Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > U mbyll Sanremo 2006.
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
peshtimi
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 28/12/2005
Vendbanimi: bugjejovice
Mesazhe: 339

U mbyll Sanremo 2006.

Te shtune u mbyll Sanremo 2006.

Fitues ishte Povia.

Cila ishte kenga qe ju la me shume mbresa?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 01:14
peshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të peshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me peshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: peshtimi Shto peshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto peshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Peshto, ketej nga fshati jone si mund ta shohim ne? Me sac?
Sac nuku kam por kam kejbell, thith qe kejblli pertej Atllantikut?... tani vajti e mbaroi per kete vit, por pies per vitin tjater!!!

Flm ne avance,

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 01:37
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
peshtimi
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa
Peshto, ketej nga fshati jone si mund ta shohim ne? Me sac?
Sac nuku kam por kam kejbell, thith qe kejblli pertej Atllantikut?... tani vajti e mbaroi per kete vit, por pies per vitin tjater!!!

Flm ne avance,

Ketej nga fshati im(matane Atlantikut)eshte ne cable RAI International....

Dhe me e bukura eshte se nxjerrin perdite nga ata VIP-at e vdekur...

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 01:44
peshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të peshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me peshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: peshtimi Shto peshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto peshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Per mua Sanremo 2006 nuk ja vlente edhe aq.
Ndofta jam gabim.

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 01:44
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
peshtimi
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha football
Per mua Sanremo 2006 nuk ja vlente edhe aq.
Ndofta jam gabim.

Football ke te drejte...

Vetem ja vlente se kednoi dhe e fejuara e Tresh-it...Ana Tatanxhelo.

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 01:46
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Lere pastaj ajo Ana Oksa qe me trembi fare, se u zgjova ashtu papritur.

Shejtone mund te marresh Dish Network ke ne New York, lidhesh me grekun, talionin etj,etj
Nuk kam fuqi te shkruaj me....

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 02:01
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi

Football ke te drejte...

Vetem ja vlente se kednoi dhe e fejuara e Tresh-it...Ana Tatanxhelo.

peshtim a te ka thane kush se je sensitiv

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 21:30
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

e ndoqa Sanremon,dhe me plot gojen skam pare spektakel me te dobet.jam cuditur.prisja shume se publiciteti ishte i madh,por doli nje zero me bisht.
le gazetat shqiptare cnuk thane per ana oxen,sukses i garantuar,per mua ajo duhet te dilte me mbishkrimin hiqni femijet,rrezik tronditje mendore perjete.
skena dhe prezantimi po zero.
ajo vittoria la nam,e beri orlando bloom,blu nga turpi,aq humor idiot bente.nejse povia kishte kenge si per zechinno doro,mua me pelqeu tattangelo me esere una donna,edhe ai napoletani gigi.....

Per tu harruar

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 21:31
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > U mbyll Sanremo 2006.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar