*KURT_COBAIN*
Kampion

Regjistruar: 10/10/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 17
|
Vazhdimi (Ankesa per DENISi^FR)
Ok.
Po i pergjigjem pytjeve tuja me i pytje si fillim : Pse u mbyll tema ?
iku kjo ... tani, pergjigja ime nuk permbante asnje lloj tangerlliku dhe arrogance , madje kishte icik nuanca shakaje ti shefo. Ti pas pergjigjes time meqe tu duk arrogante shum mire mund tme pyesje e jo tme nxirrje direkt, sepse fundja fundit je sop dhe po u nxitove ti ne veprime imagjino cmund te bej aopi qe tshikon ty. Te fola dhe ne privat , nuk ktheje pergjigje.
Pergjigje per Aso_shkodran dhe Liqeni :
Un me i vizit qe bera o ti Aso nuk vura as rregulla dhe as nuk talla menderen me sopin nfjal, nuk e di nga i nxorre ti kto lajme tfreskta , ndoshta sdo kesh qen online fare ose ske pas mendjen dhe vjen poston ktu duke then se kjo tem esht pa lidhje , nderkoh qe postimi jot esht pa lidhje fare , sepse sic e thash nuk tentova as te vej rregull dhe as te tallem me sopat. Po e pate shok sopin nfjal ik e pi i birr beni i xhiro, tja kaloni mir , ktu mos mbroni njeri-tjetrin me argumente boshe. Nejse.
Kjo tema ka shum lidhje qe thoni ju , sepse raste te tilla kan ndodhur e vazhdojn te ndodhin.
Liqeni_Pg,un si pjestar stafi qe kam qene,probleme nuk i solla askujt ne #ndihme , per sa kohe qe isha aty. Vetem nji dialog tvogel isha duke be, dhe nuk kishte asnji user per ti ndihmuar, se un rregullat i di ,kam qen dhe vet pjestar stafi. Ne #ndihme ishin vetem operatoret dmth vetem stafi dhe nji bised e vogel nuk prishte pun fare.
LUCIFERO jam dakord me ty per kte punen e stafit , esht zgjidhja me e mire , por deri tani nuk ishte diskutu asiher , dhe cdo user i vjeter tek ndihme bisedonte , normalisht pa penguar userat e tjere. Te flasim per rastin konkret , pra timin , sic e thash dhe me lart ne kanalin #ndihme nuk ishte asnje user qe kerkonte ndihme , ishte vetem stafi dhe nuk pengoja asnji me i dor muhabet qe bera.
Dhe si per mbyllje , meqe e nisa me pytje temen , po e mbyll po me i pytje , per liqenin dhe ason, Ke quani Teme Me LIDHJE ju?