Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Kush te doj le te urdheroj..:)::):
Gjithsej 78 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: U.s.a
Mesazhe: 266

Kush te doj le te urdheroj..:)::):

Nuk e di pse mua s'po me ze gjumi fare sonte.....dhe mendova te hap kete teme..qe kush nga ju eshte si puna ime sot..le te urdheroj ketu dhe te bejme pak bisede qe te shtyjme kohen.

Kush te doj le te urdheroj

Ervisa

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2003 11:57
Ervisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervisa Kliko këtu për të kontaktuar me Ervisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ervisa Shto Ervisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Ervisa jemi gjumasher ne ketej

Nuk ka njeri te te bej shoqeri, ja shiko edhe tani ne gjume jane

Sorry

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 01:30
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

E mo mire nuk thoni ju shyqyr qe ju ze....neve na shkatrroi gjumin kjo shkolla.

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 04:47
Ervisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervisa Kliko këtu për të kontaktuar me Ervisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ervisa Shto Ervisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

lere mi lal,mos e permend shkollen se me filluan te dridhurat mua.....

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 05:01
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Kujdes pra..vesh noj triko se do ftohesh....megjithse nese keni probleme te tilla mua me keni ne gadishmeri...per te miren e popullit po munona:p:p

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 07:06
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Wink

Ok ervisa une po vdes nga te ftohtit dhe po pres trikon tende(me lesh apo pambuk eshte).Edhe ti qenke si puna ime qe rri pa gjume.Ti duhet te kesh hallin e pageses se shkolles,ndersa une kam hall tjeter(!).Nje fjale e urte popullore thote qe te flesh gjume eshte qe te humbasesh kohen kot se koti.rrofsh qe edhe ti po e zbaton si puna ime.Baj!

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 10:39
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Roka roka mandolinen

Po mire mo une nuk i thash atij qe do te te jap trikon time ....qe po ma kerkon ti......
Pastaj nuk eshte se kam hallin e pageses(ndonse e kam shume te shtrejte) se ka kush mi heq ato halle.....po kam hallin e provimeve..
Po ti rrofsh qe po me ben shoqeri mua ne keto ore te vona....Ke gje ne plan te na tregosh pse nuk te ze gjumi ty....I mean Hallin tend

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 13:43
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Te te theras Evi apo Visa?

As mua siper cudi nuk me flika sot, se di pse? Me duket se e ka fajin Kompjutri sps s'me len kjo shoqja te mar edhe fryme. E mire eshte shejtanja e mire.

Me pelqen shume kjo tema qekur e pashe.

Te pershendes.

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 06:01
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Si te te vij me mbare:)

Eh me hirushe ja ashtu jam dhe une.Ne kohen kur ky gjumi ben sikur do me zej...kam shoqerin online...pastaj kur dua une te fle me iken gjumi
Sa mire qe te gjithe pjestaret e tjere i zonka gjumi si kingjaaa
Po mire e tha Roke Qe te flesh gjume eshte humbje kohe kot:p

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 09:16
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Wink

Bjeri bjeri ciftelise ervisa!Ama nje cope triko te kerkuam dhe bere njeren,pale ndonje gje tjeter.Provimet s'kane ndonje gje,si gjithe te tjeret,por ki kujdes pagesen(kjo jo si gjithe te tjeret).mua s'me gjumi se....se...oh me fal se po me bie celulari.Te pershendes!

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 10:15
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 78 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Kush te doj le te urdheroj..:)::):

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar