Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > Per Shipetaret qe jetojne jashte Trojeve te Shqiperise...
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BaNaL
Afghanistan

Regjistruar: 09/08/2004
Vendbanimi: Perseri ne Afganistan
Mesazhe: 184

Question

Per Shipetaret qe jetojne jashte Trojeve te Shqiperise...

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re flamuri luftarak.jpg
Ky file është shkarkuar 86 herë.

Pothuajse edhe nje muaj po afron festa e Cilrimit, megjithese ne nuk e kemi gjetur akoma daten e sakte 28 apo 29, nuk ka rendesi, festen e festojme.

Por pyetja eshte ne pergjithesi per Shqipetaret qe jetojne jashte Trojeve te Shqiperise. Cfare do beni per diten e Falmurit, festen e Flamurit si do ta organizioni.

Nese do thoni thuaje ti i pari qe ke hapur kete teme, une jua them se kam problem.

Une per momentin jam me mission ne Kabul, Afganistan.
Ketu jane shume shqipetare, me shume sec e mendoja une kur u nisa nga Shqiperia per te ardhur ketu.
Ne kemi organizuar, nje feste ne nje kazino bodrum te sigurt sebashku me trupat tona Shqipetare qe kemi ketu ne Kabul. Me kompanine "ECOLOG" qe operon ketu ne Kabul, Irak e ne shume zona te nxehta, qe shumica e tyre jan Shqipetaro-Maqedonas dhe ato na kerkuan te festonin me ne, kemi edhe shume djem te tjere qe punojne me "KBR" "Brian & Root".
E te tjera, them se do ja kalojme shume mire, dhe ju jap fjalen qe do ju bashkangjis fotografite e asaj dite.

Tani pres pergjigje nga Ju, Shqipetare qe jetoni jashte trojeve te Shqiperise e perfaqesoni denjesisht Shqiperine atje ku jetoni.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2004 15:43
BaNaL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BaNaL Kliko këtu për të kontaktuar me BaNaL (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të BaNaL't! Kërko mesazhe të tjera nga: BaNaL Shto BaNaL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BaNaL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

uaaaaaaaaaaaa Banal kujdes zemra se po ju hellin naj bombe ato terroristat,,, nejse gezuar festen e flamurit.

Une jetoj ne Amerike edhe ktu cdo vit fesotehet festa e flamurit. Eshte me vertet bukur marrin pjese shum kangetar te shquar te shqiperis, kosoves, ulqinit, malit zi edhe maqedonise. Ket vit na erdhen edhe grupi vlonjate ooooo zot mrekulli bahet ktu ne new york, me mire se ne shqiperi. Ka shqiptar shum ktu prandaj.

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2004 06:24
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BaNaL
Afghanistan

Me behet qefi per ty Dreqja Shkodrane

Dreqja Shkodrane!

Shodrane, si maj naqe, si ke ken?
Me behet qefi qe ju pergjigje temes time, por deshiroja qe edhe Shqipetare te tjere qe jane jashte trojeve te shkruajne e te trgojne se si e festojne, por besoj se edhe atyre i ka ngelur pak tradite ne zemer e ndjenje athdhetarizimi.
Mos u merzit, se nuk e dine bunkerin tone akoma ato lal, kur ta mesojne at'here do fillojme te shqetesohemi edhe ne.

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
uaaaaaaaaaaaa Banal kujdes zemra se po ju hellin naj bombe ato terroristat,,, nejse gezuar festen e flamurit.

Une jetoj ne Amerike edhe ktu cdo vit fesotehet festa e flamurit. Eshte me vertet bukur marrin pjese shum kangetar te shquar te shqiperis, kosoves, ulqinit, malit zi edhe maqedonise. Ket vit na erdhen edhe grupi vlonjate ooooo zot mrekulli bahet ktu ne new york, me mire se ne shqiperi. Ka shqiptar shum ktu prandaj.

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2004 11:12
BaNaL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BaNaL Kliko këtu për të kontaktuar me BaNaL (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të BaNaL't! Kërko mesazhe të tjera nga: BaNaL Shto BaNaL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BaNaL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

hej banal pershendetje

Besoj se do tja kaloni mire aty ne Kabul!
Pershendeti te gjithe cunat nga une Oliveri!

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2004 13:12
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BaNaL
Afghanistan

Oliver!

Patjeter qe di pershendes te gjithe nga ana Jote.
Edhe une mendoj se do ja kalojme me se miri, nuk e ke idene se sa Shqipetar kam takuar ketu. E te gjithe me pyesin se cfare kemi organizuar per diten e Flamurit dhe une te gjithe i kam ftuar atje.
Nuk kemi ndonje fond te vecante per ate dite, ose buxhet te madh por do mledhim nga te gjithe cunat ndonje lek sa te kene mundesi dhe do e realizojme me se miri.
Pres te me vine ne poste tani 15 Flamure tone Kombetar i kam porositur ne Shqiperi qe tja bej dhurate te ftuarve ne pergjithesi te huajve se do ti ftojme edhe ato qe te na njohin disi me mire. Qe edhe ne kemi nje flasmur dhe luftojme qe ta mbrojme ate.

Te pershendes Oliver dhe te uroj kthim sa me te shpejte prane familjes e te dashurve te tu dhe deshiroj qe edhe ti gjesh sa me mire.

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
Besoj se do tja kaloni mire aty ne Kabul!
Pershendeti te gjithe cunat nga une Oliveri!

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2004 20:09
Ora tani: 00:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > Per Shipetaret qe jetojne jashte Trojeve te Shqiperise...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar