Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > Eshte Tirana Qyteti I Pershtatshem Per Te Jetuar
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
mostra
Anetar i ri

Regjistruar: 08/02/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 20

Eshte Tirana Qyteti I Pershtatshem Per Te Jetuar

NGA MOSTRA

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2004 13:39
mostra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të mostra Kliko këtu për të kontaktuar me mostra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: mostra Shto mostra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto mostra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gagaci
orator_i_mbaruar

Regjistruar: 24/10/2004
Vendbanimi: tirona re_lapraka_ali demi-kjo osht tirona jon...
Mesazhe: 163

Ne pergjigje te pyetjes tuaj, them qe "po", Tirana eshte qytet ku jetohet dhe kjo jete shijohet. Por mos harrojme se Shqiperia ka shume qytete te tjera ku mund te jetohet normalisht.
Tirana ka thithur pothuaj 1/3 e popullsise ne territorin e saj dhe si rrjedhoje eshte bere nje qytet i zhurmshem, nje qytet ku i has te gjitha aspektet e jetes. Kjo i jep larmi jetes ne kryeqytet. Kuptohet qe eshte ne rindertim e siper dhe dita dites po i afrohet standarteve te nje qyteti evropian. Ne, banoreve te saj, na del per detyre qe te ruajme me fanatizem cdo gje qe ndertohet e krijohet ne qytetin tone, jo cdo gje ta shikojme me syrin e pesimistit. Duhet te jemi optimiste per te ardhmen tone.

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2004 14:41
gagaci nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gagaci Kliko këtu për të kontaktuar me gagaci (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gagaci Shto gagaci në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gagaci në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Pershendetje!

Tirana eshte nje qytet qe mund te gjesh shume argetim se sa ne qytetet e tjera shqiptare!
PO eshte nje qytet qe mund te jetohet!

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2004 14:15
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

sa te lezecem qe jeni ju cunat mor jahu (besoj se gagaci dhe oliinter jeni cuna, se nuk jua pashe profilin). Kaq qytet i mire per te jetuar eshte Tirana dhe sidomos kaq afer standardeve evropiane, saqe para nje viti desh ma beri njeri pucin mu poshte pallatit tim, ne oren 9 e gjysem te mbremjes. Theksoj se kjo ka ndodhur andej nga zogu i zi, jo ne laprake apo periferi. Tre muajt e veres mezi dilja nga shpia, se s'kishte kush te me percillte, e mua s'ma mbante me te kthehesha vetem, se meshkujt jane bere si ujqer. Me kete civilizim qe kane njerezit, prit se per t'u bere si evropa kemi ne...

Me falni per pesimizmin, por e kam nga eksperienca

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2004 15:11
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Me vjen keq

Me vjen keq per cfare te paska ndodhur ty!
Tani jane disa variante per historine tende!
Ti mund te jesh e bukur shume saqe dikujt ja ke hequr pettullen fare kur te ka pare!
Varianti tjeter eshte se mund te kete qene shume tape dhe ka kujtuar se ka pasur te dashuren e vet!
Ka edhe disa te rinj qe nuk permbahen dot qe ka te beje me edukaten ne familje!
Familja e dobet dhe pa karakter i con njerezit te arrijn ne ekstrem.
Une jam per vete djale dhe i urrej ata qe veprojn ne kete menyre!
Jane disa hallka qe njeriu nuk duhet kurre ti kaperceje!

Me vjen me te vertete keq!

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2004 17:08
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

pershendetje oliinter dhe faleminderit per fjalet e tua. C'eshte e drejta une jam tmerresisht e bukur , por s'besoj se ishte kjo arsyeja, sepse ishte erret. Problemi ishte qe ky "miku" s'ishte adoleshent, por pak me i madh. Nejse une shpetova vetem me nje te futur duarsh, se ne ate moment doli komshija se degjoi te bertituren time. Kam pershtypjen se personi ne fjale do te ishte ndonje i ardhur ne Tirane, nga ata qe kur shofin gocat rruges ju mbushet mendja qe gjithe femrat ne Tirane jane kurwa (duhet te theksoj se une nuk vishem absolutisht ekstravagante)

Sa per edukaten ne familje, jam dakort me ty, por ketu po flasim per grupmosha te ndryshme (epo kur filloi nje dite nje plak me shkop dhe pa dhembe te me pyeste sa e kam cmimin, nderkohe qe isha me fund te gjate, bluze te zakonshme dhe pa tualet, nuk dija c'te beja, te qeshja apo te qaja ) Njerezit kane shkalluar fare, ose thjesht gocave ne Shqiperi nuk u ben me pershtypje asgje.

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2004 19:55
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Pershendetje

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
pershendetje oliinter dhe faleminderit per fjalet e tua. C'eshte e drejta une jam tmerresisht e bukur , por s'besoj se ishte kjo arsyeja, sepse ishte erret. Problemi ishte qe ky "miku" s'ishte adoleshent, por pak me i madh. Nejse une shpetova vetem me nje te futur duarsh, se ne ate moment doli komshija se degjoi te bertituren time. Kam pershtypjen se personi ne fjale do te ishte ndonje i ardhur ne Tirane, nga ata qe kur shofin gocat rruges ju mbushet mendja qe gjithe femrat ne Tirane jane kurwa (duhet te theksoj se une nuk vishem absolutisht ekstravagante)

Sa per edukaten ne familje, jam dakort me ty, por ketu po flasim per grupmosha te ndryshme (epo kur filloi nje dite nje plak me shkop dhe pa dhembe te me pyeste sa e kam cmimin, nderkohe qe isha me fund te gjate, bluze te zakonshme dhe pa tualet, nuk dija c'te beja, te qeshja apo te qaja ) Njerezit kane shkalluar fare, ose thjesht gocave ne Shqiperi nuk u ben me pershtypje asgje.

Domethene doli nje nga variantet e mija qe je shume e bukur!
Ai mund ta kete planifikuar qe me pare kete gje dhe vetem ka pritur qe ti te kthehesh ne shtepi plus qe ka patur edhe faktorin erresire!
Me behet qejfi qe paske shpetuar vetem me nje te futur duarsh sepse njerez te tille nuk ndalen perpara asnje gjeje!

Kujdesu per veten se nata tani ne Tirane eshte pak e rrezikshme!

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2004 13:26
mostra
Anetar i ri

Regjistruar: 08/02/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 20

PER MUA JO

Une them qe Tirana nuk eshte vend i pershtatshem per te jetuar sepse
ketu nuk ke as gjerat me elementare.
KA shume pluhur , shqiptaret akoma nuk e kane kulturen qe duhet , ja ku thote dhe wydra ke frike te ikesh ne shtepi ne darke , njerzit ketu sesi te shikojne sikur ju ke ndonje leke borxh.
Ca tu them une vleresoheni vete!

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2004 14:52
mostra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të mostra Kliko këtu për të kontaktuar me mostra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: mostra Shto mostra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto mostra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gagaci
orator_i_mbaruar

Regjistruar: 24/10/2004
Vendbanimi: tirona re_lapraka_ali demi-kjo osht tirona jon...
Mesazhe: 163

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
sa te lezecem qe jeni ju cunat mor jahu (besoj se gagaci dhe oliinter jeni cuna, se nuk jua pashe profilin). Kaq qytet i mire per te jetuar eshte Tirana dhe sidomos kaq afer standardeve evropiane, saqe para nje viti desh ma beri njeri pucin mu poshte pallatit tim, ne oren 9 e gjysem te mbremjes. Theksoj se kjo ka ndodhur andej nga zogu i zi, jo ne laprake apo periferi. Tre muajt e veres mezi dilja nga shpia, se s'kishte kush te me percillte, e mua s'ma mbante me te kthehesha vetem, se meshkujt jane bere si ujqer. Me kete civilizim qe kane njerezit, prit se per t'u bere si evropa kemi ne...

Me falni per pesimizmin, por e kam nga eksperienca

O "wydra", po c'deshe ti me la n'ate ore perjasht (shaka)
Episodi qe te ka ndodhur ty mendoj se eshte i shkeputur dhe nuk mund ta pergjithesojme. Gjithashtu mendoj qe po te ishe e shoqeruar kurrsesi nuk do te te ndodhte gje. Edhe ne mes te Evropes, apo merr nje shtet ke te duash ti ne Amerike, ndodhin keto gjera tek vajzat qe jane te pashoqeruara, sepse syte e manjakeve i shohin te pambrojtura.
Mendimi im i pergjitheshem per Tiranen eshte pozitiv, ashtu sic e kam shprehur edhe me larte. Tirana eshte metropoli i vendit dhe gjithsekujt do ti pelqente te jetonte aty (behet fjale per ata qe kane zgjedhur te jetojne ne Shqiperi). Per larmi jetese, variacione dmth, Tirana eshte qytet i pershtatshem per te jetuar. Por nese ju kerkoni vertet nje qytet te qete dhe larg zhurmave, do tu sugjeroja Korcen apo Pogradecin. Jane vertet te vecanta.

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2004 09:01
gagaci nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gagaci Kliko këtu për të kontaktuar me gagaci (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gagaci Shto gagaci në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gagaci në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
|TrusT|
Ing. Arch.

Regjistruar: 14/02/2004
Vendbanimi: It, Bologna
Mesazhe: 19

Re: Eshte Tirana Qyteti I Pershtatshem Per Te Jetuar

nuk e di , une per vete jom vlonajt me origjine , por kam jetuar ne tirane . e te them te drejten me mire se ndihem atje nuk ndihme as ketu ne itali !

Ciao

Modifikuar nga durrsake_topolake datë 03/05/2005 ora 13:08

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2004 03:54
|TrusT| nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të |TrusT| Kliko këtu për të kontaktuar me |TrusT| (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të |TrusT|'t! Kërko mesazhe të tjera nga: |TrusT| Shto |TrusT| në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto |TrusT| në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:46 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > Eshte Tirana Qyteti I Pershtatshem Per Te Jetuar

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar