Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Perse?
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Perse ?...

Perse duhet te duam pa llogjike ,pa arsye ,pa e pare ate qe duam ne sy dhe boten me ngjyrat qe ka.Nje person i cili ishte ne konkurim me mua per te pasur te njejten vajze pas te ciles ishim te dy te dashuruar, me tha dicka qe nuk kam per ta harruar.

Njeriu eshte o i zgjuar o i dashuruar,te dyja gjerat bashke nuk mund te jete...

Mesa duket ne ate kohe po bisedonin me njeritjetrrin dy persona jo te zgjuar...

Modifikuar nga diabolic datë 11/02/2007 ora 04:33

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2007 04:09
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Stud3nt
Me sezon...

Regjistruar: 04/02/2007
Vendbanimi: Bashke me UFO-T
Mesazhe: 50

little things, affect litle minds = gjera te vogla,ngacmojne mendje te vogla ka thene Einstein...... dashuria nuk eshte gje e vogel

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2007 11:02
Stud3nt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Stud3nt Kliko këtu për të kontaktuar me Stud3nt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Stud3nt Shto Stud3nt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Stud3nt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Te jesh ne konkurim?Ah jo Diabolic,nuk ka konkurim aty ku ka ndjenja te pastra,ka vetem dhenie.Konkurimi eshte per shpirterat qe kane nevoje perkedhelje egoje,shkurt hesapi per egoistet.Ti ke nevoje per egoiste ne jeten tende?
Nganjehere eshte mire te ju sjellesh shpinen gjerave pa kthyer me koken mbrapa.Nganjehere eshte mire te mendosh qe meriton me shume.

Perse duam pa llogjike?
Jo,s'eshte rregull te duash pa llogjike.Njeriu ne dashuri duhet te perdore llogjiken me shume se askund.Sidomos ne fillimet e dashurise,e nese sheh qe dhe tjetri ndjen te njejten gje atehere c'monton PAKEZ murin e llogjikes duke i bere vend ndjenjave.

Respekto veten qe te te respektojne te tjeret.E si mund te respektosh veten?Duke perdorur llogjiken nder te tjera.E nese do kesh arritur te balancosh veten,nese ke arritur te respektosh veten do jene te tjeret qe do konkurojne per ty,ta siguroj

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2007 16:00
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Diabolic ma mire se e din ti sa dashni ke per ate vjaze asnje nga ne se di,ndoshta e ke vec simpati dhe e ngaterron me dashnine ose thjesht iluzion qe do ta prekish ,ndoshta dashuri ,por duhet te presesh ne cgrade e e ke ate dashuri.Per menimin tim ato qe te flasin e te munohen te japin men medemek se dijne gjithcka belive me jan vec pimpa qe flasin shume e hapen thesin e rrenave kur ia nisein tjapin men si ekpserte qe dihet se jan si ajo dhoma pa dritare qe te ze frymen.

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2007 17:31
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Re: Perse ?...

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re montre.jpg
Ky file është shkarkuar 250 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Njeriu eshte o i zgjuar o i dashuruar,te dyja gjerat bashke nuk mund te jete...

Kjo eshte mese e sakte, nje gje te perafert e kam lexuar ne shkrimet e Victor Hugo.
Ku thoshte se zemra dhe truri jane si ajo ora me rere, ku dhoma e njeres boshatis tjetren

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2007 19:21
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Tashme une nuk jam ne dilemen e dickaje qe dikur me merrte frymen.Dikur kam qene i dashuruar dhe kujtoja se bota rrotullohej vetem rreth personit qe doja...gabohesha. Tashme sjam me i dashuruar ose te pakten i dashuruar verberisht pas nje personi.Dikush me pyet nese une dua nje person egoist.Une kam qene i dashuruar pas nje personi qe u tregua egoiste dhe me beri te kuptoj se para se te duash dike tjeter duhet te duash veten ne fillim. Kam pasur gjithmon nje qendrim prej menfregisti ndaj femrave ku arrija te sillesha ashtu si doja une dhe arrija te beja cfar te doja me to.Gabohesha, e di edhe kete .Por gabova edhe kur i dhashe gjithcka nje femre.Por ajo qe nuk arrijm te bejm eshte te jemi te balancuar kur dashurojm.Te pakten une nuk bie kollaj ne dashuri ,e kam te veshtire te jem nje person qe sillet mire me nje femer.Jam gjithmon i njejti bastard per to qe ndjell thashetheme dhe kuriozitet. Shume pak me njohin ashtu si jam,shume pak.
Nese do te isha akoma i dashuruar nuk do ta hapja kete teme,te pakten i dashuruar pas nje personi qe me ka njohur me erresiren.

Tashme kam njohur nje person qe ja vlen me te vertet te perdoresh zgjuarsine per te filluar qe ndjenjave ti jap nje mundesi me shume .Eshte dicka qe shkon pertej atyre historive dy javore qe une kam mesuar veten dhe te tjeret.Nejse...

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2007 22:08
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Diabolic ma mire se e din ti sa dashni ke per ate vjaze asnje nga ne se di,ndoshta e ke vec simpati dhe e ngaterron me dashnine ose thjesht iluzion qe do ta prekish ,ndoshta dashuri ,por duhet te presesh ne cgrade e e ke ate dashuri.Per menimin tim ato qe te flasin e te munohen te japin men medemek se dijne gjithcka belive me jan vec pimpa qe flasin shume e hapen thesin e rrenave kur ia nisein tjapin men si ekpserte qe dihet se jan si ajo dhoma pa dritare qe te ze frymen.

Kush je ti te paragjykosh njerezit qe shprehen ne kete teme?Ti po pate mendime konstruktive ne lidhje me temen,bazuar ne eksperiencen tende, bujrum,hajde e jepi.Po s'pate na i kurse ca gjera se po te ja fillonim me paragjykimet ketu s'do perfundim aq shpejt...

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2007 00:39
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Tashme une nuk jam ne dilemen e dickaje qe dikur me merrte frymen.Dikur kam qene i dashuruar dhe kujtoja se bota rrotullohej vetem rreth personit qe doja...gabohesha. Tashme sjam me i dashuruar ose te pakten i dashuruar verberisht pas nje personi.Dikush me pyet nese une dua nje person egoist.Une kam qene i dashuruar pas nje personi qe u tregua egoiste dhe me beri te kuptoj se para se te duash dike tjeter duhet te duash veten ne fillim. Kam pasur gjithmon nje qendrim prej menfregisti ndaj femrave ku arrija te sillesha ashtu si doja une dhe arrija te beja cfar te doja me to.Gabohesha, e di edhe kete .Por gabova edhe kur i dhashe gjithcka nje femre.Por ajo qe nuk arrijm te bejm eshte te jemi te balancuar kur dashurojm.Te pakten une nuk bie kollaj ne dashuri ,e kam te veshtire te jem nje person qe sillet mire me nje femer.Jam gjithmon i njejti bastard per to qe ndjell thashetheme dhe kuriozitet. Shume pak me njohin ashtu si jam,shume pak.
Nese do te isha akoma i dashuruar nuk do ta hapja kete teme,te pakten i dashuruar pas nje personi qe me ka njohur me erresiren.

Tashme kam njohur nje person qe ja vlen me te vertet te perdoresh zgjuarsine per te filluar qe ndjenjave ti jap nje mundesi me shume .Eshte dicka qe shkon pertej atyre historive dy javore qe une kam mesuar veten dhe te tjeret.Nejse...

Diabolic,s'te duket e cuditeshme dhe ty qe pikerisht ate gje qe na ka bere ne te vuajme dikur e bejme dhe ne vete sapo te na jepet rasti?Pra njefare hakmarrjeje ndaj nje personi qe s'ka pasur asnje faj per vuajtjet e kaluara?Ne kete forme mund te spjegohet i qenurit bastard brenda.E shume njerez kane nje "shpirt bastardi" brenda qe nxjerr koke sapo t'i jepet rasti.(une inkluziv)
Kam lexuar diku nje thenie,se mbaj me mend se kush e ka thene mgjth pak a shume eshte keshtu: njerezit duhet te kene takuar te pakten nje here ne jete nje njeri te keq ne dashuri,vetem keshtu mund te vleresojne njeriun e mire. Quaje si fat qe e ke takuar...

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2007 00:54
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Diabolic,s'te duket e cuditeshme dhe ty qe pikerisht ate gje qe na ka bere ne te vuajme dikur e bejme dhe ne vete sapo te na jepet rasti?Pra njefare hakmarrjeje ndaj nje personi qe s'ka pasur asnje faj per vuajtjet e kaluara?Ne kete forme mund te spjegohet i qenurit bastard brenda.E shume njerez kane nje "shpirt bastardi" brenda qe nxjerr koke sapo t'i jepet rasti.(une inkluziv)
Kam lexuar diku nje thenie,se mbaj me mend se kush e ka thene mgjth pak a shume eshte keshtu: njerezit duhet te kene takuar te pakten nje here ne jete nje njeri te keq ne dashuri,vetem keshtu mund te vleresojne njeriun e mire. Quaje si fat qe e ke takuar...

Amor jam me te vertet dakort me fjalet e tua.Nuk dua te shtoj asgje me shume dhe asgje me pak.

Te qenit bastard brenda eshte menyra ime e te jetuarit,nuk kam lindur keshtu ,jam bere.Eshte faji im dhe faji i te tjereve ,faj i jetes , i eksperiencave.Por ajo qe nuk dua te bej eshte te jem une bastard me njeriun e gabuar.Nuk dua te vras me njerzit me menyren time te qenit...

Gjithe te mirat ...

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2007 01:39
bucimakja
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/09/2006
Vendbanimi: diku ne nje kasolle lumturie
Mesazhe: 1887

.........pse je kaq i mire ti...pse ma ben diten te me rreshqase ne gjurmet e lumturise.....pse me ben te ndihem si  nje princesh.....pse....nuk behem shume pishman se pergjigjen tende e kam brenda zemres time............

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2007 18:52
bucimakja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bucimakja Kliko këtu për të kontaktuar me bucimakja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të bucimakja't! Kërko mesazhe të tjera nga: bucimakja Shto bucimakja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bucimakja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: [1] 2 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Perse?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar