Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dikur ne femini...
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

Dikur ne femini...

Duke qene ne valen e diskutimeve te ketushme, mu kujtua detaji i nje ngjarjeje nga feminia ime. Behej dasem ne fshatin e babait. Gjithe qejf, une sidomos, u beme gati dhe u nisem dy tre dite para. Ashtu ndodhte athere. Shkohej ne fshat si per turizem, prindet e athershem kishin shume nostalgji per prindet pleq dhe fshatin e lindjes. Po nejse, te mos e zgjat. Erdhi dita e dasmes, nisi dhe dasma. E bukur, e gjalle, gjithe kenge e raki e mishra te pjekur. Dasem fshati hesapi. Martohej shoku i feminise se babait tim, dicka me i vogel ne moshe. Nuk po perqendrohem te dasma dhe hoollesite. Ne fakt gjynah, se mund te beja nje pershkrim vertet te bukur, por nuk eshte ky qellimi. Erdhi dhe nusja hypur ne nje kale te bardhe. Edhe ajo e bardhe koke e kembe, si bredh me bore... U ndez vallja, kenga, rremuja e mrekullueshme, gjer sa mbaroi dhe dasma e pas nje gjysem gjumi te lodhshem, me se fundi u gdhi. U qetesuam e u qerasem nga nenua jone. Mua me dha edhe ftonj e liko, vec te tjereve.
- Te kam me kimet ty - tha - po mos u thuaj gje te tjereve, se nuk ua dal dot me ftonj e me liko, se jane nje taborr.
Aty nga dreka, te shtepi e gjyshit tim, erdhen shume burra e gra per vizite e per muhabet, sic ndodh pas dasmave. Dhe ja c'mbaj mend:
- Goxha nuse kish marre filani, hallall! Po ku e kish gjetur aq te mire xhanem! Dukej qe ishte sojlleshe dhe namuzqare... Bravo, bravo filani!
Ky ishte perfundimi i gjithe grave qe thashethemuan per nusen, dhenderin e "pakenaqesite" e njohura te dasmes.
- E de avash, se na e bete te rene nga qielli, - u hodh me ne fund gjyshi im i serte, qe nuk duronte dot lavderime te teperta. - E njohet ju nen duvak, nuk e sheh! Nuse si gjithe nuset dhe ajo. Pas ca kohe i degjohet kenga!
- Rrri urte filaaaan, - i thote gjyshit nje nga grate e fshatit qe u ndodh ne vizite. - Ne grate e njohim mire njera-tjetren. Me vrime te hundes e dallojme, c'lloj malli eshte njera dhe c'lloj tjetra!...
Eshte e vertete kjo, si mendojne femrat e forumit? Nese po, cila eshte shqisa qe zoterojne femrat e qe ben dallimin mes tyre? Une at'here nuk mund te pyesja, prandaj po pyes tani qe mundem.

Modifikuar nga Lela_Dr datë 11/05/2009 ora 18:11

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Maj 2009 05:05
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Thumbs down

Nuk besoj se njifet njeriu aq kollaj sa qenkan shprehur ato grate e fshatit. Ato na paskan qene psikologe te mbaruara. U dashka vajt andej per keshilla.

Une e gjykoj nje femer nga menyra se si  veshtron, vepron, pergjigjet, dhe reagon ne situata te caktuara.

Mesazh i vjetër 11 Maj 2009 05:17
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

Shume ok Debora!

PO CITOJ DEBOREN
Une e gjykoj nje femer nga menyra se si  veshtron, vepron, pergjigjet, dhe reagon ne situata te caktuara.

Sa mire! Ok athere. Kur shikon veten ne pasqyre, veshtrimin tend, reagimin nga perballja me veten (veshur ose lakuriq) etj., etj., detaje, a mund te me thuash ne cilin lloj te femrave e fut veten? )

[/B][/QUOTE]

Mesazh i vjetër 11 Maj 2009 05:28
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Re: Shume ok Debora!

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
PO CITOJ DEBOREN

Sa mire! Ok athere. Kur shikon veten ne pasqyre, veshtrimin tend, reagimin nga perballja me veten (veshur ose lakuriq) etj., etj., detaje, a mund te me thuash ne cilin lloj te femrave e fut veten? )

[/B][/QUOTE]

Kur shikoj veten ne pasqyre them,''Pahhhhhhhhh, cfare bombe qe jam! Lum ai burre qe me ka!'' : fiu :

Mesazh i vjetër 11 Maj 2009 16:58
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Re: Re: Shume ok Debora!

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Kur shikoj veten ne pasqyre them,''Pahhhhhhhhh, cfare bombe qe jam! Lum ai burre qe me ka!'' : fiu : [/B][/QUOTE]

hhahah Debora e paskemi blere ne te njejtin dyqan pasqyen vetem se pasqyres time i ka ka ardh goja heret ka fillu me fol me thote me thote" te gjitha te bukura jane por ti je ma e bukura lagjes "hahahah..une e pashe veten ne pasqyre njeher vesh ne njeher lakuriq ...rezultati koha iken po une kam ngel si kam qene FANTASTIKE .....(kjo teme me pelqen ) ...qyqa po nuset me dyvak kan qen ne kohen e babit tim se di qe ne 69 ne mos gaboj xhaxhi enver i ndaloi kjo do te thote qe mosha jote sa eshte ???

Modifikuar nga BIONDIA datë 11/05/2009 ora 20:10

Mesazh i vjetër 11 Maj 2009 19:55
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Re: Shume ok Debora!

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

hhahah Debora e paskemi blere ne te njejtin dyqan pasqyen vetem se pasqyres time i ka ka ardh goja heret ka fillu me fol me thote me thote" te gjitha te bukura jane por ti je ma e bukura lagjes "hahahah..une e pashe veten ne pasqyre njeher vesh ne njeher lakuriq ...rezultati koha iken po une kam ngel si kam qene FANTASTIKE

:dukemendu :dukemendu :dukemendu

Mesazh i vjetër 11 Maj 2009 20:59
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Re: Re: Re: Re: Shume ok Debora!

Citim:
Po citoj ato që tha turll

:dukemendu :dukemendu :dukemendu

do me thinjesh para kohe tu u menduar ......ah harrova ka boje flokesh ne per cuna imen (nga ke humb ?????)

Mesazh i vjetër 11 Maj 2009 21:20
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

persh... miq ore e zgjidhi problemin qe kishte ky don zhuani ktu lart se nuk kam pas mundesi ta ndjek keto ditet e fundit???? apèo akoma e kemi ne dilem??? me ktheni pergj... se jam ne merak x te .....

Mesazh i vjetër 12 Maj 2009 01:05
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dikur ne femini...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar