gagaci
orator_i_mbaruar

Regjistruar: 24/10/2004
Vendbanimi: tirona re_lapraka_ali demi-kjo osht tirona jon...
Mesazhe: 163
|
Citim: Po citoj ato që tha wydra
sa te lezecem qe jeni ju cunat mor jahu (besoj se gagaci dhe oliinter jeni cuna, se nuk jua pashe profilin). Kaq qytet i mire per te jetuar eshte Tirana dhe sidomos kaq afer standardeve evropiane, saqe para nje viti desh ma beri njeri pucin mu poshte pallatit tim, ne oren 9 e gjysem te mbremjes. Theksoj se kjo ka ndodhur andej nga zogu i zi, jo ne laprake apo periferi. Tre muajt e veres mezi dilja nga shpia, se s'kishte kush te me percillte, e mua s'ma mbante me te kthehesha vetem, se meshkujt jane bere si ujqer. Me kete civilizim qe kane njerezit, prit se per t'u bere si evropa kemi ne...
Me falni per pesimizmin, por e kam nga eksperienca
O "wydra", po c'deshe ti me la n'ate ore perjasht (shaka)
Episodi qe te ka ndodhur ty mendoj se eshte i shkeputur dhe nuk mund ta pergjithesojme. Gjithashtu mendoj qe po te ishe e shoqeruar kurrsesi nuk do te te ndodhte gje. Edhe ne mes te Evropes, apo merr nje shtet ke te duash ti ne Amerike, ndodhin keto gjera tek vajzat qe jane te pashoqeruara, sepse syte e manjakeve i shohin te pambrojtura.
Mendimi im i pergjitheshem per Tiranen eshte pozitiv, ashtu sic e kam shprehur edhe me larte. Tirana eshte metropoli i vendit dhe gjithsekujt do ti pelqente te jetonte aty (behet fjale per ata qe kane zgjedhur te jetojne ne Shqiperi). Per larmi jetese, variacione dmth, Tirana eshte qytet i pershtatshem per te jetuar. Por nese ju kerkoni vertet nje qytet te qete dhe larg zhurmave, do tu sugjeroja Korcen apo Pogradecin. Jane vertet te vecanta.