Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Kur keni QARE per here te fundit?!
Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Kur keni QARE per here te fundit?!

Nqs deshironi mund te thoni edhe pse keni QARE.

Mund te perfshihen edhe lotet e gezimit, pse jo...

Nuk dua te futem shume thelle pse dhe nga e kane prejardhjen lotet, ideja ishte thjeshte per relaks.

Po te flas per veten time s'me qellon te qaj kollaj sepse kam nje filozofi qe gjithmon ka nje zgjidhje per cdo çeshtje...

Po te marrim nje shembull kur vdes nje njeri shume i afert derdhim shume lot per arsye se lotet jane ARMA e fundit qe i ngelin njeriut,pra vetem per raste ekstreme s'ka zgjidhje dhe me lotet ngushellojme veten tone...
Une qesh shume per veten time dhe duke u nisur nga kjo mendoj qe njeriu qesh sepse nuk qan dot ? apo ...?
Ju mirepres te gjithve.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2009 15:12
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Hmmm ndersa une jam tip qe prekem kollaj...nuk dua te qaj,por e ndjej qe sa kalon cik kufiri i merzitjes,dhe inati,nervat e gjithcka i ndjej faqe te me lagen...
HEra e fundit qe kam qare,para ca ditesh...

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2009 15:14
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Jam nje njeri qe prekem shume shpejt dhe qaj kollaj ndoshta duhe te ma kishin vene v emrin "vajza e loteve" qaj dhe per nje film per nje poezi o dhe per nje vizatim ....nuk eshte se qaj e spushoj por prekem me mbushen syte me lot ....ndoshta puna qe bej midis shume njeresve qe vuajne dhe pse kan kaluar vite nuk arrij te ndaj gjerat me ben te ndieshme o ndoshta ka ndonje motiv qe thelle ne shpirt sdua ta pranoj ..hera e fundit qe kam qare ka qene sot ne mengjes ....

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2009 15:43
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

E mora me mend biondja, degjova muziken e bukur qe kishe vene...

Biondja edhe une prekem por se tregoj kurre, cdo hap i veshtire me ben me te forte e te shoh jeten se sa ashper eshte...megjithate varet cdo gje nga ne se fundja fundit pse mos te japim nje zgjidhje kur jemi ne aktoret? mmmm

PS: Dua te shtoj, nje muaj i mbare per te gjithe se dt 1 gusht sot.

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2009 15:53
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Hmmm ndersa une jam tip qe prekem kollaj...nuk dua te qaj,por e ndjej qe sa kalon cik kufiri i merzitjes,dhe inati,nervat e gjithcka i ndjej faqe te me lagen...
HEra e fundit qe kam qare,para ca ditesh...

"Tipin e ze edhe makina e mishit ........" (cit) ............

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2009 15:55
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Po ti trull s'po na thua ndonje gje ne lidhje me lotet? kur ke qare per here te fundit ti? dua ta di eeee nga inati

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2009 15:57
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

"Tipin e ze edhe makina e mishit ........" (cit) ............

Qe dmth..

Ime ate me thote perhere,ty moj bije te eshte prishur rubineti i loteve ...

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2009 16:14
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha EAK

Qe dmth..

Ime ate me thote perhere,ty moj bije te eshte prishur rubineti i loteve ...

Qe domethene ate qe te ka thene yt ate ............ .

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Po ti trull s'po na thua ndonje gje ne lidhje me lotet? kur ke qare per here te fundit ti? dua ta di eeee nga inati

Kur pashe filmin "mimoza llastica" .........

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2009 07:08
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Kur pashe filmin "mimoza llastica" .........

Ate pjesen kur i lepin gjalpin ke buka ...Ka qene shume e trishtueshme vertete :aha :aha

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2009 15:06
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Kur keni QARE per here te fundit?!

Nuk me kujtohet kur kam qare per here te fundit, Megjithate, kjo nuk do te thote qe nuk qaje shpesh...
Me kujtohet qe u perlota menjehere kur nje mikja ime me vuri ne krahe, djalin e saj te sapo lindur...
U perlota gjithashtu shume shpejt, kur ne dasmen e tim vellai u prozhektuan ne muret e kishes, fotot e femijerise sone...
Jam perlotur, kur mora avionin dhe lash te dashurin tim, prapa, pa e ditur se kur do ishte hera tjeter qe do e takoja...
Raste te tille me prekin dhe bejne te kem pamjen e nje qaramaneje, edhe pse nje Zot e din sa femer me karakter jam.

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 15:24
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Kur keni QARE per here te fundit?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar