~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
|
A ekziston miqesia e vertete?
Nje pyetje qe do pak analize per mendimin tim. Te gjesh nje miqesi te vertete eshte shume e veshtire. Nuk po flas per nje shoqeri kalimtare por per nje shoqeri qe ka themele te thella dhe nuk rezohet lehte. Kjo lloj miqesie eshte e ralle. Te gjithe jemi te rethuar me njerez, shoke dhe shoqe qe i kemi prane por nje miqesi e vertete eshte ajo qe nuk te qendron afer vetem ne hidherime apo vuajtje por pikerisht ne te kunderten kur arin suksesin pasi kjo e fundit sjell asmeri, xhelozi dhe cdo gje negative qe mund te ekzistoje.
Per mendimin tim nje shoqeri e vertete qe ti kesh besim te plote, qe te ndash cdo lloj sekreti, qe ti inkurajosh, qe ti falesh nga gabimet eshte e ralle por eshte e aritshme. Nuk besoj qe mund te arrihet me te gjithe. Nga ekseprienca ime mgjs jam e rethuar me nje shoqeri te cilen e respektoj nuk mund te them se te gjitha keto kualitete qe permenda me siper jane te plotesuara por nqs mendoj 2 individuale ne kete shoqeri atehere mendoj qe kam aritut me keta persona nje shoqeri te vertete.