BaNaL
Afghanistan

Regjistruar: 09/08/2004
Vendbanimi: Perseri ne Afganistan
Mesazhe: 184
|
Per Shipetaret qe jetojne jashte Trojeve te Shqiperise...
Bashkangjitje: flamuri luftarak.jpg
Ky file është shkarkuar 86 herë.
Pothuajse edhe nje muaj po afron festa e Cilrimit, megjithese ne nuk e kemi gjetur akoma daten e sakte 28 apo 29, nuk ka rendesi, festen e festojme.
Por pyetja eshte ne pergjithesi per Shqipetaret qe jetojne jashte Trojeve te Shqiperise. Cfare do beni per diten e Falmurit, festen e Flamurit si do ta organizioni.
Nese do thoni thuaje ti i pari qe ke hapur kete teme, une jua them se kam problem.
Une per momentin jam me mission ne Kabul, Afganistan.
Ketu jane shume shqipetare, me shume sec e mendoja une kur u nisa nga Shqiperia per te ardhur ketu.
Ne kemi organizuar, nje feste ne nje kazino bodrum te sigurt sebashku me trupat tona Shqipetare qe kemi ketu ne Kabul. Me kompanine "ECOLOG" qe operon ketu ne Kabul, Irak e ne shume zona te nxehta, qe shumica e tyre jan Shqipetaro-Maqedonas dhe ato na kerkuan te festonin me ne, kemi edhe shume djem te tjere qe punojne me "KBR" "Brian & Root".
E te tjera, them se do ja kalojme shume mire, dhe ju jap fjalen qe do ju bashkangjis fotografite e asaj dite.
Tani pres pergjigje nga Ju, Shqipetare qe jetoni jashte trojeve te Shqiperise e perfaqesoni denjesisht Shqiperine atje ku jetoni.