Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 13 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
JamCelik
Aurvandil the Bold

Regjistruar: 05/08/2003
Vendbanimi: Jutland
Mesazhe: 179

C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja?

....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2003 16:43
JamCelik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JamCelik Kliko këtu për të kontaktuar me JamCelik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JamCelik Shto JamCelik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JamCelik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: In Hell
Mesazhe: 271

une jam Virgjeresha

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2003 18:40
ComeAsYouAre nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ComeAsYouAre Kliko këtu për të kontaktuar me ComeAsYouAre (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ComeAsYouAre Shto ComeAsYouAre në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ComeAsYouAre në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BELA E BUKUR
^^^^^^^^

Regjistruar: 06/12/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 218

Smile

Une jam demi , dini ndonje gje per te ,???(une di vetem qe jemi shume koke forte )

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2003 11:03
BELA E BUKUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BELA E BUKUR Kliko këtu për të kontaktuar me BELA E BUKUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BELA E BUKUR Shto BELA E BUKUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BELA E BUKUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Bela e bukur,
gjithashtu jam DEMI,
me te vertet shenja DEMI tregon kokfortesi,por ka zemerbutesi....kaq mu kujtua per momentin!!!

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2003 12:06
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: U.s.a
Mesazhe: 266

Une jam Luani keshtu qe me rrini larg

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2003 12:06
Ervisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervisa Kliko këtu për të kontaktuar me Ervisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ervisa Shto Ervisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Mesazhe: 2397

Une jam virgjeresha.karakteristike per shenjen time?Po jam teper i kundert me emrin e shenjes.Qe kur e zbulova se cfare shenje isha,nuk i perkisja me atij emri.Eh komunizmi,e zbulojme horoskopin ne shkolle te mesme.Cti besh,ka edhe me keq,per dreq,por do ta ndreq.jap autokritike dhe pike.Forza Milani!

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2003 12:53
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BELA E BUKUR
^^^^^^^^

Regjistruar: 06/12/2003
Mesazhe: 218

Smile

dicka tjeter per demin ...shume sentimental.........apo jo ! (megjithese te gjithe sentimental jemi,sot) ps ...roke shume shenje e goditur kjo per meshkuj(virgjeresha ) si thua ???

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 09:17
BELA E BUKUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BELA E BUKUR Kliko këtu për të kontaktuar me BELA E BUKUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BELA E BUKUR Shto BELA E BUKUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BELA E BUKUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nela
*in love*

Regjistruar: 19/10/2003
Vendbanimi: aty ku me pelqen mua!
Mesazhe: 11

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hihihihi tamam shenje per cuna

e un jam ajo shenja qe eshte taman per cuna... virgjeresha dmth

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 09:30
Nela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nela Kliko këtu për të kontaktuar me Nela (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Nela't! Kërko mesazhe të tjera nga: Nela Shto Nela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kristal
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 26/06/2003
Vendbanimi: MI
Mesazhe: 192

Talking

Bo bo sa te "virgjer" qe paska ketu!!!! Edhe une kesaj shenje i perkas, karakteristikat se kam fare idene, por medoj se jane jane njerez fantastike (e kam nga eksperineca personale :p)

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 12:09
kristal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kristal Kliko këtu për të kontaktuar me kristal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kristal Shto kristal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kristal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

une jam shenja e tigrit dhe besoj egersia eshte tipari i shenjes sime.

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 19:50
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar