Regjistruar: 22/09/2005 Vendbanimi: "Ne qiellin e Forumit Horizont" Mesazhe: 799
Epo u hapen gjith keto sontazhe........buzet me te bukura........veshet me te bukur........po e hapim edhe ate te syve tani.......! hajde vendosni foton e syve! Te shohim kush i ka me te bukur! Pres fotot tuaja me rrespekt engjelli! xxx:p
__________________ "YoU KnOw iM iNdEpEnDeNt n I cAn MaKe iT Ma OwN"
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 31/08/2006 Vendbanimi: usa Mesazhe: 1525
Bashkangjitje: picture 9333.jpg Ky file është shkarkuar 1089 herë.
[ne erresire] Meqe nuk kam marre pjese tek temat e tjera, po e provoj fatin ketu. :p
__________________ Bukë, kripë e zemër të mirë.
Bashkangjitje: neww y0rrrkkk citehh 070aa.jpg Ky file është shkarkuar 1094 herë.
Kjo fotoja eshte per se mbrapthi, keshtu qe syte do dallojne pak "cuditshem".
Regjistruar: 20/07/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 2047
teme e lezetshme .....balerina syte i ke te bukur shprehes......te kjo foto sikur shprehin merzi.... sytee tjere ku jan......????
__________________ .......tY Te kerKoJ nE shPreSeN tImE tE HumBuR dHe ne agImE nje DiTe Pa tY...Te pRes tE viSh tEk Une .......
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Bashkangjitje: ada&frenki.jpg Ky file është shkarkuar 1010 herë.
elsaaa ku i ke ti??? syte me lart shume te bukura une po ja baj me sy njanit ktu..
hmmmmm dreqe najs eyes....shikim provokues ,,,dinak too...mi lajk it.......and love the make up muahh purple looks good on u
Regjistruar: 08/03/2005 Vendbanimi: ne parajse Mesazhe: 180
Bashkangjitje: fgdsfhty.jpg Ky file është shkarkuar 612 herë.
une nuk mbahem per sy te bukur por gjithsesi me thoen qer kam shikim terheqes. any way po mbaj nr 4.
__________________ nje shprehje nga njeri pjestar i produkt 28:njeriu i ben parat,parat njeriun se bejne dot...
Regjistruar: 09/09/2006 Vendbanimi: ISTANBUL Mesazhe: 3939
Bashkangjitje: sexi.jpg Ky file është shkarkuar 590 herë.
Hajd na i shenoni içik keto emrat ne liste mor hejjj....E 4 ne rradhe jam une eeee mos me harroni.... 1 - Balerina 2 - Dreqja 3 - Dorieta 4 - Sexi
__________________ * HA...PI...RRI *
ok sexi, po mbaj nr 3. flm elsa dhe skunkanansie.
Citim:Po citoj ato që tha dorieta ok sexi, po mbaj nr 3. Je e 3-ta qe ke vene syte ne forum prandaj....Une 4 mbas teje....
Citim:Po citoj ato që tha dorieta ok sexi, po mbaj nr 3.