Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Shkarkime - Download > A po me ndihmon kush?
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ylber.b
Anetar i ri

Regjistruar: 15/10/2007
Vendbanimi: prishtine
Mesazhe: 7

A po me ndihmon kush?

ju lutna jam duke kerkuar nje fjalor ku te permbaj shume gjuhe dhe te perkthej tekste. a mundet me me ndihmu kush si me e gjet?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2007 19:30
ylber.b nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ylber.b Kliko këtu për të kontaktuar me ylber.b (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ylber.b't! Kërko mesazhe të tjera nga: ylber.b Shto ylber.b në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ylber.b në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dr_Devil është moderator/e në këtë nën-forum   Dr_Devil
www.Mjeksia.INFO

Regjistruar: 09/12/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 471

Pse nuk behesh pak me specifik.

cfare gjuhesh te duhet fjalori?

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2007 23:14
Dr_Devil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dr_Devil Kliko këtu për të kontaktuar me Dr_Devil (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dr_Devil Shto Dr_Devil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dr_Devil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

une kam gjete rahati me ca perkthyes on line automatike,nqs do nje program atehere zbrit Office Power translation 10.0

Anglisht frengjisht gjermanisht italisht spanjisht e portugezshe...

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2007 23:27
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
back4ever
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/08/2007
Vendbanimi: ne parajse
Mesazhe: 138

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
une kam gjete rahati me ca perkthyes on line automatike,nqs do nje program atehere zbrit Office Power translation 10.0

Anglisht frengjisht gjermanisht italisht spanjisht e portugezshe...

Po shqip ka ky programi :p

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2007 23:53
back4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të back4ever Kërko mesazhe të tjera nga: back4ever Shto back4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto back4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dr_Devil është moderator/e në këtë nën-forum   Dr_Devil
www.Mjeksia.INFO

Regjistruar: 09/12/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 471

Kontrollo per Intein se duhet ta kesh edhe ne kete forum, se eshte me te vertete fjalor i mire!

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2007 05:01
Dr_Devil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dr_Devil Kliko këtu për të kontaktuar me Dr_Devil (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dr_Devil Shto Dr_Devil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dr_Devil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Poshnjari
Anetar i ri

Regjistruar: 13/03/2018
Vendbanimi: Diku neper bote
Mesazhe: 28

Nje faqe shume e mire eshte Fjalore ne shqip por mund te besh edhe nje kerkese tek Forum per fjalor nga ku mund te merri suport edhe per perkthime te vecanta.

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2019 01:04
Poshnjari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Poshnjari Kliko këtu për të kontaktuar me Poshnjari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Poshnjari't! Kërko mesazhe të tjera nga: Poshnjari Shto Poshnjari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Poshnjari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Shkarkime - Download > A po me ndihmon kush?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar