Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Lojra zbavitëse > Gjejeni se per cilin anetar behet fjale...! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 75 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Unstoppable
My way...

Regjistruar: 13/09/2004
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 429

Gjejeni se per cilin anetar behet fjale...!

Ok , ketu do pershkruajme nje anetar me vargje dhe te tjeret do mundohen ta gjejne se per ke anetar behet fjale...!
Si nismetar i temes po filloj un i pari..!

1.
Asht nji femer inteligjente
anetaret i ban per vehte
ka nje nick qe flet vet
per rrugen qe ka ndjek
un per te nuk di asgja
pervec kembeve te bukura qe ajo ka (lol)
e gjeni dot se per ke po flas
nuk asht veshtire , asht kollaj

2.
Asht nji djale si zotni
asht i qete e djale flori
si nickname ka emrin e tij
ne avatar foton e tij
per fene flet me pasion
edhe ate femren te (1) ai e ngacmon (lol)
a e dini se kush asht ky
qe run qetesine edhe me e fy..?

3.
Per ket qe e kam fjalen tash
ne koke ka tru e jo tallash
asht e sjut e ka boll mend
shkrun rralle por gjun ne shenje
un per te kam shume respekt
se asht si shpirt e kajher asht dreq (lol)
ka nji bote te pasur shume
me fol me te , te len pa gjume
ka nji nick simbolik
a e dini kush asht kjo çik ?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 09:47
Unstoppable nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Unstoppable Kliko këtu për të kontaktuar me Unstoppable (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Unstoppable Shto Unstoppable në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Unstoppable në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416

E gjeta une,

urraaaaaaaa

eshte e respektuara WYDRA!

Per ate djalin , se kam idene...sorry man...por me duket
se asht INDRITI!

pashim nga Helga

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 10:14
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

O ti cuni nga shkodra cike me te veshtira.................lol

1-------- analistja

3----------amor
keto te dyja i largova cik se po ti lesh bashke behet nami........pergjigjen tjeter ta dha syri......kaq

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 13:32
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

hahaha, me paska dale emri per ushtar

edhe une mendoj si myzeqari, qe e para eshte analistja I dyti padyshim indriti, ndersa per te treten vallaj s'e kam idene, po s'besoj qe unstopi te kete kaq shume konsiderate per mua, nuk para bie ne sy une

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 17:32
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

Arrow

sipas meje

1) analistja
2) indrit ??
3) ??? boo

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 18:55
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

nr.3 NYC-girl ,po te ishte ajo i ke rene me teper se per askend pikes

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 19:16
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Unstoppable
My way...

Re: sipas meje

Citim:
Po citoj ato që tha durrsake_topolake
1) analistja
2) indrit
3) NYCgirl

i gjete dy te parat , kurse te treten sigurisht qe e gjeti e pa-gabueshmja amor-alucius
He pra tashi , mos prisni vetem nga une , por thurni edhe ju ndonje varg per ndonje anetar qe te mundohen ta gjejne te tjeret..

p.s Wydra , konsiderate kam per ty se fundja ke kembet me te bukura virtuale (j/k) por ti je si shpirt gjithmone , nuk je kurr dreq

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 19:20
Unstoppable nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Unstoppable Kliko këtu për të kontaktuar me Unstoppable (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Unstoppable Shto Unstoppable në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Unstoppable në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

si e the ate kengen ti duhanxhi.........pune lajkash po sme kujtohet............ma kujto cik po deshe

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 19:25
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Unstoppable
My way...

Myzo , varet se nga cila ane e sheh , mos i ngaterro lajkat me kompliment

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 19:39
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

S'ka vdekur njeri nga fjalet e mira myzeqar (pervecse ne rast se nga lumturia e madhe jane cmendur dhe u ka shkare kemba ne gremine) Une shyqyr ktu ku jam vetem fusha kam, te vras shtate dhe s'gjej dot ndonje grope

P.S. Une s'ja thek per vjersha dhe rima fare...

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 19:40
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:15 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 75 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Lojra zbavitëse > Gjejeni se per cilin anetar behet fjale...!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar