Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Teste Letersie > Gjejeni kush i ka shkruar keto vargje....
Gjithsej 11 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Gjejeni kush i ka shkruar keto vargje....

dhe titullin.

Pleshti me xixellonjen
ra ne dashuri
pleshti xhuxh edhe i zi
ky emrin e kishte Plluc
i thonin edhe Pleshtuc
i ati emrin e kishte Pleshtan
i thonin edhe Prreshtan
i dashur lexues ,mos qesh
kur emrin ne pleshta ta gjesh
se xhuxhat jane te vjeter
dhe emri u duhet patjeter
E shihni si plluci i zi
ra brenda ne dashuri
filloi akoma te ligej
filloi akoma te nxihej
I ati e shihte dhe behej vrer:
Pse Pllucit shendeti s'i merr?
pse Pllucit koka i dhemb
dhe dhembja i shpon si gjemb?
Te ligur kaq shume
s'e kam pare kurre
ka mbetur kocke e lekure
c'me gjeti mua te shrkretin plak
e kam te vetem,jam bere merak....(kaq mbaj mend)

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Modifikuar nga lorie datë 10/02/2004 ora 08:03

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Janar 2004 02:11
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Talking

Mos i ke shkruajtur ti????

Titulli mos eshte
"Edhe kafshet kane ndjenja"

Mesazh i vjetër 16 Janar 2004 02:20
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Unhappy

Jo...diku e kam lexuar por tani kam gjendje amnezie(normale per te pagjumet).

Mesazh i vjetër 16 Janar 2004 02:25
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

titulli eshte:"Bucsi eshte tek ura"
Insoja po nxjerr pretekstin e amnezise.

une mendoja se do ishte e lehte, ka edhe fjalen PLESHTI brenda ,gjysmen e titullit e keni gati.
he se ju ndihmova.

P.S. Bucsi ,kam shkruar per buburreca si ato te Kafkes ,per pleshta jo,mos e ngaterro

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 16 Janar 2004 02:40
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393

Une nuk e kam lexuar, e kam pare ne tv,shume vjet me pare , me duket ka qene ne nje nga mbremjet e vitit te ri, nuk jam shume e sigurt. E recitoi nje nga ato te estrades se Durresit . Une dija qe titullin e kishte vetem Pleshti.
Sorry po nuk me kujtohet me asgje me shume . Di qe ne ate kohe u pelqye shume dhe interpretimi ishte shume i bukur .

Lori, kjo eshte ca e veshtire, te ngelet ta japesh vete pergjigjen .

Mesazh i vjetër 16 Janar 2004 02:58
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

oh c'mon!

s'e dija qe ishte recituar ne estrade.
kjo e beka me te lehte per tu gjetur.
E ka shkruar shkrimtar shqiptar,dhe nuk eshte poezi ,eshte shume me e gjate.
Eshte poeme................

Mesazh i vjetër 16 Janar 2004 03:11
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

lorie

mos e ka shkruar gje Dritero Agolli ?
uroj qe te jem e sakte pacim

Mesazh i vjetër 16 Janar 2004 05:43
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Pleshti nga Perrallat e Ezopit.

Mesazh i vjetër 16 Janar 2004 05:58
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

njeriu xx

je e sakte.
e ka shkruar Dritero Agolli.
titullin po e them uneOEMA E PLESHTIT.-e famshmja poema e pleshtit dhe xixellonjes per hir te dashurise qe ka Plluci per Xixellonjen, Prreshtani organizon nje "cete" ne kerkim te saj qe ta bej te birin te lumtur.Por pas shume peripecish ,e gjenje veten duke ndjekur xixa fallco,endrra te thurura ne ajer.....

Modifikuar nga lorie datë 10/02/2004 ora 08:04

Mesazh i vjetër 16 Janar 2004 08:11
lorie
you fascinate me...

kush i ka shkruar vargjet:

A eshte kame ajo qe shoh perpara
me dorezen nga dora ime ?
Po ta kap; s'e kap dot
por te shoh aty akoma
pamje fatale !
s'je e ndershme per doren si per syrin.
Apo mos eshte vec kame e mendjes
krijese e rreme
qe rrjedh nga truri i vrare dhe i nxehur?
Te shoh akoma aq formeshkoqur
sa ajo qe nxjerr tani nga mylli
me prin per rrugen ku do nisesha
dhe te tilla arme kam per te perdorur......

kjo eshte e lehte faree.

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2004 08:09
Ora tani: 12:46 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 11 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Teste Letersie > Gjejeni kush i ka shkruar keto vargje....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar