Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Ku jane Shqiptaret ne New York?
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
DORALBANI
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/09/2005
Vendbanimi: Londer
Mesazhe: 90

Ku jane Shqiptaret ne New York?

Jam gejtur nje pune prane New Yorkut edhe kam deshire qe te kontaktoj me komunitetint Shqiptar atje!

A ka ndonje pike, a di gje njeri?

A flasin Shqiptaret atje me Shqiptar te rinj apo hic? si psh ne Londer ne sdume me dite!

por po te shkosh me ai duqan Shqiptar ke shance per te bo nai thashethem! apo nai kafene!

A dini gjo juve?!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Mars 2008 01:47
DORALBANI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të DORALBANI Kliko këtu për të kontaktuar me DORALBANI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: DORALBANI Shto DORALBANI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto DORALBANI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ESHI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/11/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 840

Re: Ku jane Shqiptaret ne New York?

Citim:
Po citoj ato që tha DORALBANI
Jam gejtur nje pune prane New Yorkut edhe kam deshire qe te kontaktoj me komunitetint Shqiptar atje!

A flasin Shqiptaret atje me Shqiptar te rinj apo hic? si psh ne Londer ne sdume me dite!

por po te shkosh me ai duqan Shqiptar ke shance per te bo nai thashethem! apo nai kafene!

A dini gjo juve?!

Me t'nigjume e kam, ne NY te duket vetja sikur je ne Shqipri,,,, kuptohet ne lagjet e banuara nga shqipot.

Good luck ene t'mart Amerika me kembe te mbare.

Mesazh i vjetër 31 Mars 2008 11:03
ESHI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ESHI Kliko këtu për të kontaktuar me ESHI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ESHI Shto ESHI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ESHI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dodgy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/03/2004
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 470

11

ne ny ka 25000 mije shqiptar,eshte vendi me i banuar nga shqiptaret ne amerik.me shume i ke ne bruklin.shtyp ne internet albanian restorant in ny dhe do te japi adresen e lokaleve shqiptare ne ny,kane nje restorant ne bruklin ,aty do i gjesh patjeter

Mesazh i vjetër 01 Prill 2008 00:22
dodgy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dodgy Kliko këtu për të kontaktuar me dodgy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dodgy Shto dodgy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dodgy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Re: Ku jane Shqiptaret ne New York?

Citim:
Po citoj ato që tha DORALBANI

A dini gjo juve?!

ke shqiptar sa te duash...shko ne Pelham Parkway in the Bronx se te duket vetja si ne shqiperi..

Mesazh i vjetër 02 Prill 2008 00:05
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

...ose ne Rixhi, Rixhvud dmth.

Mesazh i vjetër 05 Prill 2008 00:15
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Ku jane Shqiptaret ne New York?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar