degjojne dhe i blene.
Me vjen aq turp kur i degjoj sa nuk di ku te futem!
Ah se harrova edhe nje tjeter, Bleona Qerretin. Nuk ka nevoje te shtoj ndonje gje me shume per kete besoj.

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2006 23:49
Ujëdhesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ujëdhesa Kliko këtu për të kontaktuar me Ujëdhesa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ujëdhesa Shto Ujëdhesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ujëdhesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Ujedhesa!

Laje gojen ti mi me konget tironse,hyp ne forum ene shife tironen se mos ta kapi antena ty kur eshte koha xham pa ere.

Ps.Kenget e Isuf Myzyrit dhe te autorit popull te dasmave jane kenge folklorike me vlera e frymezuese.Kush si pelqen udha mare.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 01:50
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ujëdhesa
Anetar i regjistruar

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Ujedhesa!

Laje gojen ti mi me konget tironse,hyp ne forum ene shife tironen se mos ta kapi antena ty kur eshte koha xham pa ere.

Ps.Kenget e Isuf Myzyrit dhe te autorit popull te dasmave jane kenge folklorike me vlera e frymezuese.Kush si pelqen udha mare.

Te them te verteten u mundova te kuptoj c'ke dashur te thuash po nuk e mora vesh. Nuk e di e ke me tallje apo seriozisht, sido qe te jete mua ato kenge qe ma shpifin do te vazhdojne te ma shpifin. T'i mund te thuash mendimin tend per ato kenge qe ta shpifin ose te pelqejne, ajo qe them une ka te beje me shijen time dhe nuk kam per te ndryshuar mendim.

P.S. Per cfare folklori e ke fjalen per ate turk?

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 01:56
Ujëdhesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ujëdhesa Kliko këtu për të kontaktuar me Ujëdhesa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ujëdhesa Shto Ujëdhesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ujëdhesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Kenget e dasmave tona sna i solli turqia me sa di une as ujedhesa por i solli autori popull.

Ca ta neverit ty sdo te thote se eshte neveritese po do te thote se se kupton edhe se ndjen kengen ne shpirt dhe domosdo qe smund ti rezistosh,kjo vjen se sje rrit me ate muzike dhe ne pergjithesi ske simpati.

Une per vete sjam rrit me cifteli edhe smund ti rezistoj dot ciftelise po kjo sdo te thote se eshte neveritese.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 02:17
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ujëdhesa
Anetar i regjistruar

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Kenget e dasmave tona sna i solli turqia me sa di une as ujedhesa por i solli autori popull.

Ca ta neverit ty sdo te thote se eshte neveritese po do te thote se se kupton edhe se ndjen kengen ne shpirt dhe domosdo qe smund ti rezistosh,kjo vjen se sje rrit me ate muzike dhe ne pergjithesi ske simpati.

Une per vete sjam rrit me cifteli edhe smund ti rezistoj dot ciftelise po kjo sdo te thote se eshte neveritese.

Qe muzika popullore e Shqiperise se mesme ka ndikime nga turku kjo dihet, jo vetem ne instrumentat e perdorura por edhe ne tingujt e saj. Nejse, une nuk po analizoj muziken por fjalet e ketyre kengeve. Une kam thene "kenget qe kendohen ne dasmat tiranase" dhe jo kenget e dasmave qe jane dy gjera te ndryshme. Une po flas per fjalet e ketyre kengeve si ato qe kam cituar me siper (Kenget e Z. Zyberit etj -Maria faqe kurabia etj) ka mundesi te me thuash kuptimin e ketyre fjaleve. Jane thjesht fjale qe rimojne me njera tjetren por qe nuk kane pike kuptimi dhe pike lidhjeje me njera-tjetren.
Ajo qe eshte neveritese per mua (dhe e theksoj ky eshte mendimi im) eshte neveritese, sepse eshte vulgare dhe pa kuptim. Ty meqe te pelqejne degjoji edhe kenaqu, nuk te ndalon njeri. Edhe ti mos i ndalo te tjeret te kene mendimin e tyre.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 02:27
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Me fal por vete e ke theksuar e ke thene KENGET TIRANASE QE KENDOHEN NEPER DASMA!

Je njeriu i pare qe degjoj se kenget tona te dasmave qeken turke.Shyqyr qe erdhe ti edhe na hape syte se ishim duke u bere turq.

Te tjeret nuk mund ti ndaloj dhe as nuk mund ti bej te kene me teper se ckane kur se kane,perkundrazi i le te jetojne ne neveritje.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 03:28
Ora tani: 00:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > Cila eshte kenga qe ju neverit me shume???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar