Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Dua pergjigje urgjente
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
baobabi
Anetar i ri

Regjistruar: 28/10/2005
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 1

Dua pergjigje urgjente

E dashura ime ka disa dite jashte shtetit, me grupin e shkolles. Kam shume vjet me te dhe kalojme mjalte. Ndihem i pushtuar nga ideja se do kete kaluar nje flirt. A kam te drejte, a mund te ndodhe nje gje e tille? Shqetesimin e kam serioz, ndaj mundohuni te mos ironizoni me mua! Ciao!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2005 00:02
baobabi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të baobabi Kliko këtu për të kontaktuar me baobabi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: baobabi Shto baobabi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto baobabi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Pse duhet te mendosh gjera te tilla kur e dashura jote eshte larg????

Nqs ajo eshte larg, dhe nqs te dashuron s'ka perse te tradhetoje.
Dhe pastaj mund te te bej nje gje te tille edhe mbrapa shpine.
S'ka nevoje te shkoje jashte shtetin.
Keshtu qe s'ke perse trazohesh.

Pershendetje

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2005 04:04
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

O lal per sa kohe nuk di gje pse e vret mendjen?
Kjo vlen ene per te dashuren tende. Keshtu qe shko e futi nje te zbrazur ene mos e vrit mendjen.

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2005 07:26
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

ke ngaterruar pak kuptimet; flirti s'eshte tradhti, mesa di une... ne fakt mire e ka juve, perderisa s'di gje, je ne rregull kshu qe mos e vrit mendjen. Por nuk do te te keshilloja qe ti ta tradhtoje me idene qe s'ka per ta marre vesh

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2005 14:33
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Wink

Nuk arrij ta kuptoj se pse duhet ta mendosh nje gje te tille,nese keni kaq vite bashke,nese keni shkuar mjalte,pse duhet qe te ndryshoj pikerisht tani.
Pastaj ´Larg syve,larg zemres´spara funksinon kur largohesh vetem per pak kohe.
Per mendimin tim femrat e dashuruara e kane te veshtire te tradhetojne princin e tyre qofte&me mendim.
Keshtu qe mblidhe mendjen&prit me padurim diten kur ajo do kthehet&shijo dhuraten qe do te te sjelle.
Qofsh mire!!!

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2005 19:45
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
botablu
-

Regjistruar: 20/09/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 42

Re: Dua pergjigje urgjente

Citim:
Po citoj ato që tha baobabi
E dashura ime ka disa dite jashte shtetit, me grupin e shkolles. Kam shume vjet me te dhe kalojme mjalte. Ndihem i pushtuar nga ideja se do kete kaluar nje flirt. A kam te drejte, a mund te ndodhe nje gje e tille? Shqetesimin e kam serioz, ndaj mundohuni te mos ironizoni me mua! Ciao!

nese ke venos me marr pergjigje te sakte,bani i telefon te dashures tane
e flej i qet,se doli jashte shtetit me shoqnin-s`u ba nami.Dashnin e komandon truni dhe zemra.Leni iluzionet,se vec shkatrron vedin.
Duhet me pas ma shum besim grup,po sikur te kishte fluturu per ne hane
ca kishe ba ti?-ahahahahahahhahaahah si tallen rinia!

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2005 19:56
botablu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të botablu Kërko mesazhe të tjera nga: botablu Shto botablu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto botablu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
caio
jurist

Regjistruar: 28/02/2005
Vendbanimi: Firenze
Mesazhe: 81

Plako tek e fundit: syri nuk sheh, zemra nuk vuan!

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2005 20:40
caio nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të caio Kliko këtu për të kontaktuar me caio (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: caio Shto caio në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto caio në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
engjell_mbrojtes
"Ne qiellin e 7-te"

Regjistruar: 22/09/2005
Vendbanimi: "Ne qiellin e Forumit Horizont"
Mesazhe: 799

hi

Po sikur te kishte dhe ajo te njejtin mendim per ty,
sepse dhe ti je larg saj jo vetem ajo apo jo???

Lal nese keni vite bashke nuk mund
te ndodh nje gje e till,dhe nese e do
shume duhet te kesh besem tek ajo...

rrespekte engjelli

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2005 16:59
engjell_mbrojtes nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të engjell_mbrojtes Kliko këtu për të kontaktuar me engjell_mbrojtes (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: engjell_mbrojtes Shto engjell_mbrojtes në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto engjell_mbrojtes në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Re: Dua pergjigje urgjente

Citim:
Po citoj ato që tha baobabi

I dashur Baobabi?

Perse kjo ide e cuditshme te lindi vetem tani qe ajo iku jashte shtetit. Flerti mund te ndodhi kudo, jo vetem jashte shtetit per sa kohe ajo eshte larg teje. Kjo tregon se eshte hera e pare per ju te jeni te ndare dhe meqenese ti e dashuron kaq shume, lind ajo qe ne e quajme xhelozi e aresyeshme. Asgje nuk ka per te ndodhur, fli i qete. Eshte e natyrshme te mendosh ne kete menyre, mbasi e keni per here te pare. Heren tjeter do ta kalosh me lehte kur te shohesh qe ajo do te kthehet gjithe mall per ty.

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2005 20:17
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
katia
Under Investigation

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: Atje ku ka njerez dhe kafshe
Mesazhe: 89

Flirtet jane te mundura kudo. edhe disa hapa larg personit. Mgjithate ka shume vete qe thone se kur nje individ ndodhet diku ku nuk ka njerez qe ti shohin (te njohur) mundesite rrriten nese jane te prirur per te bere flirt. gjithsesi Nuk eshte ethene qe meqe eshte jasht te beje flirt. Pastaj dhe ne befte vetem flirt eshte. te tjera gjera jane me me rreziki.

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2005 04:19
katia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të katia Kliko këtu për të kontaktuar me katia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: katia Shto katia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto katia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Dua pergjigje urgjente

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar