erzeni_be
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/07/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 1306
|
Citim: Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
sa njerz pa llogjik jeni aman o zot,,,, pse tani m'varet feja krishteren nga disa psikopata priveterij, po kto gjera ndollin ne cdo lloj fejash,,, po prifti, hoxha, murgeshat, etj,,,,,,,,, njerz si gjith ne jane vetem punetor te kishes apo te xhamis,,,,, kush e pyt priftin apo hoxhen une kur shkoj ne kishe i falem zotit e jo priftit,,,, cfar ndolli me terrorizmin une se gjykoj as nuk e ve ne dyshim qe kto ja lejon feja,,,, ikni aman mos na hapni barkun kot lexoni nje gazet e hajd burra te thojme dicka kundra besimeve te tjerve,,,,po kapin babat vajzat njoh une shqiptar qe e kan ba ket veprim, kap kusherini kusherinen (gjojas ju lejon feja muslimanizme me kap njeri tjetern),, ik se psikopata ka lloj lloj besimesh e rracash.....
Shkodrane, ke shume te drejte kur thua qe ata (prifterinjt hoxhallaret murgeshat etj) jane njerez si ne; dhe nuk mund ti kontrollojme... por ne rastin qe flasim,
skandale te tilla pedofilie kane ndodhur edhe brenda Kishes... jane kryer nga persona ne kuadrin e Kishes...
Se ç'bejne prifterinjt ne jeten e tyre private, a vjedhin a shajne fqinjet e tyre ... etj etj s'eshte aspsk puna jone dhe e askujt tjeter.
Por nga ana tjeter, na vijne prifterinj greke , per te na mesuar neper lice qe vete i financojne... dhe te na perdhunojne femijet tane
duhet te jeshe i marre per te mos denuar me force, dhe perpara drejtesise qelbesira te tille.
Dhe sa per ate baben qe ka kapur vajzen e tij, dhe qe zotrote thote se ia ka lejuar vetes se eshte musliman... e ke kabim shkodrane.
Edhe nese e marrim si te vertete suposimin tuaj, ky "baba" nuk mund te jete hoxhe jo e jo, por as qe e ka shkelur ndonjehere deren e xhamise, perndryshe nuk do te kishte vepruar ashtu.
Ka shume mundesi qe "baba" per te cilin flet, ka qene ndonje prift ne asistence.
Dhe une kur e hodha kete teme ne diskutim, nuk mendoj se lendoj krishterimin apo te krishteret. Tema te tilla, qe dikujt i ngjajne me tendenca rraciste et urrejtjeje, jane hedhur edhe me pare ne diskutim si psh, "islamizmi nje fatekeqesi kombetare" etj etj etj
Kete teme qellimisht e titullova Kisha dhe Pedofilia, e jo Kishterimi dhe Pedofilia.
Ngjarja e prifterinjve te kishes ne Vienne (austri) dhe veçanerisht ajo ne Liceun Ortodoks te Gjirokastres me shtyne ne nje teme te tille.
Dhe mos harrroni te dashur bashkebisedues dhe veçanerisht ti shkodrane qe liceu ne fjale quhet LICEU ORTODOKS ok?
Por nqs ju te dashur bashkebisedues, dhe ne kete mes ti shkondrane, do te merrnit mundimin te mendonit pak me thelle rreth ketij fenomeni, duke lene menjane te ashtequajturat tendenca... ku ta di une, do te arrinit shpejt ne pyetjen e thjeshte
Pse valle prifterinjt ushtrojne akte te tilla te felliqura?
Sikur qe ç'do musliman apo hindu i ndershem apo nje tjeter race, pyet veten perse valle te hidhesh ne ere, te mos hashe mishin e loper , e per ate racen tjeter diçka tjeter?
Dhe une mendoj se te gjithe keto fenomene te urryera rrjedhin me ose pas dashje , nga feja te ciles individi ne fjale i perket.
Ne rastin qe flasim, une mendoj se problemi rrjedh nga Kisha, nga keqinterpretimi i Bibles ne shekuj dhe ne kohet tona...
Me thoni valle, ku e mbeshtet Kisha murgjerine???
Njeriu i pare i ardhur ne toke, ka ardhur me bashkeshorten e tij.
Te gjithe profetet e tjere kane qene te martuar.
Atehere pse Kisha ua ndalon prifterinjve!!!??? A nuk eshte absurde???
Dhe pikerisht ky eshte shkaku per mendimin tim, qe prifterinjte ushtrojne pedofiline.
Dhe pikerisht kete teme diskutimi e radhita te Besimet Fetare e jo te deviacionet seksuale.
Pershendetje te gjitheve.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|