Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634
Qeveria e re 2 : Zgjedhjet
ok!anej nga shqiperia zgjedhjet marun po nuk kemi mbaru akoma ne ketu...zgjedhjet kane ardhur pak me vonese por prap do te jene te vlefshme dhe do te dale nese kjo qeveri do te rrije ne pushtet apo jo!!!se shpejti do jap edhe si votohet.zgjedhjet do te zgjasin rreth 1 muaj dhe ne fund do te shpallim fituesit dhe do te formojme qeverine e re...
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455
Une jam Ministrja i Turizmit....Kush don te shkoj me pushime, mjafton te me lajmeroj mua..se i jap vilat e mija ne Durres dhe ne Sarande...
Sa per biletat besoj se i preni vet te dashur anetare te Forumit Horizont....
Sa per harxhimet e tjera jane te gjitha te mbuluara nga shteti i ri....
Ato qe i kane bere pushimet duhet te presin deri vitin kur vjen...
Ju te tjeret qe do te shkoni akoma do te provoni silecine dhe kualitetin qe i ofrojme te gjithve shqiptare anembane botes...
Ju mirepres te gjithve ne pushimet e ardhshme...dhe mos harroni Lela_dr eshte me JUUUUUUUUUUUUU VOTONI
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
aaaaaaaaaa korrupsioni kudo kryeson..Pa shifni ju re garipa..Po amoxil ku eshte ne liste se dhe ai e meriton nje post ne liste me shume se disa nga ketu..
Mesazhe: 3634
si dite e pare zgjedhjt po ecin ne qetesi pervec ca incidenteve te vogla (2-3 shkembime zjarri merr forcave te policise dhe disa ish-krimineleve qe donin me shku me votu)...
votoni o popull dhe hidheni poshte ate qeveri te korruptume.
Ksajt i thojn me te vjedh te drejten themelore te votimit per vete.
Un do shkoj ne KQZ dhe ta dini qe s'do keni qeveri deri qe te zgjidhet halli im.
Jo po qe ta dini