Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Arriten Titanet
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Mama Krenare
Anetar i ri

Regjistruar: 15/03/2006
Vendbanimi: San Diego, California, U.S.A
Mesazhe: 9

Arriten Titanet

Ky eshte nje filem i vjeter nga kinematografia italiane. Guliano Gema dhe Antonela Lualdi jane 2 actoret kryesore.

A ka ndonje njeri qe e mban mend kete film dhe qe mund te di se si mund te gjej nje kopje te ketij filmi?

Faleminderit dhe pershendetje te gjitheve.

Mamaja Krenare

Shiko mendimet, se do behen fjale!Shiko fjalet, se behen veprime! Shiko veprimet, se behen zakone! Shiko zakonet,se behen karakter! Shiko karakterin,se behet reputacion! Shiko reputacionin, se behet fati jot!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 00:07
Mama Krenare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mama Krenare Kliko këtu për të kontaktuar me Mama Krenare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mama Krenare Shto Mama Krenare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mama Krenare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Talking

Une ste ndihmoj dot...por mund te me thuash kush regjizor e ka bere dhe per cfare flet?????

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 14:46
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Re: Arriten Titanet

Citim:
Po citoj ato që tha Mama Krenare
Ky eshte nje filem i vjeter nga kinematografia italiane. Guliano Gema dhe Antonela Lualdi jane 2 actoret kryesore.

A ka ndonje njeri qe e mban mend kete film dhe qe mund te di se si mund te gjej nje kopje te ketij filmi?

Faleminderit dhe pershendetje te gjitheve.

Mamaja Krenare

Patjeter qe duhet te jesh nje nga fansat e medhenj te atyre filmave historik , qe ne ate kohe dhe une si femij (ateher) mezi prisja te vinte dita e trasmetimit tek RTSH . Filmin e mbaj mend shume mire dhe fytyrat e aktorve , emrat e pamundur !
Ku mund ta gjesh nuk kam ide

Mesazh i vjetër 18 Mars 2006 15:45
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mama Krenare
Anetar i ri

Arriten Titanet

Eric Darven,

Me duket por nuk jam shume e sigurte, se regjizori i ketij filmi eshte Duccio Tessari.
Filmi eshte ne kohen e gladiatoreve, dhe ben fjale per nje Mbret Grek ne Crete qe kishte vrare gruan. Vajza e tij Ermione " Antonella Lualdi" nuk ishte e lejuar te shikonte asnje nga djemte ne mbreteri. Keshtu qe ajo paraqitet tek nje nga gladiatoret ( Krios qe e luan Giuliano Gemma) si sherbetorja e princeshes. Emri qe ju paraqit Krios ishte "Calima" lexohet si Kalima, dhe keshtu rane ne dashuri.
Historia eshte me e gjate dhe me me shume detaje, por une te dhashe vetem nje ide se per cfare flet filmi.

Tani po kthehem nga ty Myzeqari,

Me vjen mire te degjoj se edhe nje njeri tjeter e ka pare filmin dhe e di per cfare flet. Dhe ti ke te drejte. Une jam nostalgjike per pak a shume cdo gjarje nga femijeria ime. Po ky film eshte me teper se sa nostalgji. Nepermjet emrit te personazhit ne filem ( Calima ) qe ishte komplet koincidence, une njoha partnerin me te cilin jetoj per mese 6 vjet. Madje edhe vajza jone 3 vjece e ka emrin "Calima" pasi ky eshte emri qe na lidhi se bashku.
Prandaj do te me pelqente shume qe te kisha nje kopje te ketij filmi.

Ju faleminderit shume te dyve per pergjigjet tuaja dhe ju uroj gjithe te mirat ku do qe jeni .

Shiko mendimet, se do behen fjale!Shiko fjalet, se behen veprime! Shiko veprimet, se behen zakone! Shiko zakonet,se behen karakter! Shiko karakterin,se behet reputacion! Shiko reputacionin, se behet fati jot!

Mesazh i vjetër 19 Mars 2006 14:43
Mama Krenare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mama Krenare Kliko këtu për të kontaktuar me Mama Krenare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mama Krenare Shto Mama Krenare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mama Krenare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

eh ato kohe te filmave me shpata me herkula me tarzana me vjen me qeshe kur i kujtoj

tesh sa per kerkesen:Arriten Titanet=ARRIVANO I TITANI=The Titans
mund ta sharikosh me e-mule.I bana nje kerkim dhe ky film ekzistote si ne version italisht si ne anglisht

Modifikuar nga tresh datë 19/03/2006 ora 16:17

Mesazh i vjetër 19 Mars 2006 15:45
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
trojani
Veteran ne forum

Regjistruar: 20/12/2003
Vendbanimi: danimarke
Mesazhe: 900

Edhe mua me kujtohet. G.Gema luan rolin e Kriosit.

Mesazh i vjetër 19 Mars 2006 16:16
trojani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trojani Kliko këtu për të kontaktuar me trojani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: trojani Shto trojani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trojani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

ahh, vdisja per ate film kur kam pas qene e vogel Fatkeqesisht nuk e mbaj mend mire historine, po me gjithe qejf do ta shikoja po ta gjeja gjekundi

Mesazh i vjetër 19 Mars 2006 20:44
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

...se kam pare....

Mesazh i vjetër 19 Mars 2006 21:53
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mama Krenare
Anetar i ri

Arriten Titanet

Hmm. E-Mule? Se kisha degjuar ndonjehere me pare.

Ne pergjithesi une kerkoj ne google, yahoo, IMDB.

Trojani,

Eshte E-mule pak a shume njesoj si Kazaa? Sa e sigurte eshte ta perdoresh e-mule ne kompjuter?

Arsyea qe pyes eshte se nuk do te doja te rrezikoj futjet a ndonje virusi te panjohur ne kompjuter.

Megjithese ne qofte se kjo do jete menyra e vetme qe une mund te gjej ndonje gjurme te ketij filmi do ta bej.

Faleminderit shume te gjitheve dhe ju pershendes e ju perqafoj me mall.

P.S. A ka ndonje shqiptar me banim ne San Diego, Amerike? Une po bej vitin e gjashte ne San Diego dhe skam pare nje shqiptar. Familja ime banon ne Missouri dhe ketu ku jam une te thahet syri per nje shqiptar.

Mesazh i vjetër 19 Mars 2006 22:25
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

po c'i do me qafsh, nuk thua shyqyr qe je vetem? Ta them nga eksperienca, sa rehat kam qene kur s'kam pas shqiptare afer, dhe sa sherre e probleme kur kam pasur disa... pa lere tani qe vecse shqiptare gjithandej... pupupu

e-mule eshte si puna e kazes, nqs s'ja thua shume nga kompjuterat s'esht cudi te marresh dhe viruse e trojane si dashje pa dashje. E ke provuar te blesh ndonje dvd nga dyqan online, nqs te intereson shume? Shif ne faqet italiane se mund ta kene.

Mesazh i vjetër 20 Mars 2006 00:30
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Arriten Titanet

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar