Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Per ke keni simpati ketu?
Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
El_Fatih
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 19/03/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 39

Per ke keni simpati ketu?

Fillimisht ju pershendes te dashur anetare!

Duke qene se shkembejme me njeri-tjetrin mendimet tona po ashtu edhe provojat, doja te dija thjeshte per ke keni simpati ketu?
Ose me mire cili eshte anetari apo anetarja juaj e preferuar duke u nisur nga mendimet qe sjell ose nga bukuria e sgkrimeve te tij.
Flm!
Fati.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2004 20:01
El_Fatih nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të El_Fatih Kliko këtu për të kontaktuar me El_Fatih (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: El_Fatih Shto El_Fatih në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto El_Fatih në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Mire se erdhe ne Forum dhe e kalofsh bukur ne shoqerine tone!

Une nuk do te vecoja vetem nje, ata jane shume ..
Ana, I Lire, Lorie, Black,Jimmy, Shenjto, Bledumi, Plloshtani, Hirushe, Macka, Darke,Adelajda, Eniss,Endri, Amor, Brunia, trojani, Insomnia, sabina, Indriti......dhe te tjere qe per momentin nuk me vijne ne mendje

I falenderoj per bukurine e shpirtit, mirekuptimin, intelektin, dhe tolerancen qe dhurojne ketu ne forum. I uroj nga shpirti gjithe te mirat qe zemra u deshiron.

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2004 20:16
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Talking

Eh me ke ngushtuar mer djale i mbare...S'di prej ku ta shtrydh trurin me perpara, prej gocave apo prej cunave... mire ia kepus tani...ups

P.s *************** jane nja 15 yje qe i simpatizoj dhe i adhuroj ups

hajt tung

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2004 20:19
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ComeAsYouAre
Kurt-Cobain

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: In Hell
Mesazhe: 271

Tani ka shume antare por do veçoja Hashashin,Njeriu xx & Bruniatironse

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2004 21:38
ComeAsYouAre nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ComeAsYouAre Kliko këtu për të kontaktuar me ComeAsYouAre (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ComeAsYouAre Shto ComeAsYouAre në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ComeAsYouAre në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
El_Fatih
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 19/03/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 39

Pershendetje!

Mona flm ne radhe te pare per mikpritjen.

Tashme spo zgjatem shume por po i pergjigjem pyetjes sime.

Kam respekt te vecante per mikun tim Indritin po ashtu per natyren dhe postet e tij, njekohesisht edhe per Monen .

Kaq kam pasur mundesi te noh deri tani nga ky forum, por jam i sigurte qe ka shume shoke te mire.
Fati.

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2004 22:45
El_Fatih nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të El_Fatih Kliko këtu për të kontaktuar me El_Fatih (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: El_Fatih Shto El_Fatih në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto El_Fatih në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Yhyy, simpati kam per nje lukuni njerezish.
Darke, Mona, Lorie, Amor,Adelaide, Hirushja, Analistja, Macekeqe, I_lire, Bledumi, Shenjtori,Skalabrino etj. Dmth me keta me eshte ngrene me shume muhabeti.

P.S dhe nuk mund te harroja Plloshtanin
Me kete rast i pershendes te gjithe me nje kenge te Sinan Hoxhes :p

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2004 13:00
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Simpati?

Fillimisht te pershendes Fato!
Teme e lezetsjme pasi ne te ke mundesi te besh nje kompliment per nje x anetar qe respekton.

Pa u zgjatur po them se ka mjaft persona qe kane fituar simpatine time me te vertete.

Ja po permend disa:
Sabina, Keni, mona, amor, El_fatih , Plloshtani, brunia tironce,keta2 dena,Treshi,hirushja mace e keqe, njeriu xx i _lire........

Jam i sigurte qe kam haruar shume te tjere pa permendur por nuk do te thote qe si respektoj.

Ps. renditja nuk ka shume rendesi.
Indriti.

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2004 13:20
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Per ke kam shume simpati??

Analisten, vdes te merrja pak shembull nga Ana. C'do mendim i saja me pelqen.

Anaz eshte vajze shume shume e mire.Une me ane te sjelljeve te saj, me ka ber ti them qe eshte vajze flori sic thot nje miku im.

Suga Tilonce qe njihet si Brunia ka tip te vecante. Shume e ciliter si vajze dhe capkene.

Nga djemt do fusja i_lire, Sunbeloved, Tresh, Keni, Jimmy, Bledumi, Shenjtorin.

Mona te falenderoj shume.

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2004 16:10
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Me pelqejne te gjithe ne pergjithsi,dhe DARKE ne vecanti.Por pika e dobet eshte...KENI .

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2004 21:40
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

per shume persona qe kam dhe nuk kam shoqeri. ne pergjithesi ka shume njerez simpatike em bote me mendime interesante. rreshti do ishte teper i gjate keshtu qe po veme ne praktike pak diplomacine . Personat qe i kam te vecante e dine personalisht keshtu qe nuk e shoh te arsyeshme t'i shkruaj emrat ketu

Hirushja te keqen una ty mos me merr dhe aq shume per shembull se jam shume lunatike

Mesazh i vjetër 14 Qershor 2004 23:19
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Per ke keni simpati ketu?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar