Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Cfare virtyti mendoni se keni si armen me te forte per te bere te tjeret per vete?
them se menyra ime e te folurit....i ben njerezit per vete...jo te gjithe...por ata qe kam bere....pervec kesaj..menyra se si leviz, shoh, apo reagoj ndaj tyre....eshte aktrim me vete...
Mesazhe: 8269
Re: Re: Virtyt e magji ..
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs
them se menyra ime e te folurit....i ben njerezit per vete...jo te gjithe...por ata qe kam bere....pervec kesaj..menyra se si leviz, shoh, apo reagoj ndaj tyre....eshte aktrim me vete...
Yes
...Me thone temperamentin..sdi sa e vertet eshte
Mesazhe: 8269
Re: Re: Re: Re: Virtyt e magji ..
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs
...duhet studiuar....ne thellesi....them se ciltersia jote gershetuar me nuhatjen ne njohjen e njerezve....eshte arma jote m,e e embel...
Mesazhe: 8180
Virtyti qe mendoj se kam eshte menyra e adaptimit tim ne bisede. I lejoj bashkebiseduesit tim nje fare lirshmerie ne bisede sikur te njiheshim prej vitesh...pra, faculteti im te futem brenda mendjes se tjetrit.
-------Kam njohurite e mija ne cdo fushe qe jane mbi nivelin mesatar ,menyren time te arsyetimit qe eshte Impecabile sepse kam sensin e Mendimit konceptual-c'ka ne pergjithesi njerezve ju mungon ky sens--- bej edhe pakez humor , si dhe di te beje tamam magji te titpit si tek filmi me Robert Redford ......