Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?
Gjithsej 14 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?

Nuk do thoja mosha ideale sepse mendoj qe s'ka moshe ideale per tu bere nene,instikti nene vjen sapo sjell ne jete beben...
Shpresoj te kem mendime te qarta mbi kete teme.

Ju uroj te gjitheve forumistave Gezuar festat dhe Vitin e Ri 2009.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2008 01:02
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Se di nese te ndihmoj por per esperience te them qe  jam ndiere nene qe ne momentin qe e kam kerkuar kete femije,jam ndiere kur kam bere ekografine e pare kur kam degjuar rrahjen e zemres ,kur kam blere gjerat e para kur kam bere papucet e vogla ,kapelen triken kur kam rregulluar dhomen kur e marre per here te pare ne dore ate qenie aq te vogel aq te bukur (dhe pse eshte shume e veshtire t ethuash qe femijet e sapolindur jane te bukur) dhe kam menduar qe Zoti smund te me bente nje dhurate me te bukur se kjo te kisha mundesi qe te quhesha dhe une Nene .....por nene eshte dhe ajo qe ska mundesi te beje nje femije per shume arsye qe vare o svaren nga ajo  por rrit nje te tille dhe spe nuk eshte i saj sepse ska rendesi se kush te lind por se kush te edukon ...

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2008 01:10
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Re: Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
instikti nene vjen sapo sjell ne jete beben...

Gezuar festat dhe ty Cecilia.
Persa i perket asaj qe the, une kam lexuar qe nena behet maternal pra instiktet e 'mamellekut' i dalin momentin kur e kupton se eshte shtatzane ndersa babai behet paternal momentin kur shikon foshnjen per here te pare. Ata qe jane prinder mund te flasin per pervojat e tyre, megjithate nga ato qe kam lexuar une keshtu thuhej. E kam nja 4 dite qe e kam zhyt veten mbi libra ne lidhje me shtatzanine sepse para 4 ditesh mora vesh qe do behem halle keshtu qe dua te di sa me shume (teorikisht te pakten).

Biondia ta kesh me jete e te shendetshem motra, po cfare e ke djale a vajze?

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2008 02:47
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

E kam nja 4 dite qe e kam zhyt veten mbi libra ne lidhje me shtatzanine sepse para 4 ditesh mora vesh qe do behem halle keshtu qe dua te di sa me shume (teorikisht te pakten) . .......................

...............................................

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2008 07:06
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?

Citim:

Guzuar Festat Cecilia ............ .

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2008 07:07
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Talking

Flm te gjithve...

Ne fakt,e kam fjalen per ate "moshe" e cila eshte e madhe apo e vogel...
Sic e dime ketu ne perendim ka dy nivele te ndryshme,njera eshte femra e kultivuar me nje jete sociale te larte,kurse tjetra eshte ajo femer e re e cila sipas "modes" dashurohet me nje "negro" dhe ben nje bebe metis.
Keto te dyja kane nje problem me moshen e te qenurit nene sepse njera e ben mbas 40-ve dhe tjetra 17 vjec...

Sipas jush o forumista shqiptar a eshte e mire per shendetin e femijes dhe (tonin bashke)te kemi femije ne moshe kaq te madhe apo kaq te vogel?
Cilat jane pasojat per femijen me nje prind te madh?
Po me nje adoleshnet?

p.s.Sic me thote nje shoqja ime ketu ne forum,bej kujdes kur hap teme sepse ngaqe ti e ke te qarte ne koke pyetjen por ai qe te lexon sdi se ca ke ti ne mendje...mendoj se ka te drejte.

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2008 13:27
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Mosha me e mire per t'u bere nene, eshte atehere kur femra ndjen brenda vetes aftesine per te komanduar.

Burrin.

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2008 17:16
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ira_885
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/12/2008
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 48

Mendoj se mosha ideale ne ditet e sotme per tu bere nene duhet te jete 25-27 vjec sepse ne kete moshe femra eshte e afte te kete cfare ti ofroje femijes se vet.Une nuk e kam provuar por them se eshte mosha ne te cilen duhet te jete e realizuar si nga ana profesionale (ndoshta jo plotesisht)por edhe e afte te formoje nje familje te qendrueshme.Me e madhe sdo te isha dakort sepse nuk do te kete me nerva kur femija te shkoje ne moshen e adoleshences dhe krijohen probleme te tjera si per prindin ashtu edhe per femijen.

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2008 21:50
ira_885 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ira_885 Kliko këtu për të kontaktuar me ira_885 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ira_885 Shto ira_885 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ira_885 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

30-35

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2008 22:58
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Re: Flm te gjithve...

Citim:
Ne fakt,e kam fjalen per ate "moshe" e cila eshte e madhe apo e vogel...
Sic e dime ketu ne perendim ka dy nivele te ndryshme,njera eshte femra e kultivuar me nje jete sociale te larte,kurse tjetra eshte ajo femer e re e cila sipas "modes" dashurohet me nje "negro" dhe ben nje bebe metis.
Keto te dyja kane nje problem me moshen e te qenurit nene sepse njera e ben mbas 40-ve dhe tjetra 17 vjec...

Sipas jush o forumista shqiptar a eshte e mire per shendetin e femijes dhe (tonin bashke)te kemi femije ne moshe kaq te madhe apo kaq te vogel?
Cilat jane pasojat per femijen me nje prind te madh?
Po me nje adoleshnet?

Nene dhe prind, nuk te ben mosha, Por deshira per t'u bere nene, mundesia financjare, dashuria qe ke per partenerin/parteneren, dashuria dhe ngrohtesia qe do dish t'i falesh nje femije, responsabiliteti e pergjigjesia qe duhet te pranosh...

Ambicjet tona profesjonale, do na bejne ndoshta femra me intelektuale, por jo nena me te mira... Nje 18-vjeçare qe ka dashuruar nje "negro" dhe qe nuk ka pasur mundesi te studjoj nje nivel te larte shkollor, mund shume mire te di te rrise nje femije duke i dhuruar plot ngrohtesi e dashuri...
Jetojme ne nje shoqeri me nivele klasash te ndryshme, kjo ka egzistuar, egziston dhe do egzistoje...

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2008 01:38
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar