Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Fizikë dhe Astronomi > Eklipsi i hënës
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
J@mes
¤The World Is Yours¤

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 32

Eklipsi i hënës

Me date 16gusht 2008 rreth ores 22.00 me ate te Europes njerezit kishin mundesine e radhes per te pare eklipsin e henes(i pjesshem).
Pra toka u vendos midis henes dhe diellit dhe u arrit nje mbulim rreth 70-80%.
Per ata qe ndodheshin ne Usa shikimi i eklipsit ka qene i pamundur.
Po jap disa foto qe i kam bere me Dicam.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 18 Gusht 2008 17:43
J@mes nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të J@mes Kliko këtu për të kontaktuar me J@mes (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të J@mes't! Kërko mesazhe të tjera nga: J@mes Shto J@mes në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto J@mes në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

E kam pare

Mund te duket e cuditshme ,por nuk me kishte takuar asnbjehere qe te shihja eklipsin e henes,kurse ate te diellit vetem nje here deri me sot.

Ishte dicka e vecante , te pakten per mua qe jam edhe pak si shume e fiksuar pas henes Deri ne oren 01:30 te mengjesit e kam pritur qe te hapet krejtesisht ( nqs mund te thuhet) dhe pastaj ka qene nje hene e plote dhe me e bukur se asnje here .

Por me vjen inat qe nuk e kam kapur ne momentin qe ka qene fare e mbyllur.   Heren tjeter nuk do ta humb.:p 

Mesazh i vjetr 18 Gusht 2008 20:11
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
J@mes
¤The World Is Yours¤

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 32

Citim:
Por me vjen inat qe nuk e kam kapur ne momentin qe ka qene fare e mbyllur.

S'ke pse ndihesh keq sepse eklipsi i henes ashtu siç e kam permendur me siper nuk ka qene i plote por i pjesshem. Pra rreth 80%

Mesazh i vjetr 19 Gusht 2008 00:15
J@mes nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të J@mes Kliko këtu për të kontaktuar me J@mes (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të J@mes't! Kërko mesazhe të tjera nga: J@mes Shto J@mes në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto J@mes në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Fizikë dhe Astronomi > Eklipsi i hënës

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar