Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > kengetarja me e bukur Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
anxhelaenis
Anetar i ri

Regjistruar: 18/10/2005
Vendbanimi: tirana
Mesazhe: 8

kengetarja me e bukur

Ne estraden shqiptare po dallohen kengetaret me te bukura dhe me te peqlyera nga publiku .njeher une do e kisha vequar per bukuri natyrore kengetaren korcare Anxhela Peristerin me trupin e saj te gjate dhe me bukurine e saj te embel te cmend apo jo o djema?...Kjo kengetare ka perfunduar liceun artistik ne tirane dhe ka publikuar albumuin ne 2004 Per ju . Me nje hit me nje klip dhe nuk eshte me shum se 20 vjeqare e ka jeten perpara per te ber cfare do ajo vet apo jo?Tani ajo me kengen dridhuni sonte ne kengen magjike me Big Man po e pushton edhe skenen ne kenga magjike me zerin e saj te embel qe rrall kush mund ta kete asi zeri.Tani ne faklultet juridik me sukses te madh ne muzike .Kjo eshte Anxhela Peristeri.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2005 19:05
anxhelaenis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anxhelaenis Kliko këtu për të kontaktuar me anxhelaenis (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të anxhelaenis't! Kërko mesazhe të tjera nga: anxhelaenis Shto anxhelaenis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anxhelaenis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
realdreni
Anetar i ri

Regjistruar: 03/11/2005
Vendbanimi: prishtine
Mesazhe: 5

kengetarja me e bukure

une mendoje se ne estraden tone ka shum kengetare te bukura po une e kisha vequ bleona qerretin ,ajo eshte me te vertet sexy ,dmth femer komplet.

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2005 18:06
realdreni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të realdreni Kliko këtu për të kontaktuar me realdreni (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: realdreni Shto realdreni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto realdreni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
nikos
Anetar i ri

Regjistruar: 24/11/2005
Vendbanimi: grece
Mesazhe: 13

te te them te drejten eshte shume veshtire te vecatosh
por mendoj se fatime sokoli HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2005 12:59
nikos nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të nikos Kliko këtu për të kontaktuar me nikos (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të nikos't! Kërko mesazhe të tjera nga: nikos Shto nikos në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto nikos në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shtojzovalle
Mjekësi...

Regjistruar: 26/06/2003
Vendbanimi: Në shpirtin dhe vargjet e Poetit..
Mesazhe: 383

E madhja Vaçe Zela, Nexhmije Pagarusha, Rovena Dilo, Fatma Zymberi, Liri Rasha, Parashqevi Simaku, e disa te ketij rangu qe nuk me kujtohen tani...Pos bukurise se trupit keto artiste posedojne bukurine shpirterore dhe artistike, ate bukuri qe nuk njeh moshe e as kufinje......dhe me vite na percollen me zerin e tyre fantastik.....

me respekt te thelle

PS. Nikos, Fatime Sokoli nuk eshte per tallje o djalosh, ajo meriton respekt, kishte nje ze si pushke.....I çofte i lehte dheu mbi varr....

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2005 03:30
Shtojzovalle nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shtojzovalle Kliko këtu për të kontaktuar me Shtojzovalle (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Shtojzovalle Shto Shtojzovalle në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shtojzovalle në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Lepa Brena

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2005 19:16
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shtojzovalle
Mjekësi...

Citim:
Po citoj ato që tha juve
Lepa Brena

Pa dyshim o zoteri, Lepa Brena ka qene e bukur...

"""Hm, sa mire kur kemi keso fenomenesh/moderator qe ekspozojne kengetaret serbe/boshnjake ne nje forum shqiptar..""""

PS: me sa e kuptova une, behet fjale per kengetare shqiptare apo jo????

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2005 21:09
Shtojzovalle nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shtojzovalle Kliko këtu për të kontaktuar me Shtojzovalle (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Shtojzovalle Shto Shtojzovalle në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shtojzovalle në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Pse nuk e dije ti qe une jam serbomadh e filogrek? Une edhe paguhem per te.
Kengetare shqiptar, vec Arditit qe e pashe te premten e kaluar, nuk njoh, sorry.

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2005 21:41
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shtojzovalle
Mjekësi...

Citim:
Po citoj ato që tha juve

une e di vetem nese kam deshmi ne dore, nese nuk kam nuk etiketoje njeri ne bote...

dukuri qe ua deshiroje te gjitheve....

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2005 21:55
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:
Po citoj ato që tha juve
Kengetare shqiptar, vec Arditit qe e pashe te premten e kaluar, nuk njoh, sorry.

Hahahaahhahahah mos se i bane me zemer e me stomak mer ti cuno kur permend emra me miza.

Mesazh i vjetër 07 Janar 2006 18:41
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
skunkanansie
?!

Regjistruar: 22/01/2006
Vendbanimi: ?!
Mesazhe: 651

Re: kengetarja me e bukur

Citim:
Po citoj ato që tha anxhelaenis
[B]Ne estraden shqiptare po dallohen kengetaret me te bukura dhe me te peqlyera nga publiku .njeher une do e kisha vequar per bukuri natyrore kengetaren korcare Anxhela Peristerin me trupin e saj te gjate dhe me bukurine e saj te embel te cmend apo jo o djema?...Kjo kengetare ka perfunduar liceun artistik ne tirane dhe ka publikuar albumuin ne 2004 Per ju . Me nje hit me nje klip dhe nuk eshte me shum se 20 vjeqare e ka jeten perpara per te ber cfare do ajo vet apo jo?Tani ajo me kengen dridhuni sonte ne kengen magjike me Big Man po e pushton edhe skenen ne kenga magjike me zerin e saj te embel qe rrall kush mund ta kete asi zeri.Tani ne faklultet juridik me sukses te madh ne muzike .Kjo eshte Anxhela Peristeri. [/ ]

Pajtohem me mendimin tuaj per ANXHELLA PERISTERIN eshte shija e juaj personale Une mendoj se kengetarja me e bukur shqiptare eshte LEONORA POLOSKA sepse bukuri ka zeri i saj teper i rrall.Por mendoj se kemi shume kengetare te bukura sepse ne si popull jemi te gjithe te bukur padyshim edhe kengetaret duhet ti kemi te bukura hahahaha.Pershendetje urime per temen...!

Mesazh i vjetër 27 Janar 2006 02:59
skunkanansie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skunkanansie Kliko këtu për të kontaktuar me skunkanansie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skunkanansie Shto skunkanansie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skunkanansie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > kengetarja me e bukur

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar