mami e re
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 09/10/2006
Vendbanimi: shqiperi
Mesazhe: 35
|
Shume --shume--faleminderit
Myzeqari te uroj nga thellesia e zemres per Princeshen tende(do te te shkruaj edhe tek tema e hapur per kete).Jete te gjate te lumtur Bebes bukuroshe e tollombace te rritet me prinder e ti plotesohet cdo enderr e deshire.Tani e kuptojme besoj ndjenjen e te qenit prind.
NS-6 te lutem me beso kur te them qe nje nga ata anetare te forumit per te cilet sinqerisht kisha nostalgji e mall je sidomos tij e jam e emocionuar qe me mban mend.
Tani po vazhdoj tregimin---gjate kohes qe u bera anetare e forumit kisha mjaft kohe te lire e ndaj argetohesha e kaloja caste lumturije ketu me ju,kisha nje pune jo shume te lodhshme me te cilen pas pak kohesh u ambjentova(pas disa veshtiresish pasi mezi ne ate ambjent arrinin te pranonin karakterin e temperamentin tim...sepse sipas tyre etj.etj.....) kisha nje djale 4vjecar(dhe tani e kam sigurisht me te rritur--si shok loje),dhe mesa duket gjate kohes qe ti beje ato fotot plazheve me mua si anetare e qeverise qe "shfrytezoja postin andej kendej"mesa duket nga shaka u kthye ne te vertete.
Shume shpejt pata disa shenja lodhjeje,e disa nderlikime te tjera qe me bene te dyshoj e kur me ne fund mora lajmin e mrekullueshem se prisja nje Bebushe(sic u pa me vone)--ne kete menyre qe nga ai moment iu perkushtova teresisht asaj ----tani qe ajo u rrit pakes ja ku jam---do tju dergoj sa me shpejt fotot e tyre.
Ju pershendes me mall nga zemra.