Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!! Vlerësimi i Temës: 15 votime, mesatarja 2.80.
Gjithsej 60 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Gjejeni kush jane!!

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re aaaa.jpg
Ky file është shkarkuar 4208 herë.

Kjo eshte foto e shenjtorit dhe e Bledumit.

Gjeni cili eshte Shenjtori dhe cili Bledumi.

Kush e gjen, do perzgjidhet nga kompjuteri, dhe fiton nje televizor 28 polsh.Vendi i dyte nje manjetofon.Dhe vendi i trete nje elektrik dore.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 02:49
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

hahahahahahahahaah
turini im ketu mer ejjjjj....hahahahaah
Po ku e kishe mbajt mo Shenjtor.....hahahahahaah
Sa kohe kam pa e pare plako,nja 20 dite...hahahah

O Njerez,he mer kush jam une,kush eshte Shenjtori..????
Gjejeni dhe fitoni...

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 02:55
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_pafajshem
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/07/2003
Vendbanimi: Spain
Mesazhe: 383

E gjetaaaaaa.

Ate Tv e dua me ngjyra une, jo nga keta me color, ok?

Bledo, ky me thote se u ka humbur televizori, kur ta gjeni me thuaj tu veçoj nga njeri-tjetri, ok?

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 03:02
i_pafajshem nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_pafajshem Kliko këtu për të kontaktuar me i_pafajshem (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i_pafajshem Shto i_pafajshem në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_pafajshem në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

hahahahahhahahahahahah

I modh je. Po nuk e kuptoj e do me ngjyra apo me color????

Ti perjashtohesh nga konkursi pasi e more vesh se cilet jemi. Megjithate do te te japim nje dhurate simbolike si antari i pare qe shkruajte.

Ti Black do marresh nje brisk rroje me 3 brisqe plus nje sapun rroje dhe nje kolonje.

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 03:06
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

hahahahahahahaah
black e meriton me verte kete dhurate ti plako...

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 03:09
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_pafajshem
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/07/2003
Vendbanimi: Spain
Mesazhe: 383

Po une qe te mos ta kuptosh po ta them mer, po e kuptove ku eshte lezeti?

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 03:12
i_pafajshem nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_pafajshem Kliko këtu për të kontaktuar me i_pafajshem (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i_pafajshem Shto i_pafajshem në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_pafajshem në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Une pervete..

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re thinking.jpg
Ky file është shkarkuar 4084 herë.

Sa keq, te mendohem edhe pak dhe ju premtoj se do e gjej.

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 03:18
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Shi kot kjo. Hajt hajt se edhe ti je e perjashtuar se ta ka thene brunka.

Po edhe ty do mendohemi ca dhurate simbolike do te te japim.

Per ty hirushe vendosem te te japim nga nje te puthur te dy.

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 03:44
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Shejntori..

Nuk me ka thene Brunka asgje mua. Por shume falemiderit. " Very Kind for both of you".

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 03:49
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Nuk e di, po mua keshtu me thane. Qe ti e ke pare kete foto. Megjithate mund te japesh pergjigjen tende. Perseri e fituar del pasi merr dy puthje.

Gjithesesi po te dergoj edhe nje tjeter nga ana ime ne formen e bonus-it

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2003 03:54
Ora tani: 00:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar