diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381
|
Citim: Po citoj ato që tha amor alucius
Diabolic,s'te duket e cuditeshme dhe ty qe pikerisht ate gje qe na ka bere ne te vuajme dikur e bejme dhe ne vete sapo te na jepet rasti?Pra njefare hakmarrjeje ndaj nje personi qe s'ka pasur asnje faj per vuajtjet e kaluara?Ne kete forme mund te spjegohet i qenurit bastard brenda.E shume njerez kane nje "shpirt bastardi" brenda qe nxjerr koke sapo t'i jepet rasti.(une inkluziv)
Kam lexuar diku nje thenie,se mbaj me mend se kush e ka thene mgjth pak a shume eshte keshtu: njerezit duhet te kene takuar te pakten nje here ne jete nje njeri te keq ne dashuri,vetem keshtu mund te vleresojne njeriun e mire. Quaje si fat qe e ke takuar...
Amor jam me te vertet dakort me fjalet e tua.Nuk dua te shtoj asgje me shume dhe asgje me pak.
Te qenit bastard brenda eshte menyra ime e te jetuarit,nuk kam lindur keshtu ,jam bere.Eshte faji im dhe faji i te tjereve ,faj i jetes , i eksperiencave.Por ajo qe nuk dua te bej eshte te jem une bastard me njeriun e gabuar.Nuk dua te vras me njerzit me menyren time te qenit...
Gjithe te mirat ...
|