Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857
|
Re: Forumi Horizont ... per mua .... Per ty ?
Citim: Po citoj ato që tha devolliu
Pershendetje te dashur miq te forumit .
Kam nje kohe te gjate qe hyj ne forum dhe te them te drejten jam ndier shum mire , pavarsisht se kam hyre me shkeputje kjo per shkak te rethanave , sa here me eshte dhen rasti kam hyre , shum her jam kenaqur shum her jam nevrikosur e shum shum her kam qeshur ....
po per ju car efekti ka ?? ju lutem jepni mendimin tuaj
devolliu
Pershendetje Devolliu!
Efekt ne rradhe te pare: Te shmang deri diku Merzitnine qe te jep pak a shume vetmija jashte, vendit ku ku kemi lind dhe rritur! Dhe kete vetmi eshte me mire kur e shmang duke qene "ne mes" te bashkeatdhetareve, duke diskutuar, duke bere shaka, dhe mbase duke krijuar njohje te Reja shoqerore!
Eshte e qarte qe Forumi, njohjet-bashkebiseduesit jane Virtualle por, per mua do te thote qe mbas cdo Nick-Name eshte nje Njeri, i cili ka ndjenja, llogjiken e vet dhe menyren e vet te te shprehurit. Dhe ky njeri duhet Respektuar, ashtu sic respektohet dhe kur e ke bashkebiseduesin perballe!
Pra, Forume te tilla, sidomos per NE qe jemi jashte Shqiperise ku dhe kontaktet me bashkeatdhetare i kemi te kufizuara, eshte dicka shume e mire! Ketu mesojme pak a shume, dhe rreth Shteteve te tjera, nepermjet pershkrimit-tregimit qe i ben secili nga NE!
Por, gjithashtu, mesojme dhe te Rejat rreth vendit tone, nepermjet atyre qe jetojne ne Shqiperi!
Pra, ne thelb; Forumi eshte dicka Pozitive per secilin nga NE!
Me nderime
Une jam...!!!
Elbasanlli
|